açmayla ilgili bir şey bulamadım buraya ekran fotosu vs koyabilir misiniz acaba lütfen |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (37. sayfa)
-
-
ms dos ekranı açıkken en son adb reboot yazınca resetliyor -
hiç bir sekilde telefonda hareket yok şu an ne yapacağım şaşırdım gerçekten
-
tamam arkadaşlar teşekkür ederim hard reset yapınca açıldı
-
Hocam eğer yapacaksanız komutları en ayrıntısına kadar okuyun önce, sonra bütün programları bilgisayarınızda kurulu olsun. Sonra volte etkinleştirme işlemlerine başlayın. Yoksa olacakları önceden bilmediğinizden bu şekilde panik yapabiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi forumlar arkadaşlar, severek kullandığım xiaomi mi6 telefonumu bluetoothda ses aktarımında sıkıntı çıkarttığı için değiştirmek istiyorum Ankara'da bir telefoncuda global 65 watt şarj cihazlı 8-126 modeli 4400 TL 12-256 modeli 4750 TL fiyatlar uygun mu Ankara içi elden teslim alabileceğim başka güvenilir-uygun fiyatlı satıcı bilen var mı?
Güzel bi ekran koruyucu bulursanız link paylaşırsanız sevinirim. -
Uygun hocam. Yeni haftanın fiyatları bu şekilde. Geçen hafta 4600 e aldığım satıcı 4750 yaptı kurdan dolayı.
Aslında inceledim tam olarak kavradım sonra yapmaya başladım ama pdc uygulaması sorun çıkardı yaparken o yüzden tamamlayamadım bundan sonra daha da ellemem zaten :) -
Geçmiş olsun, çok önemli birşey değil 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysal -- 28 Şubat 2021; 18:30:52 >
Teşekkür ederim -
Nereden almıştınız hocam, benim almak istediğim satıcıda kalmamış stoğa girmesini beklemek istemiyorum satıcı tavsiyesine açığım. Ankara içi bilen varsa daha iyi olur.
KB2000-01-03 modelleri arasında global olan 500 TL daha pahalıya satılıyor hepsinin kutu içeriği aynı mı aradaki fiyat farkına değer mi? 5g çıktığında uyum sorunu yaşar mıyım?
kb2003 modeli ise gayet makul fiyatlar. + olarak elden alacaksınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elden alacaksanız tavsiye vermem, çünkü bilmiyorum. Ama havale sonrası kargoyla alırım derseniz arkadaşın bilgilerini özelden iletirim.
Forumda da adı çokça geçen Hasan Güleryüz'le irtibata geçtim büyük ihtimalle ondan alacağım, tek çekincem Çin versiyonunu alırsam ilerde sıkıntı yaşar mıyım yoksa 500 üste verip global mi almalıyım?Sürekli telefon değiştiren birisi olmadığım için beni uzun süreler götürsün istiyorum.Sizdeki global versiyon mu?
Hepsi aynı. Birbirinin romları yükleniyor -
Rom konusunda değil hocam 5g konusundan çekiniyorum gerçi zamanında mi6 telefonum için de Türkiye'de kullanılan bant yok denmişti ama hiç 4g den aşağıya düşmemişti.Oneplus 8 Pro 8-126 ile arasında pek bi fark yok siz hangisini önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: eaduvanarkadaşlar, pil çabuk ölür dıye kendi şarj aletini kullanmamak mantıklı mı? Sam s10 şarj aleti kullamyorm.
Hocam one plus akıllıca çözmüş sayılır o işi ... pili öldürmemek için çift batarya var ve her birine ayrı ayrı 32,5 W gidiyor . 2 tane 2250 Mah batarya Tek batarya gibi çalışıyor..
Bir arkadaş'ta 60 hz kullanıyorum diyor yapmayın arkadaşlar telefonun tüm özellikleri kullanın.. kendim 120 hz ve 60 hz denemesi yaptım ama 60 hz çok kötü geldi bana..
Telefon için 15 günlük yorumum bu telefon benim tüm beklentilerimi karşıladı.. Hep derdim tam bir telefon yapmıyorlar çok iyi telefon yapıyorlar bataryası çabuk bitiyor , iyi bataryalı telefon yapıyorlar özelliği az oluyor , iyi batarya iyi telefon özelliği olanda ağır kalas gibi oluyordu , bu telefon işte aradığım özellikler dedirtti..
- İşlemcisi en iyilerden biri
- 12 Gb Ram hafıza
- 256 Gb depolama fazlasıyla yeterli ve UFS 3.1 ile çok hızlı
- Ekran kalitesi en iyi telefonlardan biri, ( Always Display ayrıca +)
- Kamera High End cihazların bir tık altı ( kişisel kullanımda aman aman fark etmez)
- Güncel Android 11 ve güncelleme sürekli acağı belli
- Batarya performanı iyi
- Şarj olayı zaten çok iyi 40 dakikada full şarj
- Ağırlık , tasarım ele tutuş iyi
- Ekrandan parmak izi , yüz tanıma sistemleri başarılı
- Stero hopörlör başarılı , ses yüksekliği iyi
Belki tek eksiklik diyebileceğim fazlaca sade arayüzü ..
60 hz ve 120 hz batarya kişisel kendi kullanımım başkalarının farklı olabilir ...
-
Hocam, işinize karışmak gibi olmasın ama sırf elden alacağım diye 500 ₺ fazla vermeyin bence.
Fiyatlarına baktım da global için 5500 istiyor. Ben de Kb2003 yani global olanı, tr uyumlu şarj cihazı ile 4600 e aldım. Tek eksiği fason kutulu olması. O da artık ne kadar önem ifade ediyorsa...
Benimki bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 28 Şubat 2021; 22:17:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X