Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.279
Cevap
44
Favori
202.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim sürekli kullandığım hat vodafone. Yalniz vodafone, türk telekom ve turkcell de denedim. Çift sim ayrı operatörler denedim aynı sorun devam ediyor. Operatörlerle alakalı değil. Çözüm bulan ya da yol gösteren olursa çok iyi olur. Sinir bozucu gerçekleyen.★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat9934 M kullanıcısına yanıt
    Rom değişikliği yaptınız mı?
  • imei atılmış 8tyi fabrika sıfırlama yapınca imei uçarmı arkadaşlar? cihaz avrupa ve güncelleme alıyor.

• uzzmanst U kullanıcısına yanıt

Hint romundan gözaltına geçtim değişen bisey olmadi

Gözaltı derken anlamadım

Globale geçmiş , klavye otomatik tamamlamış

Pardon globale geçtim★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]  AAsurumune aynı hata devam★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

Ben şarj konusunda sorun yaşamıştım biliyorsunuz. Globalde idim. Avrupa'ya geçtim telefon kendine geldi. Bir de öyle deneseniz. Avrupa sürümü 11.0.7.10 olduğu için geçebilirsin. Ama dönüş olmaz, globalde yüksek rom gelene kadar
  • Acaba fastboot rom atılsa düzelir mi? Bir kaç işlemden olmuş olabilir diye düşünüyorum. Yanlış şekilde repair yapılmış olabilir. Ya da root ve başka rom yükleme yapıldıysa orjinal romu yüklerken eksik yükleme mi yapıldı acaba? Bunlar aklıma geliyor. Yeniden orjinal yazılım yüklense ve tekrar doğru şekilde repair yapılsa düzelir diye düşünüyorum. Donanımsal bir problem olsa sürekli şebeke sıkıntısı oluşması lazım. Ara ara problem oluşuyor. Sanki 2g 'den 3g 'ye ve 4g ye geçişte problem oluyor gibi. Şebekeler arası bağlanma problemi olduğu için hattı koparıp yeniden hat bulmaya çalışıyor. Allahım bir çaresini bulsam. Yoksa sıyıracam kafayı

Hocam ben sorunu çözdüm sattım hattım türk Telekomdu taahhutum vardı gerçi olmasa da sırf cihaz için farklı operatöre geçmem oyuzden diğer operatörlerde performansı nasıl bilmiyorum bu sorunun çok da yazılımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü cihaz çıkalı kaç tane güncelleme gelmiştir bu büyük bir sorun bence ve şimdiye kadar yama ile düzeltilebilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

imei atılmış 8tyi fabrika sıfırlama yapınca imei uçarmı arkadaşlar? cihaz avrupa ve güncelleme alıyor.

imei atılmış 8tyi fabrika sıfırlama yapınca imei uçarmı arkadaşlar? cihaz avrupa ve güncelleme alıyor.

• eaduvan E kullanıcısına yanıt

Hayır hiç birşey olmaz.

• rectory23 R kullanıcısına yanıt

Sorunu nasıl çözdünüz hocam anlatır mısınız rica etsem.

• Hindistan romdan Eu geçişte benim telefonda saçmalamıştı. Bi kere normal , üstüne bide recovery sıfırlama şuan şarj , stabilite iyi.

Bu arada rasgele denkgeldiğim kamera kısayolu güzelmiş
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    Kamera uygulamasında , fotoğraf galerisi bölümüne uzun basınca en son çekilen fotoğraf için paylaşım seçenekleri çıkıyor

• Herkes gibi mi10t ile bunun arasında kaldım.
    Gördüğüm kadarıyla telefon sıkıntısız.
    Ama bozulursa ciddi sıkıntılı bir süreç olacağından eminim.
    Xiaomi forumlarında bayağı şikayetçi millet.
    İki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    ilk sorum Youtubea oyun videoları atıyorum.
    Haliyle ekran kaydı yaparken hem oyun hem ekran kaydından dolayı halihazırdaki telefonum 50 derecelere geliyor.
    Ekran kaydı yapan yoktur belki ama şöyle pubg gibi oyunlarda bir saatlik oyunda ısınma durumu nedir el yakmıyorsa kayıtta hafif ısınır sorun olmaz.
    İkinci sorum telefona bazı arkadaşlar kayıtlı geliyor demiş.
    Kayıtlı ne demek imei atılmıyor mu yani bu cihaza veya atmaya gerek yok mu?
    Bir de kardeşim Almanya'da ordan aldırsam kayıtsız buraya sokabiliyor muyum?
    Veya hiç uğraşma burdan al mı dersiniz çünkü ikisi de aynı fiyata denk geliyor.
    Durum nedir bilen var mı?
    İki dedim ama üçü geçti herhalde :)
    Saygılar.

• enginkoto E kullanıcısına yanıt
    Telefon ile oyun oynarken 38 derecenin üstünü görmedim. Şarjda bile oynadım gördüğüm dereceler oydu. Ben oyunu ultra hd olarak indirdim de oynadım.

Kayıtlı geliyor dedikleri de bizim aldığımız gibi IMEI'si atılmış geliyor. Oneplusta patlarsa IMEI atması zor değil, çoğu kişi kendi hallediyor.

Parça yok ama düşürmedikten sonra bir şey olacağını zannetmiyorum. Ayrıca ben de 4 yıldır oneplus 5 vardı daha tık demedi maşallah.

Akraban mı buradan mı sorusuna diğer arkadaşlar cevap versin :) orasına br şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzmanst -- 27 Şubat 2021; 7:10:56 >

bende de aynı model var ama hiç bu tarz sorun yaşamadım.

gerçi hint romunu sadece 1-2 gün kullandım sonra golbale geçtim.

tam tersi ben çekim gücünden çok memnunum, hem mobil hemde wifi.

• quote:

Orijinalden alıntı: U39770434

Arkadaşlar Facebook üzerinden oneplus 8t aldım. Cihazın yanında Avrupa uyumlu priz var.

Bu hangi sürümü oluyor:

Bir de 4600 e aldım, çift sim kayıtlı. Pahalı mı oldu bilmiyorum. İlk defa araştırmadan almış oldum..

İyi almışsın kb2003 ise Avrupa oluyor AA sürüm global BA eu sanırım ben 8/128i 4500 e aldım aslında kazık yedik Ahmet Mardin 4250ye veriyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman83 -- 27 Şubat 2021; 9:38:44 >

• Akıllı saati telefona bağlayınca gelen aramada zil sesi çalmaya başlar başlamaz bir kesilme ve cızırtı oluyor ama Bluetooth bağlantıyı kesince düzeliyor arkadaşlar bilginiz olsun

• arkadaşlar, pil çabuk ölür dıye kendi şarj aletini kullanmamak mantıklı mı? Sam s10 şarj aleti kullamyorm.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.