Teşekkür ederim bu uygulamayı kurmam gerekiyormu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (31. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: uzzmanst
Bu gece de bıraktım yine %30 düşmüş. Sebebini bulamıyorum. İki gecedir var bu sorun çözemedim bir türlüHocam naptime diye bir uygulama var onu kurup adb komutu ile izin verdikten sonra ayar yapınca pil tüketimi baya azalıyor deneyip faydasını görenler var bende kurdum bakalım sonucu yazarım buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam deneyeceğim teşekkürler -
Volte ve voWifi açıksa gerek yok hocam. Büyük ihtimalle önceden yüklemişsinizdir.
Avrupa surumundeyim global surume nasil gecebilirim bilgisibolan anlatabilirmi 11.0.7.10 dayim 11.0.7.9 nasil gecebilirim denedim ama gecmek istediginiz surum dusuk diye izin vermiyor
Hiç gerek yok hocam. İkisi de aynı. Eğer geçme konusunda ısrarlı iseniz msm ile geçersiniz bu durumda telefon sıfırlanır. Tüm dosyalarınızı önceden yedek almanız gerekiyor. Ben global, hint ve eu 3 ünü de kullandım. Eu olanda karar verdim. Hint sürümünde gereksiz bir kaç uygulama var. Global ile eu arasında hiç bir fark yok. Hatta eu sanki bir tık daha iyi batarya konusunda.
quote:
Orijinalden alıntı: ZENGINVolte ve voWifi açıksa gerek yok hocam. Büyük ihtimalle önceden yüklemişsinizdir.
Yok volte wowifi açmadım bu program herhalde aldığımda yüklü geldi IMEI değiştirmek için yüklemişler sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: uzzmanst
Tamam deneyeceğim teşekkürlerTelegramdaki grupta bir arkadaş paylaşmıştı bu ayarlar yapılınca az pil tüketiyormuş
Rom değiştiriyorum şu an bakalım ne olacak -
Evet doğrudur, aynı zamanda bu program ile birlikte diag port açmak için logkit yükleniyor. İmei atmak için gerekli
İmei atmak için aldığınız kişi kurmuştur. -
İlk zamanlar gece sar cok dusuyodu bu aralar yuzde 5.. 6 civari gunduz leri ise aod ekran acik kullaniyorum sabah 8 aksam 11 beklemede yuzde 15 rahat gidiyor eski telefonum mate 10 proya kiyasladigimda pili cok harciyor daha 2 gunu hic gormedim mate serisinde aod ekran 24 saat acik Bluetooth saat ile gun boyu bagli konum servisi acik mate serisi daha iyi pil ve kamera yonunden belki bidahiki guncellemeyle pili daha iyi optimize ederler -
Hocam Bluetooth kulaklik ile global daha iyi ses kalitesi var diyorlar eu surumunde bazi kisitlamalar varmis ekolayzır ayarlari felen mumkunse rom degistirmeyi musait oldugunuzda detayli anlatabilirmisiniz -
Bu ses seviyelerinin ayarlandığı bir yer vardı onu bilen varmı xioamilerde oluyodu
Msm ile hiç rom atmadım hocam. Oxygen updater veya ota yoluyla güncelleme yaptım bir kaç kere. İşin kötüsü Oxygen updater ile aynı veya alt sürüme güncelleme yapılmıyor. Bunu msm ile yapmak gerekiyor.
Tesekkurler boyle kalsin simdilik bidaki guncellemeyi bekler ordan oxygen ile globale gecer denerim memnun kalmassam eu ya rahat geciliyo daha yuksek surum oldugu icin -
Aynen öyle hocam, en azından telefon yedekleme derdi olmaz.
Telegram grubunun linki var mı hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman83Telegramdaki grupta bir arkadaş paylaşmıştı bu ayarlar yapılınca az pil tüketiyormuş
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hindistan romundan Global Rom'a geçiş yapan var mı ?
Arkadaşlar merhaba bende 1 haftadır 8t kullanıyorum genel olarak çok memnunum telefondan kullanması zevk veriyor. Çözemediğim 2 adet sorun var yarımcı olabilen olursa sevinirim
1- bildirim gelince ekran kilitliyken uyansın seçeneğini işaretlememe rağmen ekran uyanmıyor. Ekran siyah kilitli şekilde duruyor sadece bildiirim sesi geliyo.
2- bildirimlerin ekranda kalması süresi 5 sn ve bununla ilgili kısım bulamadım
Yardımlarınız için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X