< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
https://www.teknostore.com/oneplus-warp-charge-usb-30w-sarj-cihazi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım .. forumdan @Hasanguleryuz hocam dan aldım teşekkürler kendisine çok ilgili birisi..
One Plus 8t Kb2003 , Yeşil 12/256 Global sürüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 16 Şubat 2021; 22:33:9 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2DMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım .. forumdan @Hasanguleryuz hocam dan aldım teşekkürler kendisine çok ilgili birisi..
Hayırlı olsun güle güle kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman83Hayırlı olsun güle güle kullanın
Alıntıları Göstersağolun hocam .
-
Cihazı almayı düşünüyorum. Xiaomi mi8 kullanıcısıyım şuan için. İmei kaydında root işlemi yapılıyor büyük ihtimal. Benim tek sorunum netflix l1 sertifikası. Mi8 de de hdr10 var yalnız netflix i sd kalitede izletiyor çamur gibi görüntü. Bu cihazda imei kaydı yapıp netflix kullanan var mı acaba? Bir de tavsiye ettiğiniz satıcı varsa çok sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2DMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım .. forumdan @Hasanguleryuz hocam dan aldım teşekkürler kendisine çok ilgili birisi..
Hayırlı olsun hocam... Bu cihazı ne kadara aldınız acaba? Fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor...
-
Arkadaş yuzde 5 altina inerken cihazin sarji cabuk bitiyor. 3 2 1 deyip kapaniyor. Ayni sorunu yasayan var mi bazen yuzde 4 te bazen yüzde 3 te kapatiyor kendini
Arkadaşlar ses kısma widgetlarda varmı sadece fiziksel tuşlamı zilsesi kapatılıyor?
Oneplus da root yapılmadan yazılıyor Netflix de sıkıntı yoktur . Ben hasanguleryuz den aldım sıkıntı yaşamadım .quote:
Orijinalden alıntı: Osse-Saeros
Cihazı almayı düşünüyorum. Xiaomi mi8 kullanıcısıyım şuan için. İmei kaydında root işlemi yapılıyor büyük ihtimal. Benim tek sorunum netflix l1 sertifikası. Mi8 de de hdr10 var yalnız netflix i sd kalitede izletiyor çamur gibi görüntü. Bu cihazda imei kaydı yapıp netflix kullanan var mı acaba? Bir de tavsiye ettiğiniz satıcı varsa çok sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
????quote:
Orijinalden alıntı: shunter
Arkadaşlar oneplus weather uygulamasının widget ı vardı önceden şimdi kaldırıldı mı ? Oneplus 8 kullanıyorum ama yoktur widget .
quote:
Orijinalden alıntı: shunter
????
Alıntıları Gösterhttps://aapks.com/apk/oneplus-widget-1-0-0-171027180147-bcc1432/version/56149204/
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman83
Arkadaşlar ses kısma widgetlarda varmı sadece fiziksel tuşlamı zilsesi kapatılıyor?iPhone tarzı assistive touch diye uygulama var hocam. Onla ses kısma/arttirma işlemi yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Sokrates 1983Hayırlı olsun hocam... Bu cihazı ne kadara aldınız acaba? Fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor...
Alıntıları GösterHocam liste fiyatları bu ben kapalı kutu olsun , global sürüm ve şarj kafası Türkiye uyumlu olsun istediğim ve satıcının ilgisi ,bilgisi garantileri kafama yattığı için 5200 TL aldım , Facebook ta fason kutu hindistan versiyon şarj için ceviricili modeller 4650 TL den başlıyor ama..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2DHocam liste fiyatları bu ben kapalı kutu olsun , global sürüm ve şarj kafası Türkiye uyumlu olsun istediğim ve satıcının ilgisi ,bilgisi garantileri kafama yattığı için 5200 TL aldım , Facebook ta fason kutu hindistan versiyon şarj için ceviricili modeller 4650 TL den başlıyor ama..
Alıntıları GösterHindistan sürüm ile arasında fark yok gibi şarj cihazı dönüştürücülü olsun sıkıntı değil kutu içeriği tam olan modellerde alınabilir gibi... Global ile hint sürümü arasında 600 TL fark çok gibi geldi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fitmans
Arkadaş yuzde 5 altina inerken cihazin sarji cabuk bitiyor. 3 2 1 deyip kapaniyor. Ayni sorunu yasayan var mi bazen yuzde 4 te bazen yüzde 3 te kapatiyor kendiniHocam galiba sebebi sizin cihazı şarj ederken %100 olduktan sonra da bir miktar şarjda tutmanız. İşte bu yüzden %100den 99 98 e falan çok yavaş düşer ama %15 oldu mu çok hızlı biter. Bu telefon uygulaması bataryanın ömrünü doğru hesaplamadığı içindir. Yani uzun süre kullandığınızda helen %100 gösteriyorsa aslında daha düşüktür. O yüzden % 15 gösterdiğinde aslında %5 falandır. 5 gösterdiğinde de 2 falandır. Bundan sonra şarj ederken %100 olur olmaz çıkarın şarjdan bakın o zaman sistem doğru gösterecektir ve dengeli olarak azalacaktır batarya ömrü
Bu büyük bir sorun.quote:
Orijinalden alıntı: enes122
Arkadaşlar ikinci şarj cihazı tavsiyesi alabilir miyim?
İşyerinde qc3.0 şarj cihazı var ama yavaş şarj ediyor sanırım 18w.
Op 8t yi daha hızlı şarj edecek bir şarj cihazı arayışındayim 30-40w civarı
Mevcutra qc 3.0 şarj aleti ve type c kablo var, 8t yi çok yavaş şarj ediyor. eldeki şarj aleti ve kabloları bu telefonda şarj amaçlı kullanamayacağız sanırım.
sizler nasıl çözüm buldunuz arkadaşlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 17 Şubat 2021; 13:15:34 >
Hocam her türlü denedim sorun ayni valla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X