Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DemirBen

aslında performanslı bir telefon sıkıntısı yok. söylediğim gibi sadece ekrandaki yeşillenmede gözüme çok batıyor. peki imei klonlama ücretleri ne kadar oluyor?

Çift hatlı olduğu için 200 tlye 2 imei atıyorlar. Ben telefoncudan aldığımda imei ücreti de dahildi. Ama onepluslarda imei çok kolay atılıyormuş. Xiaomiler gibi şebeke sorunu da yokmuş diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim. beni ikna ettiniz. yarın gidip alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirBen

teşekkür ederim. beni ikna ettiniz. yarın gidip alacağım :)

Al kardeşim pişman olmazsın. Bu fiyata daha iyisi yok

• gzhn61 kullanıcısına yanıt

Ayarlar, ekran, durum çubuğu, zaman

• 8 gb ramli versiyonunu kullanan var mı? Ben 12 gb ramli modeli olduğunu sonradan farkettim,8liği sipariş vermiştim 4100 liraya sıfır kutulu,8 gb yetersiz geliyor mu?

• Merhaba arkadaşlar bende rn8 pro telefonumu satıp 8/128 8t ile aranıza katıldım 4500 tl ye aldım 12/256 4500 alanlar iyi almış yada ben kazık yemişim. Xioamide ki wifi den kopma kapatıp açmadan mobilde internete bağlanamama problemleri yüzünden sattım oneplus 8t bakalım nasıl daha stabil diye düşünüyorum

• 8 gb ram de yeterlidir dostum. Yarı yolda bırakmaz. Çok ağır oyunlar oynamıyorsan yeterli gelir. Ama bi kaç yıl sonra ağır oyunlar çok ram tüketecek işte o zaman yetmeyebilir ama hani bu 2 sene sonra da değil 3 veya 4 yıl ancak.
    Bu arada xiaomilerde malesef şebeke sorunu oluyor. Ben de sırf bu yüzden xiaomi almadım. Ama oneplusta öyle bi sorun yok imeiler sağlam. Uçma kaçma olmuyor. Biraz yüksek fiyata almışsınız hocam ama sağlık olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaw Shino

8 gb ram de yeterlidir dostum. Yarı yolda bırakmaz. Çok ağır oyunlar oynamıyorsan yeterli gelir. Ama bi kaç yıl sonra ağır oyunlar çok ram tüketecek işte o zaman yetmeyebilir ama hani bu 2 sene sonra da değil 3 veya 4 yıl ancak.
    Bu arada xiaomilerde malesef şebeke sorunu oluyor. Ben de sırf bu yüzden xiaomi almadım. Ama oneplusta öyle bi sorun yok imeiler sağlam. Uçma kaçma olmuyor. Biraz yüksek fiyata almışsınız hocam ama sağlık olsun güle güle kullanın

Telefonda hiç oyun oynamıyorum hocam,bunun dışında rutin kullanımda sanırım 8lik yetecektir diye düşünüyorum.Android kullanmayalı uzun zaman oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

8 gb ramli versiyonunu kullanan var mı? Ben 12 gb ramli modeli olduğunu sonradan farkettim,8liği sipariş vermiştim 4100 liraya sıfır kutulu,8 gb yetersiz geliyor mu?

Hayırlı olsun. Fiyat iyi. Nereden sipariş verdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Telefonda hiç oyun oynamıyorum hocam,bunun dışında rutin kullanımda sanırım 8lik yetecektir diye düşünüyorum.Android kullanmayalı uzun zaman oldu

Alıntıları Göster

Aynen yeter merak etmeyin. Hayırlı uğurlu olsun cihazınız

• Jetmax kullanıcısına yanıt
    Kadıköy de Bahariye mobile ve Murat cura var, sahibinden com da varlar bakabilirsin .ben Bahariye Mobil dan aldım garantili faturalı ,takasla aldım . Yıllardır aynı yolla bu 2 Arkadaştan alıyorum .bir bakarsın kafana yatar yatmaz senin kararın . Oneplus 8 pro
  • Oyun oynasan da yeter. Maşallah diyelim cihazlar akıyor. Ayrıca bende iphone'den geçtim hiçbir şekilde can sıkıntısı olmadı.

Hatta şöyle söyleyeyim, cihazı ilk iki üç hafta kullanırken şaka yapmıyorum hızdan dolayı beynim dönüyordu. Ekran geçişleri, hız muazzam güzel. Ben 120 ekran hızını kullanıyorum. Bu özellik verilmiş kullanmak gerek. 😅
  • birçok markanın android telefonunu kullandım en memnun olduğum marka oneplus oldu bundan sonra oneplus devam

• arkadaşlar merhaba. bugün oneplus 8t alarak bende aranıza katıldım. bir sorum olacak YouTube müzikten şarkı açınca kilit ekranı albüm kapağı ile kaplanıyor. bunu nasıl kapatabilirim
  • Arkadaşlar ikinci şarj cihazı tavsiyesi alabilir miyim?
    İşyerinde qc3.0 şarj cihazı var ama yavaş şarj ediyor sanırım 18w.
    Op 8t yi daha hızlı şarj edecek bir şarj cihazı arayışındayim 30-40w civarı

• Arkadaşlar merhaba laptopta nasıl bağlantı yapıoruz type c iki ucunda USB kablonun?

• Ottoman83 kullanıcısına yanıt

Başka bir kablo bulun hocam.

• Birtane one plus 8 t için kılıfım var aldıgım fiyata verecem mesaj atabilirsiniz
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• enes122 E kullanıcısına yanıt

Oneplus telefonların hızlı şarj devresi şarj aletinin içinde oluyor. Diğer cihazların telefona entegre. O sebeple qc olan şarj cihazları hızlı şarj yapamıyor. Hızlı şarj için yine warp şarj aleti almak gerekiyor maalesef. Fiyatları da yukarıda belirttiğim sebeple yüksek oluyor. AliExpress de 30w olanları 190 tl den başlıyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.