Forum, Facebook gruplarından,sahibindenden. Forumdaki satıcı Hasan Güleryüz, oldukça ilgili bir satıcı. Facebook'da ise bir sürü kişi var. Çin telefon pazarı, Zahter mobil cihazlar ilk aklıma gelenler. Çoğu kişi fason kutu ve şarj aleti farklı veriyor. Buna dikkat etmeni öneririm, önemsiyorsan tabi. Ayrıca en uygun fiyatı veren de Ahmet Mardin'di. Şu ne durum nasıldır bilemem. Hepsiyle konuş kararı kendin ver. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 4 Mart 2021; 1:50:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mysal
Dxomark sitesinde oneplus nord dxomark sitesinden 108 Puan almış. Bu telefonun kamerası ile onu karşılaştırdığımızda arasında bir fark yok. 2 aşağı veya 2 yukarıdır puanı. Bu sebeple kamerası için kötü olduğunu düşünmüyorum.
Ben öyle süper fotoğraflar bekleyen birisi değilim, kötü fotoğraf çeksin de demiyorum. Bu hali ile beğeniyorum.
Güzel resim bekleyen daha önce dediğim gibi 10t ye yönelebilir ki bu fiyat bandında ya o ya bu. Herkes beklentilerine göre hareket etmeli. Ben oneplus 8t yi seçtim. -
Bu cihaz kamera konusunda bence gayet yeterli. Optik zoom yapan kamerası bi eksik. Zaten o da olsa mi 10t pro ile aynı puanı alırdı nerdeyse. Mi 10t pro fotoğraf çekiminde 121 puan almışken oneplus 8t 115 puan almış. O yüzden nerdeyse fark yok denecek kadar az. Özellikle gece çekiminde ve geniş açılı çekimde oneplus 8t mi 10t prodan daha başarılı. Bu da yazılımla alakalı olabilir. Çünkü izlediğim bi kamera karşılaştırma videosunda bazı resimlerde gerçekten oneplus 8t daha başarılı çekiyordu. Hatta bazen mi 10t proda ışık patlaması oluyordu. O yüzden bence bizim telefonun kamerası gayet yeterli. Zaten telefon alırken sadece kameraya bakılmaz. Bu telefonun ekranı yeter. 65w hızlı şarj ekrandan parmak izi okuma vs yeter de artar. Mi 10t pronun garantilisi 6500 tl iken bizim telefonun 12gb versiyonu eğer tr ye giriş yaparsa resmi olarak 8.000e satılır. Yurt dışı fiyatları da aynı. Demek ki bizim telefon mi 10t proya göre daha ucuz ve daha kaliteli..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ha şunu da ekliyim. Optik zoom yapan kamerası olsaydı ve 8k 30 fps video çekse idi bizim telefon mi 10t pro ile neredeyse aynı puanı alırdı. O yüzden zoom ve 8k video dışında fotoğraf kalitesi nerdeyse aynı yani arada fark yok denecek kadar az bir de Bizim telefonun video çekiminde stabilizasyonu çok iyi. Yürürken bile video çekiminde sallanma olmuyor neredeyse. O yüzden kamera konusunda gayet yeterli ve sırf mi 10t pronun kamerası bi tık diye de alınmaz. Özellikle ekran kalitesi olarak arada dağlar kadar fark var. Arkadaşlar gerçekten ekran kaliteli o yüzden dxomark testinde note 20den sonra 2. Olmuş. Renkler çok canlı solma vs yok. Birebir gerçek gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trablus35
Selamlar beyler bu telefonu aldık çok güzel bir telefon herşeyiyle fakat en büyük sorun hiç bir yerde kılıf bulamadım ve ekran koruyucu izmir Çankaya da bir telefoncuya sordum var dedi uyguladi boşluk kaldı bu ne oldumu şimdi bu dedim başka yok abi bunada şükret dedi nasıl halledicez bu sorunu.Aleykum selam hocam hayırlı olsun cihazınız. Malesef şu an için kılıf ve koruyucu bulmak nerdeyse imkansız. Ama telefon bizim Pazara resmi olarak giriş yapınca bol bol olur. Ben kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum. Ekran koruma olarak da telefoncuya gittim dedi ki abi başka telefonunkini yapıştıralım. Denedik ve xiaomi redmi note 9unki oldu telefonun ekranını tam kapattı kenarlarda hafif boşluk kaldı ama ekran açıkken belli etmiyor. Kamerayı da kapattı ama yapacak bir şey yok. Ekranın kırılmasından ise böyle idare ederim daha iyi
-
gittigidiyor
Microcase Oneplus 8T Batman Serisi Yüzük Standlı Armor Kılıf - Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-oneplus-8t-batman-serisi-yuzuk-standli-armor-kilif-siyah_pdp_643973784
Kılıf tam oturdu ve ben beğendim. Mıknatıssiz isterseniz Amazon.com.tr'de 3-4 çeşit daha var.
N11 Blitzpower saticisinda One Plus 8T Nano Cam Ekran koruyucu diye yazarsanız ben 2 adedini 40'a aldım. Yorumlarda yazıldığı şekilde çok az boşluk kalıyor ama uygulaması kolay ve güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 4 Mart 2021; 8:46:2 >
-
Merhabalar. 6 yıldır mate 8 telefonu kullanmaktayım ve artık değiştirmek istiyorum. İki telefon arasında kaldım. Birincisi one plus 8 t, ikincisi xiaomi mi 10t pro. Ankaradan telefonuclarda fiyatları hemen hemen aynı. Bu ikiliem arasında kalıp one plus 8t seçen arkadaşımız varmı? Telefonun herhangi bir kronik sıkıntısı veya hoşunuza gitmeyen bir durumu var mı? Objektif olarak paylaşırsanız çok sevinirim. Telefonda oyun oynamam çok. Video izlerim youtube izlerim sosyal medya mesajlaşma amaçlı kullanılırım telefonu.
Fiyat kaliteyi yansıtmaz. Mi 10t ve pro modeli lansmandan sonra ülkemize 7-8 bandından geleceği söyleniyordu, hesaplamalar o yöndeydi. Hatta nasıl o fiyata geldiği bazı editörler tarafından da dile getirilmişti.
8t'nin geride kalmasındaki etkenlerden birisi gece çekimlerinde bazen renklerin gerçek renklerinden farklı çıkması olarak yazılmış ve kimi zamanda fotoğraflarda gürültü görülmüş. Ayrıca zoom puanı da düşük. Bu da optik zoom olmamasından kaynaklı.
Telefonu aldıktan sonra yaptığım kısa kamera incelemesinde, kamerayı önemseyenler için pro modeline gitmenin daha mantıklı olduğu söylemiştim. 1-2 sene icerisinde çok büyük sıkıntı çıkarmaz ama uzun vadeli kullanımda ilk eksiklik duyulacak yön telefonun kamerası olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: magicbass
Merhabalar. 6 yıldır mate 8 telefonu kullanmaktayım ve artık değiştirmek istiyorum. İki telefon arasında kaldım. Birincisi one plus 8 t, ikincisi xiaomi mi 10t pro. Ankaradan telefonuclarda fiyatları hemen hemen aynı. Bu ikiliem arasında kalıp one plus 8t seçen arkadaşımız varmı? Telefonun herhangi bir kronik sıkıntısı veya hoşunuza gitmeyen bir durumu var mı? Objektif olarak paylaşırsanız çok sevinirim. Telefonda oyun oynamam çok. Video izlerim youtube izlerim sosyal medya mesajlaşma amaçlı kullanılırım telefonu.Ben 10t ve 10t pro ile oneplus 8t arasında kalıp 8t tercihinde bulundum. Henüz 5 gündür kullanıyorum bu ve kronik bir soruna rastlamadım. Sadece ekran ekran parlaklığı otomatikte iken yeterli hassasiyete sahip değil. Xiaomi tarafında ise konusunda bir iki hata gözlemleyen kullanıcılar olmuş. Tercihi küçük farklar belirliyor. Ben ergonomi,parmak izi sensörü ekranda yer alması, amoled ekranın daha az güç harcaması ve ekran kalitesi, 65w şarj gibi sebeplerden ötürü 8t tercihinde bulundum. Ayrıca daha önce Xiaomi kullanan birisi olarak çıkan reklamlar (kapatılabilir) ,arayüz sadeliği ve eski kullanıcıların tavsiyesini de dikkat aldım. Tek eksik duyduğum konu bildirim ışığı olmamasıydı. Onu da buradaki arkadaşların önerisiyle aodnotify ile çözdüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: magicbass
Merhabalar. 6 yıldır mate 8 telefonu kullanmaktayım ve artık değiştirmek istiyorum. İki telefon arasında kaldım. Birincisi one plus 8 t, ikincisi xiaomi mi 10t pro. Ankaradan telefonuclarda fiyatları hemen hemen aynı. Bu ikiliem arasında kalıp one plus 8t seçen arkadaşımız varmı? Telefonun herhangi bir kronik sıkıntısı veya hoşunuza gitmeyen bir durumu var mı? Objektif olarak paylaşırsanız çok sevinirim. Telefonda oyun oynamam çok. Video izlerim youtube izlerim sosyal medya mesajlaşma amaçlı kullanılırım telefonu.Benim de ilk dikkatimi çeken mi 10t pro olmuştu.
Ama çift hattın diğerine IMEI atilamamasi LCD ekran 8t den daha büyük olması ve uzun vadede dayanıklılık açısından 8t daha tercih edilesi bir cihaz.
iOS tan çok sıkıldığım için de iPhone dan takasla geçiş yapacağım
Ama şu anda 12 256 gri renk bulamıyorum Ankara da.
Bulursam hemen takaslayacagim.
-
8t resmi bulabilecegim bir yer yokmu imei yuklemeli tel hiç almadim.cekiniyorum.yasda 53 hic bilgim yok
merhaba xiaomideki reklamlar nasıl kapatılıyor ?
-
-
Buradaki arkadaşlar genelde telefonu beğeniyor ki bende dahil, mi10t pro'nun tek üstünlüğü kamerası bence. Başka bir üstün yanı yok. Ayrıca sen birde sordun mu bilmiyorum ama 10t nin forumlarında bu soruyu sor. Ona göre net cevabı verirsin diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sporcu42merhaba xiaomideki reklamlar nasıl kapatılıyor ?
Xiaomi konularına bakarsan yada Google'da biraz ararsan bulabilirsin. Gördüğüm yeri hatırlamıyorum ama kapatılabildiğini biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 4 Mart 2021; 15:40:40 >
Arkadaşlar 90 FPS veya en yüksek çözünürlükte yarım saat 1 saat pubg şarj verileriniz nedir acaba YouTube dan bakıyorum en yüksek ayarlarda yarım saatte yüzde 9 gidiyor bu şekilde birden fazla video var ama benim 12 den aşağı düşmüyor saate vurunca yüzde 8 9 Luk fark oluyor buda fazla bir fark bende mi sorun var sizlerde durum nedir -
-
Arkadaşlar ben 8t'den önce Mi 10T Pro alacaktım. Stok yoktu, fiyat uygun geldi. Sonra fiyat arttırımı yaptılar. Kusura bakmasınlar ama Mi 10T Pro'ya o parayı verene kadar çok cihaz vardı.
Alacak olmamın sebebi kameraydı fakat çekeceğim fotoğrafları ben sosyal medyaya atacaktım. Asıl sıkıntı burada başlıyor. Mi 10T Pro ile ınstagram'a atılan fotoğraflar tam konulmuyor ve kalite düşüyor. Çünkü 108mp kamera ile çekilen fotoğrafların boyutları çok çok farklı oluyor. Atmaya müsait olmuyor. Yani 108 olması mükemmel olması anlamına gelmediğini burada anladım. -
Çoğu telefonda güç tasarruf modu az miktar etki yaparken bu telefonda çok iyi çalışıyor. Batarya süresine %40 civarı etki yapıyor diyebilirim. Üstelik telefon performans anlamında da fark edilir kayıp yaşamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: uzzmanst
Arkadaşlar ben 8t'den önce Mi 10T Pro alacaktım. Stok yoktu, fiyat uygun geldi. Sonra fiyat arttırımı yaptılar. Kusura bakmasınlar ama Mi 10T Pro'ya o parayı verene kadar çok cihaz vardı.
Alacak olmamın sebebi kameraydı fakat çekeceğim fotoğrafları ben sosyal medyaya atacaktım. Asıl sıkıntı burada başlıyor. Mi 10T Pro ile ınstagram'a atılan fotoğraflar tam konulmuyor ve kalite düşüyor. Çünkü 108mp kamera ile çekilen fotoğrafların boyutları çok çok farklı oluyor. Atmaya müsait olmuyor. Yani 108 olması mükemmel olması anlamına gelmediğini burada anladım.o fiyatlara çok örnek var diyorsunuz mesela bir kaç örnek verebilirmisiniz? 8t resmi satışı varmı diye sordum sallayıp cvp veren yok telefon arıyışındayım. aslında mi10t pro o paraları vermek içime sinmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X