Sağolun hocam arkadaşın numarası özelden atarsanız onunla da bi konuşayım bir de 5200 e oneplus 8 pro 8-128 gb var onu mu tercih etsem acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Aynı durum benimde başıma geldi. Telefonu hiç bir şekilde açamadım. Cihaza tuşlarla hard reset dahi denedim olmadı. Biraz araştırma yaptım, böyle durumlarda cihazı 10 dk şarja takıp sonrasında hard reset yapın açılır diyordu. Ben şarja takmadım 10 dk bekledim sonrasında hard reset yaptım, düzeldi. Olayın özü böyle bir durumda cihazı daha fazla zorlamadan 10 dk bekleyip hard reset atın düzelir.
-
Ben de ilk yöntemle menüden volte vowifi yi açtım. Hattım Vodafone olduğu için ikinci yönteme yani bilgisayara gerek kalmadı açıldı. Ama açıkçası bilgisayarla yapamaya cesaret edemezdim, komut vermek, Çince yazıları beklemek falan bana göre sakat işler😁. Uğraşmaya da değemz zaten.
7 pro varken kabloyla bağlayıp pdc den hallediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bazı bazı görüyorum cihazda müzik çalarken titreşim meydana geliyor diye. Sesi iki çıkıştan veriyor. Ses seviyesi çok iyi bırakın da bir inceden olsun o kadar.
Bir telefonun TV sesini bastırdığına şahit oluyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzmanst -- 1 Mart 2021; 7:9:16 > -
Yazdıklarımdan ufak çaplı linç yemiş gibi hissediyorum. Olumlu olumsuz ne düşünüyorsam onları yazdım buraya.
Ekranı tekrar 120hz'e aldım. Ayrıca aodnotify'i ayarlamayı yaptım. Renk değiştirmek için satın almak gerekiyordu 23 liraydı sanırım ancak indirim kodu ile 13'e aldım. Bataryasından oldukça memnunum tabi halen sim takmadım. Son şarjdan 14 saat sonra halen %40 civarıydı. Bu süre zarfında güç harcayan uygulamalar %49 pubg ve %25 YouTube idi. Diğerlerini aklımda tutmadım. Uzun süreli pubg oynadığımda telefonun ısınmasını başardım O da rahatsız edici düzeyde değil. Ayarlarım kare hızı aşırı yüksek olmasına rağmen grafik dengeliydi.
Bir de telefon normalde tam ekranı kullanırken YouTube'dan bir şey izlerken tam ekranda kameranın olduğu alanı ve sanal tuşların olduğu alanı kullanmıyor. Bunu nasıl tam ekrana ayarlayabilirim. Bir de telefonu ilk aldığınızda ne yaptınız? Yani şunu kur şunu yap falan diyebileceğiniz ne var? Aodnotify gibi yada herhangi bir ayar olarak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 1 Mart 2021; 21:1:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şarjınız bittiğinde ekran süresi neydi acaba -
Arkadaşlar ekran süreniz ortalama ne kadar oluyor acaba oyunlu oyunsuz -
Şarjı kompile bitirmedim. %12-15 civarı şarja taktım. Sabah 9'da telefonu kendi haline bırakıp akşam 6 gibi şarja takmıştım. Telefonu kullanırken bir ara ekran süresine bakmıştım, 7+ saatti. Sonra tekrar bakmadım maalesef.
8 pro 8/128 normalde 5800 bandında fiyatı var ilettiğiniz fiyat gayet iyi ve 8t ye göre çok daha premium duran bir cihaz ilk tercihiniz 8 pro olması daha iyi olacaktır.
Spigen sevmezdim ama bu kılıf hoşuma gitti. En ucuza nereden alabilirim. Ekran koruyucusu oneplus'ın orijinal koruyucusu sanırım ön kamerayıda full kaplıyo. İkisi kaça gelir acep. Efsane koruma sağlar gibime geliyor.
Big UnboxyoutubeSpigen Ultra Hybrid Case for Oneplus 8T Unboxing and Reviewhttps://www.youtube.com/watch?v=SG3CMzPv5fU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 2 Mart 2021; 1:34:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2DHocam one plus akıllıca çözmüş sayılır o işi ... pili öldürmemek için çift batarya var ve her birine ayrı ayrı 32,5 W gidiyor . 2 tane 2250 Mah batarya Tek batarya gibi çalışıyor..
Bir arkadaş'ta 60 hz kullanıyorum diyor yapmayın arkadaşlar telefonun tüm özellikleri kullanın.. kendim 120 hz ve 60 hz denemesi yaptım ama 60 hz çok kötü geldi bana..
Telefon için 15 günlük yorumum bu telefon benim tüm beklentilerimi karşıladı.. Hep derdim tam bir telefon yapmıyorlar çok iyi telefon yapıyorlar bataryası çabuk bitiyor , iyi bataryalı telefon yapıyorlar özelliği az oluyor , iyi batarya iyi telefon özelliği olanda ağır kalas gibi oluyordu , bu telefon işte aradığım özellikler dedirtti..
- İşlemcisi en iyilerden biri
- 12 Gb Ram hafıza
- 256 Gb depolama fazlasıyla yeterli ve UFS 3.1 ile çok hızlı
- Ekran kalitesi en iyi telefonlardan biri, ( Always Display ayrıca +)
- Kamera High End cihazların bir tık altı ( kişisel kullanımda aman aman fark etmez)
- Güncel Android 11 ve güncelleme sürekli acağı belli
- Batarya performanı iyi
- Şarj olayı zaten çok iyi 40 dakikada full şarj
- Ağırlık , tasarım ele tutuş iyi
- Ekrandan parmak izi , yüz tanıma sistemleri başarılı
- Stero hopörlör başarılı , ses yüksekliği iyi
Belki tek eksiklik diyebileceğim fazlaca sade arayüzü ..
60 hz ve 120 hz batarya kişisel kendi kullanımım başkalarının farklı olabilir ...
Alıntıları GösterBilindiği gibi pillerin en büyük düşmanı şarj esnasında oluşan ısı. Warp şarj aletiyle zalman kalın aleminyum laptop soğutucu üzerindeki telefon 36.5 derece sıcaklığa ulaştı ki bana ciddi sıcaklık gibi geldi de...
-
Bu telefona sağlam bir kırılmaz Erkan lazım arkadaşlar onu nasıl halledeceğiz bilmiyorum -
daha önce bir arkadaş gor marka ekran koruyucu aldı ve memnundu sanırım
-
gittigidiyorMicrosonic OnePlus 8T Nano Glass Cam Ekran Koruyucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microsonic-oneplus-8t-nano-glass-cam-ekran-koruyucu_pdp_627190462
Bundan memnunum
-
quote:
Orijinalden alıntı: eaduvanBilindiği gibi pillerin en büyük düşmanı şarj esnasında oluşan ısı. Warp şarj aletiyle zalman kalın aleminyum laptop soğutucu üzerindeki telefon 36.5 derece sıcaklığa ulaştı ki bana ciddi sıcaklık gibi geldi de...
Alıntıları GösterHızina göre soğuk bile sayılır ...
Ama bu normal bildiğimiz kırılmaz gibi değil mi? Üstünde gelene tırnağım deyse çizgi oluyor :D yani düştüğünde işe yaramalı birazcık -
Öyle kıytırık bir şeye benzemiyor beğendiğim için paylaşmak istedim yeterince kalın ve cuk oturuyor karar sizin :) -
Bir adet geldi değil mi? Peki üstünde gelen gibi tam oturuyor mu her yerini kaplıyor mu ? Ben pek üstündeki ne güvenemiyorum :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X