Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.271
Cevap
44
Favori
201.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sirf bu nedenden dolayi iphone 11 aliyorum.Grantisiz parcasi bulunmayan cihaz riskine girilcek bi parada deil.4500-47800 arasi fiyatlı.Olmaz olmaz bize denk gelir al bu şansimizla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin yada hindistan versiyon cihaz kullanan arkadaşlar,

cihazlarınıza global rom mü yüklediniz ,yoksa çin romunda da tr dil seçeneği var mı?

• 5 yıldır IMEI atılmış garantisiz mi 5 kullanıyorum. Bir kere batarya değişimi harici işlem görmedi, yedek parça aramadım. Bugün itibariyle de 8t sipariş ettim. Google'a 8t ekran yazınca da değişim yapan yerler çıkıyor tabi denemedim. Batarya belki problem olabilir. Açıkçası 8 bin civarı satılan cihazı 4-5 bine almak olabilecek soruna dahi değer diye düşünüyorum. Tabi ki herkesin kendi fikri.

Benim en büyük çekincem amoled ekran olması sebebiyle yanık oluşması. Muhtemelen de başıma gelir diye düşünüyorum. Yine de alma kararı aldım.

• iyi düşünün, mutlu düşünün, kötüyü çağırmayın arkadaş azcık kozmosa olumlu mesaj gönderin. :)

Herşey bir yana tabi, insanların çekincesi hep bu yönde bu telefonu alırken ki kaldı ki bende aynı soruları aklımdan geçirmedim değil. Benim bu sorulara verdiğim cevap bir problem olursa (ekran - batarya v.s.) telefoncu arkadaşımın alabilirsin en kötü çinden sipariş ederiz, ben değiştiririm demesi olmuştu. O yüzden bende aldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Her ne kadar çinden sipariş ederiz demiş olsada olup olmayacağı konusunda çekincelerim yok değil. Nasip artık.

@SimurgFC

dediklerine katılıyorum, şimdi bu telefonun tr'de olsa ederi 7-8 bin bandında olacağını düşünüyorum. Kaldı ki böyle bir telefonu 4500 civarına alıyorsunuz. Bu risklere değer diye düşünüyorum.

Şimdilik telefonumla problemsiz gidiyoruz, artık hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mysal

iyi düşünün, mutlu düşünün, kötüyü çağırmayın arkadaş azcık kozmosa olumlu mesaj gönderin. :)

Herşey bir yana tabi, insanların çekincesi hep bu yönde bu telefonu alırken ki kaldı ki bende aynı soruları aklımdan geçirmedim değil. Benim bu sorulara verdiğim cevap bir problem olursa (ekran - batarya v.s.) telefoncu arkadaşımın alabilirsin en kötü çinden sipariş ederiz, ben değiştiririm demesi olmuştu. O yüzden bende aldım ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Her ne kadar çinden sipariş ederiz demiş olsada olup olmayacağı konusunda çekincelerim yok değil. Nasip artık.

@SimurgFC

dediklerine katılıyorum, şimdi bu telefonun tr'de olsa ederi 7-8 bin bandında olacağını düşünüyorum. Kaldı ki böyle bir telefonu 4500 civarına alıyorsunuz. Bu risklere değer diye düşünüyorum.

Şimdilik telefonumla problemsiz gidiyoruz, artık hayırlısı bakalım.

Size katılıyorum hocam. Bu telefonun garantilisi satılsa 12 gblık 8 bin olur. Biz yurtdışı cihazını 4500e alıyoruz bu çok değil. Ben bunu almadan önce mi 10t pro düşünüyordum. Ama bakıyorum 10t pronun da garantisiz olanının fiyatı bununla aynı garantilisi de 6400 tl. Yani ona kıyasla oneplus 8tnin garantisiz fiyatının en az 5 bin olması lazım. Gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor. Şimdiye kadar kullandığım telefonlardan 3 telefonu garanti süresinde bir defa bile servise götürme ihtiyacı duymadım. Eğer şansınıza sorunlu cihaz size denk gelmezse servisle işiniz olmaz. Ki yakında bu cihazın da garantilisi gelir. Bi problem olursa yollarız yetkili servise ücretli yaparız tamirini. Dışarıda yaptırmaya güvenmiyorum. Orijinal parçalar sadece serviste oluyor. Özellikle ekran ve batarya hep yan sanayi olur. Bu güzelim ekranı değiştirme ihtiyacı duymaz kimse umarım ama olursa da yan sanayi takacağınıza kırık ya da yanmış ekran kullanmak daha iyi. Eğer bu cihazı garantisiz almaktan korkan arkadaşlar varsa bu cihazın 12 gb ramli modeli garantili gelirse en az 7500 tl olur onu da söyleyeyim. Ben şahsen bi telefona o kadar para vermem. En fazla 5 bin verilir bi telefona. Gerisine gerçekten yazık. O yüzden garantisiz telefonu al 5 bine en premium baba telefonun tadını çıkar ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

• @Mysal telefonu yeni alanlara yol göstermek adına ilk sayfaya yapılması gereken ayarlar ve önerileri vb. sabitlesen güzel olur aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaw Shino

Size katılıyorum hocam. Bu telefonun garantilisi satılsa 12 gblık 8 bin olur. Biz yurtdışı cihazını 4500e alıyoruz bu çok değil. Ben bunu almadan önce mi 10t pro düşünüyordum. Ama bakıyorum 10t pronun da garantisiz olanının fiyatı bununla aynı garantilisi de 6400 tl. Yani ona kıyasla oneplus 8tnin garantisiz fiyatının en az 5 bin olması lazım. Gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor. Şimdiye kadar kullandığım telefonlardan 3 telefonu garanti süresinde bir defa bile servise götürme ihtiyacı duymadım. Eğer şansınıza sorunlu cihaz size denk gelmezse servisle işiniz olmaz. Ki yakında bu cihazın da garantilisi gelir. Bi problem olursa yollarız yetkili servise ücretli yaparız tamirini. Dışarıda yaptırmaya güvenmiyorum. Orijinal parçalar sadece serviste oluyor. Özellikle ekran ve batarya hep yan sanayi olur. Bu güzelim ekranı değiştirme ihtiyacı duymaz kimse umarım ama olursa da yan sanayi takacağınıza kırık ya da yanmış ekran kullanmak daha iyi. Eğer bu cihazı garantisiz almaktan korkan arkadaşlar varsa bu cihazın 12 gb ramli modeli garantili gelirse en az 7500 tl olur onu da söyleyeyim. Ben şahsen bi telefona o kadar para vermem. En fazla 5 bin verilir bi telefona. Gerisine gerçekten yazık. O yüzden garantisiz telefonu al 5 bine en premium baba telefonun tadını çıkar  

Alıntıları Göster

5 yıl Arabistan'dan alınma samsung note 4 kullandım ozaman pasopart kaydı 150 TL idi hiç bir sıkıntı yaşamadım servisle hiç işim olmadı

• Ottoman83 kullanıcısına yanıt

Öğrendikçe yazıyorum, varsa tavsiyeniz alabilirim :)

• Volte ve vowifi ile ilgili yazı eklenebilir. Özelleştirme ayarları, kısayollar vs eklenebilir.
  • fox5578 kullanıcısına yanıt

VOLTE ve VOWİFİ ile ilgili link vermiştim. Başkasının emeği ve uğraşı olduğu için oradan kopyala yapıp buraya yapıştırmak istemedim direk oraya link vererek yaptım.

Özelleştirme ayarları olarak neler var, tam hakim değilim. Ben normal bir şekilde kullanıyorum herhangi bir ayar yapmadım. Araştıracağım neler yapılıyor, neler yapılması gerekli. Sizinde bildiğiniz varsa böyle şeyler paylaşır mısınız? Ekleyelim.

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Arkadaşlar tam ekran ayarım böyle boş çıkıyor neden olabilir bazı uygulamalar tam ekran olmuyor
  • ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

*#800# yapınca bu çıkıyor volte ayarı yapamıyorum çıkması gereken çıkmıyor neden olabilir
  • ugrcnksr U kullanıcısına yanıt
  • Mysal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

VOLTE ve VOWİFİ ile ilgili link vermiştim. Başkasının emeği ve uğraşı olduğu için oradan kopyala yapıp buraya yapıştırmak istemedim direk oraya link vererek yaptım.

Özelleştirme ayarları olarak neler var, tam hakim değilim. Ben normal bir şekilde kullanıyorum herhangi bir ayar yapmadım. Araştıracağım neler yapılıyor, neler yapılması gerekli. Sizinde bildiğiniz varsa böyle şeyler paylaşır mısınız? Ekleyelim.

Telegram oneplus grupta şöyle bişey vardı

CaPeLLi:

Arkadaşlar yeni keşfettiğim birşeyi söylemek isterim. Telefon masanın üzerindeyken (ekran kapalı)şarj yemiyor ama cebimizde gezdirirken çok hızlı şarj düşüyor

Bu google un saçmalığı imiş

Her 10 adım yer değişikliği anladığında tekrar konum tespiti yapmaya zorluyor sürekli olarak telefonu uyandırıyor ve deep sleep e geçirmiyor

1-Konum ayarlarından konum doğruluğunu kapatın (haritalari kullanırken konum doğruluğunu açın diye uyarı verecek o zaman açın haritalar veya navigasyon ile işiniz bitince yine kapatın)

2-Acil durum ayarlarından konum bulmayı kapatın

3-Telefonumu bul özelliğini kapatın (bi halta yaramıyor zaten)

Bunlar baya etki ediyor bi de naptime (root ister veya adb komutu ile izin vermenizi ister) uygulamasını indirirseniz ve aşağıdaki resimde vereceğim ayarları yaparsanız telefon hep deep sleep de oluyor gereksiz yere uyanmıyor bekleme süresinde şarj yemiyor 3 gündür deniyorum gayet başarılı sonuçlar ekran sürem 2 katına çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman83 -- 20 Şubat 2021; 18:17:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman83

5 yıl Arabistan'dan alınma samsung note 4 kullandım ozaman pasopart kaydı 150 TL idi hiç bir sıkıntı yaşamadım servisle hiç işim olmadı

Alıntıları Göster

Aynen öyle. Aldığınız cihazın kronik sorunu yoksa hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Ben de s7 edge kullandım zamanında. Ekran yanığı çıktı ve batarya şişti serviste değiştirdim. Sonra garanti bitince sattım galaxy note 9 aldım onda da ekran yanığı çıktı garanti bitmeden değiştirdim. Samsung almayacam dedim bu saatten sonra. Oneplus hakkında hep iyi şeyler duydum o yüzden bu sefer güvenerek garantisiz aldım. Xiaomilerde de kronik sorun duymadım cihazları iyi ama işte bu telefon öyle bi telefon ki beni kendine aşık etti.

• Telefonu gece hiç kullanmadığım halde bluetooth ve konum kapalı sadece mobil veri açıkken %5 şarj gitmiş oluyor. Bu tüketim normal mi?
  • Bence normal, birde arkadaşın dediklerini denemek lazım. Rootsuz olanları deneyelim. Root bende yok o yüzden onu deneyemem.

Dediklerinizi de tavsiye bölümü oluşturup ekleyeceğim. Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar pdc uygulaması yüklenmiyor neden olabilir ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
  • quote:

Bence normal, birde arkadaşın dediklerini denemek lazım. Rootsuz olanları deneyelim. Root bende yok o yüzden onu deneyemem.

Dediklerinizi de tavsiye bölümü oluşturup ekleyeceğim. Teşekkür ederim.

Benim anladığım adb komutu ile root gerekmeden de yapılıyor ben programı indirdim deneyip buradan paylaşırım rootsuz olup olmadığını

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.