Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.279
Cevap
44
Favori
202.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Facebook üzerinden oneplus 8t aldım. Cihazın yanında Avrupa uyumlu priz var.

Bu hangi sürümü oluyor:

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Bir de 4600 e aldım, çift sim kayıtlı. Pahalı mı oldu bilmiyorum. İlk defa araştırmadan almış oldum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• Hayırlı olsun. Hangi satıcıdan aldınız. Şebeke problemi yaşayanlar oluyor. Sizde bir problem var mı? Bence uyguna almışsınız.
  • foe44 F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Şiyar Serhat Güler.. Bilmiyorum şimdilik çift sim aynı anda sabahtan beri kullanıyorum herhangi bir ulaşılamama ya da internete girememe sıkıntısı olmadı.

• Bir ay kadar önce 8 pro kullandım, ekran yeşilimsi renk veriyordu karanlıkta. Bunu alınca ilk ekrana baktım. Bana daha kaliteli ve güzel bir cihaz gibi geldi açıkçası. Belki de ekranda sorun yok ondandır...

• Bende de mi 10t var ancak ağır olması sebebiyle 8t'ye geçmek istiyorum. Facebook ve forumda bazı kullanıcılar şebeke kopma problemleri yaşıyorlar. Doğru düzgün bir çözüm de önerilmemiş. O sebeple beklemedeyim. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz sizinkinde.

Cahil şansıma çıkmadı galiba 😁

Az önce başka bir telefondan her iki hattımı da aradım konuşma da yaptım.. veri kartını iki sim arasında değiştirdim sorun görünmüyor. Ses çıkışı çok başarılı, inletiyor resmen.. hem de kibar bir cihaz, 44 numara ayakkabı gibi değil 😆

• Çift hat hem Türk Telekom hemde Turkcell kullanıyorum. Herhangi bir şebeke problemi yaşamadım.

• Hayırlı olsun global surum bu guke guke kullan
  • delimacur kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• Arkadaşlar op 8t birisi aradığında zil sesi çalarken 2.saniyede falan bir cızırtı kesilme oluyor anlık neden acaba yazılımsal olabilir mi zira müzik dinlerken o cızırtı hiç olmuyo

• Bende aynı satıcıdan aynı cihazı aldım, en uygun fiyatı verdi 4600. Doların artışınıda yarın yansıtmaya başlarlar. Benim cihaz da sizinki gibi KB2003 Avrupa tek farkı şarj başlığı, benimki ingiltere uçlu, dönüştürücüde yollamış.

• Benim cihazda bu.

• Hayırlı olsun. Cihazın yüz tanıma hızı nasıl. Denediniz mi?
  • Ben denemedim, kilit filanda kullanmıyorum.

• hayırlı olsun, cihazınız Avrupa sürümü - bant şebeke filan sorun olmaz.

Avrupa tipi şarj aletinin de göz önüne alırsan fiyat gayet iyi.

iyi günlerde kullanın. ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

Benim cihaz KB2003 avrupa modeli. Şebeke kopması hiç yaşamadım. 4g de hiçbir sıkıntım yok. 120 hz özelliği adaptif olması lazım çünkü açıklama kısmında "120 hz'de yenileme hızı senaryolara göre dinamik olarak değiştirilecektir" şeklinde bir ibare mevcut.

• sahafiec kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Satmak istesem yine aynı fiyata yakın satarım sanırım 🙂

• rectory23 R kullanıcısına yanıt

Hocam bende de nord var 12/256 Hint model. Aynı sorunu yaşıyorum. Sorunu çözersen lütfen bana da haber ver.

• Arkadaşlar, şebeke sorunu yaşayanların sürümü global veya Avrupa mı? Bazen illaki düşüş olur telefondan ziyade malum Telekom şirketlerinden de kaynaklı. Ama genel olarak bir sorun görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.