|
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar şarj boştayken hızlı bitiyor kullanırken daha az azalıyor bunun Hint sürümü olmasından kaynaklı olma ihtimali var mı ya da hard reset yapsam düzelir mi -
Ne kadar hızlı tüketiyor -
Yani nasıl anlatayım yüzde yüz iken şarjdan çekiyorum 3 saat sonra 15 20 dk ekran süresi yüzde 92 93 e düşüyor fazla gibi geldi gece zaten 6 7 saat civarı uyuyorum en az 5 düşüyor bazen 7 interneti kapatirsam 4 -
Bende öyle bir sorun olmuştu. Benim telefonum 8t kb2003 Avrupa srüümü ise globaldi yani AA. Ben EU sürümüne geçerek çözdüm sorunu. -
Gece düşüyor mu şarjınız düşüyorsa kaç saatte ne kadar birde iki sürüm arasında nasıl bi fark var size göre -
Şu an yüzde 1-2 düşüyor. Globalde yüzde 20 düşüyordu geceleri neredeyse. Önceleri yoktu gloabalde güncellendim düşmeye başladı. -
-
Hint sürümü hocam.
AA: GLOBAL
BA: AVRUPA
DA: HİNT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZENGINHint sürümü hocam.
AA: GLOBAL
BA: AVRUPA
DA: HİNT
Alirken neye dikkat etmeliyiz IN2023 avrupa sürüm olmasinami. Suan telefona ihtiyacim var siz olsaniz 9 pro beklermisiniz 8 pro alip gecermisiniz.
Cihazda herhangi bir problem yok sadece şarjı hızlı bitiyor gibime geliyor ekran süresi az alıyorum sizce digerlerini denemeli miyim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrcnksr -- 5 Mart 2021; 13:37:36 > -
Arkadaşlar telefonu dün aldım. ama Xiaomiden sonra özelleştirme kısımları biraz az geldi. Simge boyutunu en sona aldım yine de küçük kalıyor simgeler. daha büyütmenin yolu var mı?
-
Kamera konusunda çokta takılmamak lazım. Genel olarak zoom özelliği sebebiyle değerlendirme yapılıyor. Zoom yapılıp yapılan çekimlerde çokta paylaşım yapılabilecek fotoğraflar çıkmıyor. Oneplus 8t nin makro çekimi harika , makro çekim videolarda harika. Birde telefon sonbaharda çıktı evlere kapalı kaldık. İlkbahar yaz bi gelsin dağlara çıkıp çiçek böcek çekince tadını alacaksınız kameranın. Zoom ile ilgili takıntısı olan kişiler bence profesyonel DSLR kamera almalı. Astronomi fotoğrafçılığı yada kuş fotoğrafçılığı gibi çekimlerde zaten mobil kameradan o kadar da güzel sonuçlar çıkmayacak. Gece çekim konusunda da yine DSLR kameralar tercih edilmeli. Fotoğrafta en önemli şey ışık.
DxOMark sitesi puanlamasınada da çok takılmamak lazım. Çekilen fotoğrafta ufak tefek yazılımsal fotoğraf düzenlemesiyle çok yakın sonuçlar elde edilebilir. 100 üzeri puan alan bütün telefonlar bence günümüz için ideal .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
8 pro kullanmadım batarya hususunda dayanıklı olmadığı hakkında yorumlar var. 8t nin batarya iyi, kamerası çok aman aman değil. Hızlı şarj var. Ben şahsen 8 proyu hiç düşünmedim 8t aldım. İsterseniz 9 serisini bekleyin.
Eu roma geçebilirsiniz, memnun kalacağınızı düşünüyorum.
8 Mart'ta oneplus 9 serisi tanıtılacak.Bence telefon alacaklar sabretsin biraz. Fiyatlandırma özellikler vs. belli olunca karar vermek daha doğru olur.
-
Evet geldik telefondaki küçük can sıkıcı işlere.
Bluetooth ile eski telefonumdan dosya aktarımı yapıyordum. İlk başlarda gayet güzel giderken bir anda 8t'nin bağlantısı kopmaya başladı. Önce Bluetooth sonra ise telefonu kapatıp tekrar açtım. Halen bağlantıdan kopuyor ve "Bluetooth sürekli kopuyor" tarzı bir mesaj geliyor. Düzeltemedim halen.
İkincisi onepluslancher yanıt vermiyor yazıyor ara ara. Bazen çok sık olurken bazen hiç olmuyor.
Üçüncüsü ekran parlaklığı otomatikte iken çoğu zaman hassasiyeti yeterli olmuyor ve elle ayarlama durumunda kalıyorum. Bu işlemi yaparken paneli indirdiğim de daha hızlı ayarlama yapıyor.
Dördüncüsü bataryada kesinlikle stabilizasyon sorunu var. Bazı değerlerde hızlı inerken bazen oldukça yavaş iniyor hatta azalma olmuyor.
Beşinci, batarya %15 iken gece telefonu bıraktım. Sabah kalktığımda kapanmıştı.
Edit: Bluetooth'daki sorun düzeldi, sanırım geçiciymiş
Launcher hatası da bir daha almadım. Sanırım yazmamı bekliyormuş.
Ekran parlaklığı konusu ise koruyucu ile alakalı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 6 Mart 2021; 15:47:9 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Suran
Arkadaşlar merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. OnePlus 8T ile yaklaşık bir gün geçirdim. Ama şarjında biraz işkillenmedim değil. Telefonu açtım mı bir. Şey yapmadan bile güzel güzel gidiyor şarjı. Launcher en çok şarj yiyen olarak gözüküyor. Sebebi nedir, çözümü nedir bileniniz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Şarjı tamamen bitirip telefonu tekrar şarja taktığınız zaman düzelecektir. Telefonu hiç şarj etmemişsiniz görselden öyle duruyor. Bekleme modunda ise en çok şarj tüketen launcher olması normal. Şarj ettikten sonra bu değer %1-2 arasında kalacaktır.
-
Süper, önceki telefonum p20 proda da benzer durumu yaşamıştım. Düzelecek olması güzel o vakit. :) Şarjı bitinceden kastınız ne bu arada, şarjı 0'a düşünceye dek mi kullanayım bu durumu çözmek için, yoksa zamanla kendisi mi oturur?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X