Bence gerkesiz bir davranış olur. Sonuçta kendi orijinal şarj aleti ve kablosunu kullanıyoruz. Ayrıca bu cihazın alâmet i farikası zaten 65w warp şarji. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (36. sayfa)
-
-
Kb2001 hangi sürüm oluyor acaba? -
Telefonun eksi yönleri /sorunları var mı, kamera kötü diyen var çok güzel iphone gibi diyen var, ascend g7'ye elvada demek üzereyim, mi 10t ile bunun arasında kalan klasik kararsız seçmenim lütfen yardım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 27 Şubat 2021; 18:7:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende telefonu bugün elime aldım. Henüz sim takip kullanmadım ancak cihazı tamamen kurcaladım, uygulamalarımı falan kurdum. Birazdan da pubg'de deneme yapacağım.
Şu ana kadar genel hatlarıyla memnunum. Alırken ne beklediysem onu karşılıyor. Bir kere cihaz kaba ve ağır değil. Kasası da iyi hissiyat veriyor. Şu an kullandığım cihaz mi 5 129 gram iken 8t yaklaşık 190g ağırlıkta olmasına karşın ağırlığın iyi dağıtılmasından dolayı problem yaşatmıyor.
%15 iken şarja taktım ve maksimum 40 dakikada tamamlandığını gördüm. Nasıl tüketim yaptığını henüz tecrübe etmedim. Bu arada cihazı açar açmaz güncelleme olduğunu gördüm ve güncelledim.
Ses çıkış gücü gayet iyi, kalitesi de iyi olmasına karşın bazı şarkıların arka planlarında bir gürültü duydum. Şimdilik pek üzerine düşmedim. Ayrıca ses seviyesini ortalama üstü bir kademeye aldığınızda kasada oluşan titreşim hoşuma gitmedi. Yeni cihazların hepsi mi böyle, bilmiyorum.
Kamera olarak çok kurcalamasam da optik zoom olmamasına rağmen zoom konusunda fena değil. Ois gayet içi çalışıyor. Çok kısa bir video çektim ve telefonu sürekli olarak orta şiddette titrettim (koşu yapar gibi) ve performansını beğendim. Yine de sensör farkı dolayısıyla kameraya önem verenler için pro modelini tercih etmek daha iyi olacaktır.
120 Hz ekranı biraz denedikten sonra kapattım. İhtiyaç duymadığım sürece kullanmayı düşünmüyorum. Adaptif değildi diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Diğer bir aradığım özellik ekran paylaşımı idi. Cihazda bunun olması sevindirici ancak nedense görüntüyü yansıttığım TV'de görüntü fazla bozuldu.
Telefonda bildirim ışığı olmaması benim için büyük bir handikap. Bu özelliğe çok alışmıştım.
Ekran konusunda dxomark'a göre Samsung note 20 ultra ile 3.sırayı paylaşıyor. İlk defa Amoled türevi ekran kullandığım için pek bir şey demek istemiyorum ancak beyazların grimsi çıkmasına alışmakta zorluk çekeceğim. Enerji tüketimi harici benim için en iyi ekran tartışmasız IPS.
Şimdilik bu kadar. İleride dikkatimi çeken bir şey olursa editlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 27 Şubat 2021; 20:55:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar parmak izi yeri sürekli açık kalsın istiyorum mümkünmüdur acaba ortam ekranı açık olmadan sadece parmak izi kalsın istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: uzzmanst
Telefon ile oyun oynarken 38 derecenin üstünü görmedim. Şarjda bile oynadım gördüğüm dereceler oydu. Ben oyunu ultra hd olarak indirdim de oynadım.
Kayıtlı geliyor dedikleri de bizim aldığımız gibi IMEI'si atılmış geliyor. Oneplusta patlarsa IMEI atması zor değil, çoğu kişi kendi hallediyor.
Parça yok ama düşürmedikten sonra bir şey olacağını zannetmiyorum. Ayrıca ben de 4 yıldır oneplus 5 vardı daha tık demedi maşallah.
Akraban mı buradan mı sorusuna diğer arkadaşlar cevap versin :) orasına br şey diyememEyvallah hocam.
Bu gayet iyi bir veri bence.
O şekilde amoled yanığı olur -
Mi 10t ile bu cihaz arasında kalamazsınız. Ancak mi 10t pro ile kalabilirsiniz. Telefonu ne için alacağınıza bağlı bu olayda hocam -
Hocam bence 120hz kullanın çünkü özelliğini kullanmak gerek :)
Bildirim ışığı olayı da bir uygulama ile hallediliyor. İsmi aodnotify olması gerekiyor. Kamera çevresinde bir ışık var onu bildirim ışığı olarak kullanan var bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzmanst -- 28 Şubat 2021; 0:12:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: uzzmanst
Hocam bence 120hz kullanın çünkü özelliğini kullanmak gerek :)
Bildirim ışığı olayı da bir uygulama ile hallediliyor. İsmi aodnotify olması gerekiyor. Kamera çevresinde bir ışık var onu bildirim ışığı olarak kullanan var bilginiz olsunİhtiyaç duymadığım için kapattım. Telefon zaten yeterince hızlı ve akıcı. O özelliği tam anlamak için slow motionda bakmak lazım. Bildirim ışığı için o uygulamayı söylemeniz güzel olmuş ancak şöyle bir şey var. Ön kameranın oradaki yeşil ışık yüz tanıma sistemi için. İleride sorun olmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: fox5578
Kb2001 hangi sürüm oluyor acaba?Hindistan
120 hz adaptif olarak çalışıyor olması lazım hocam. Orada senaryoya göre dinamik olarak değiştirilecektir tarzında bir ibare mevcut çünkü. Tabi herkesin algısı bir değil ama bence 120hz çok farkettiriyor menülerde vs. Alışıp başka telefona geçince epey farkediyor eksikliği. Slow-mo ya gerek kalmıyor. Daha öncede 90hz den 60hz bir telefona geçtiğimde ilk birkaç gün telefon kasılıyor gibi hissettirmişti.
Ön kameranın ordaki yeşil ışık dediğiniz kısımda ayrı bir ışık vs yok hocam. Amoled ekran her pikseli tek tek açıp kapatabildiği için orda sanal olarak bir ışık var gibi duruyor. Yani aodnotify tarzı progmların o yeşil ışığa veya yüz tanımaya bir etkisi olmaz ama şarja etkisi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 28 Şubat 2021; 3:43:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: gs01120 hz adaptif olarak çalışıyor olması lazım hocam. Orada senaryoya göre dinamik olarak değiştirilecektir tarzında bir ibare mevcut çünkü. Tabi herkesin algısı bir değil ama bence 120hz çok farkettiriyor menülerde vs. Alışıp başka telefona geçince epey farkediyor eksikliği. Slow-mo ya gerek kalmıyor. Daha öncede 90hz den 60hz bir telefona geçtiğimde ilk birkaç gün telefon kasılıyor gibi hissettirmişti.
Ön kameranın ordaki yeşil ışık dediğiniz kısımda ayrı bir ışık vs yok hocam. Amoled ekran her pikseli tek tek açıp kapatabildiği için orda sanal olarak bir ışık var gibi duruyor. Yani aodnotify tarzı progmların o yeşil ışığa veya yüz tanımaya bir etkisi olmaz ama şarja etkisi olur.
120hz direk kapatmamın sebebi alışmamak içindi. Bir süre kullandıktan sonra kapatsam arardım. Öncelikle bataryanın ne kadar gittiğine bakıp daha sonra duruma göre açabilirim. Bazı arkadaşlar bataryadan dem vurmuşlar.
Işık konusunda söylediğiniz bilgi için teşekkürler. Henüz yeni olduğu için haliyle çok dikkat etmemiştim. Programı indirdim doğru olup olmadığını bilmemekle beraber nasıl ayarlayacağımı henüz anladım. Pek de uğraşmayıp bıraktım.
Bu arada pubg'de telefonu denedim. Şarjı ve ısınmaması gayet iyiydi.
Ek olarak, telefonun üstünde olan ekran koruyucu pek sağlam bir şey değil gibi izlenim aldım. Daha önce kullandığım tetik tuşu telefonumu koruyucusuz kullanıp bir kere çizmemesine rağmen koruyucu hemen çizildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 28 Şubat 2021; 4:28:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üzerindeki koruyucu cam değil jelatin ve kaliteli birşey değil hocam ayrıca çok toz topluyor. Cam olarak iç piysasada düzgün bir koruyucu bulamadım aliexpress tarzı yerlere yöneleceğin sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 28 Şubat 2021; 14:22:4 >
arkadaşlar acil yardımınız lazım volteyi açmaya çalışırken ekrana çince yazılar geldi fakat devamı gelmedi yapamıyorum telefon bu şekilde kaldı açılmıyor ne yapmam gerekir
-
Rehberde en son ki komutu uygula. Power tuşuna basılı tutsanda olur -
Çince yazıların gelmesi normaldi. Tam manasıyla 2-3 kere adımları okuyarak yapsaydınız keşke.
Alıntı
metni:6- Cihazda çince yazılar görünecek, biraz bekledikten sonra cihaz açılacak fakat ekran olmayacaktır.
telfon ekranı yok şu an kapalı powera basılı tutuyorum yine birşey olmuyor
-
her şeyi uyguladım ama pdc uygulaması tam olmadığı için onu yapamadım o yüzden çaresiz kaldım
-
Adımların sonunda açma komutu vardı. Çince olması normal.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X