bence geçmeye değmez bi fark yok hatta globale güncelleme baya geç geliyo hindistana göre < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (32. sayfa)
-
-
Hocam imei atmak ile ilgili bilisi kaynağı olan. Sonradan kendi imeilerimi girmek istiyorum?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: chn_yldz_bence geçmeye değmez bi fark yok hatta globale güncelleme baya geç geliyo hindistana göre
Alıntıları GösterBaya dediğiniz 2 gün hocam. Globalde geçiş yapamadım. Eu romun numarası bi üst numara. Yerel yükseltme ile Eu Roma geçiş yapılabilir mi ? Persist yedekleme diye birşey okudum. Buna gerek var mı ? Cihazın roootlu olması mı gerekiyor persist yedeği alınırken? Rom geçişlerinde oem kilidi , bootloader kilidi açık olması gerekiyor mu ? Bununla ilgili eğitim yazısı hazırlayıp ilk sayfaya ekleyebilir misiniz hocam. Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 22 Şubat 2021; 18:52:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir üst sürüm numaralı roma geçerken yerel yükseltme ile geçebilirsiniz. Ama bir alt numaralı sürüme geçmek için msm ile işlem gerekebilir. Telefonda custom rom, twrp işlemleri yapmayacaksanız, sadece stock romlarda kalacaksanız persist yedeğine gerek yok. Ama yinede persist yedeği almak isterseniz telefonunuzda twrp olması lazım. Stock romlar arası geçişte yerel yükseltme ile geçiyorsanız bootloader vs gerekmez. Ama msm tarzı uygulamalar ile geçecekseniz gerekir. Kısaca böyle özetleyebilirim sorularınızın cevaplarını hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gs01Bir üst sürüm numaralı roma geçerken yerel yükseltme ile geçebilirsiniz. Ama bir alt numaralı sürüme geçmek için msm ile işlem gerekebilir. Telefonda custom rom, twrp işlemleri yapmayacaksanız, sadece stock romlarda kalacaksanız persist yedeğine gerek yok. Ama yinede persist yedeği almak isterseniz telefonunuzda twrp olması lazım. Stock romlar arası geçişte yerel yükseltme ile geçiyorsanız bootloader vs gerekmez. Ama msm tarzı uygulamalar ile geçecekseniz gerekir. Kısaca böyle özetleyebilirim sorularınızın cevaplarını hocam.
Hocam yazılım yükleme hastalığı vardı bende ondan kurtulmak için güncel sürüm telefon olarak bu telefonu aldım. Benim derdim red cable vs gereksiz uygulamalar olmasın. Telefon stabil çalışsın yeter şuan için. Zırp pırt telefon değiştirmek , rom değiştirmek falan istemiyorum artık. Bi sıkıntı olmassa uzun soluklu kullanmayı düşünüyorum bu telefonu.
Verdiğiniz bilgilere dayanarak, o zaman ;
1 telefonun oneplus değiştirici uygulaması ile yediğini alıyorum bilgisayara aktarıyorum
2 telefonu sıfırlıyorum
3 oneplus'ın herhangi bir Avrupa ülkesi resmi sitesinden eu güncel romu indirip kuruyorum
Bilgisayar daki yedek tekrardan oneplus değiştirici uygulamasıyla geri yükleniyor sanırım doğru mudur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu sıfırlamadan eu roma geçebilirsiniz. Yanılmıyorsam hint romunu kullanıyorsunuz. Eu bazlı rom üst sürüm olduğu için romu telefona indirip yazılım güncelleme den yerel yükseltme ye girin ve indirdiğiniz romu yükleyin bilgileriniz olduğu gibi kalır.
Gerekli bilgiyi bir üstte @ZENGIN üstadım vermiş. Sıfırlamadan direk geçebilirsiniz. Verileriniz silinmez. Ama ben psikolojik olarak hep sıfırlarım :) bu arada ek bilgi olarak global romu pek sevemedim. Eu son sürümde yaşamadığım birkaç hatayı global son sürümde yaşıyorum. Örnek olarak kullanıcı değiştirince alttan kaydırma hareketi bazen çalışmıyor, veya bazen alttan kaydırarak uygulamayı arka plana atmak isterken uygulama inatla arka plana geçmiyor gibi. Brnde akşam tekrar eu sürüme geçeceğim.
Bunlar ile bilgim olmadığı için böyle şeyler için sadece kaynak gösterebilirim. Bunun içinde bildiğim https://forum.miuiturkiye.net/forum/oneplus.147// var. İsterseniz burayıda inceleyebilirsiniz.
Eğer varsa başka kaynaklar arkadaşlar paylaşırsa bende seve seve ilk konuya ekleyebilirim.
-
Pil konusunda gece şarjım çok çabuk bitiyor diyenler; ilk mesajda yazdıklarımı deneyebilirler. Benim yaptıklarım bunlar ile birlikte yatarken konumu kapatıp pil tasarrufuna alıyorum. Yaklaşık %3-4 gidiyor. Ayrıca çift hat aktif kullanıyorum.
https://forums.oneplus.com/threads/guide-lower-battery-drain.1260498//
buradayıda inceleyerek daha fazla ayar yapabilirsiniz. Ben buradan sadece wifi ve konum ile ilgili olan bölümü yaptım. Diğerlerini yapmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 23 Şubat 2021; 16:0:15 > -
Çözüm bulabiliriz mi?
-
bulamadım malesef -
YouTube Müzik uygulamasının üzerine basılı tutun.
Uygulama bilgileri ekranına gelin
Bildirimleri açın
Oynatma bölümünü kapatın.
Bunu tekrar aktif hale getirdikten sonra uygulamayı yeniden başlamalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 23 Şubat 2021; 17:49:57 >
Oynatma bölümü kapatıldığında kontrol widgeti hiç çıkmıyor -
Evet, ekrana kısayol ekleyebilirsiniz. Bu komple ekrandan kaldırıyor. Maalesef başka yöntem bilmiyorum.
Saolun, yine de bulabilirseniz haberdar edin. -
Hangi müzik programını kullanıyorsunuz arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman83 -- 24 Şubat 2021; 0:47:48 >
play.google.comMusicolet Music Player [No ads] - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=in.krosbits.musicolet
Ben bunu kullanıyorum. Reklam da çıkmıyor.
-
her zaman açık ekranda hava durumunu göstermeye başladı. bunu nereden kapatabilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X