< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 5 Mart 2021; 19:9:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (42. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Whatsapp da klavye bende de saçmalıyor. Henüz bir çözümünü bulamadım. Aynı saçmalama OnePlus 7 cihazımda da oluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiohead71 -- 5 Mart 2021; 23:43:35 > -
Tam olarak anlatamadım. Telefonunuz uzun süredir açık ve şarj olmamış durumda. Dolayısıyla da kullanılmamış durumda ve launcher pil tüketimi bu yüzden fazla görünüyor çünkü açık durumdaydı. Aslında bir sorun yok ve launcher'ın o kadar pil tüketmesi normal.
Telefonu bir kere şarj edip kullandığınız vakit başka uygulamalar da tüketim yapacağı için launcher'ın pil tüketimi normal görünecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 6 Mart 2021; 3:49:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman83
Akıllı saati telefona bağlayınca gelen aramada zil sesi çalmaya başlar başlamaz bir kesilme ve cızırtı oluyor ama Bluetooth bağlantıyı kesince düzeliyor arkadaşlar bilginiz olsunHuawei saat kullanırken zil sesi ilk iki saniye takılıyor sonra normale dönüyordu Samsung marka saatte o sorunu yaşamıyorum
merhaba arkadaşlar,
dün itibariyle bende aranıza katıldım,
volte için ilk sayfadaki yöntem geçerli midir,daha pratik ve güncel bir yöntem var mı?
-
Oneplus telefonlarda en iyi kameraya sahip telefon hangisi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet geçerli, ama birkaç defa okuyup yapın.
-
Hemen güncelleme yapmayın bence bazı sürümlerde şebeke problemi oluyormuş güncelleme sonrası. -
Yazılımınız eu son sürüm hiç bir sorunu yok. Güle güle kullanın hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENGIN -- 7 Mart 2021; 12:43:9 >
Şebeke sorunu avrupa sürümü modellerde var. Bende hint var sorun yaşamadım -
Kb2003 avrupa cihazı kullanıyorum. Herhangi bir şebeke problemi yok. 11.0.7.10 BA sürüm.
İyi forumlar. Güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim bu cihazı. -
24 saattir kullanıyorum cihazı şebeke sorunu yaşamadım.
1 hafta kullanayım geri dönüş yaparım hem şebeke hem de diğer detaylar icin.
arkadaşlar oneplus 8t telefonum için kılıf almak istiyorum. nereden alabilirim güzel şık kılıf almak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: rtahaeslik
İyi forumlar. Güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim bu cihazı.Forumdan hasanguleryuz den aldım. Cok memnunum.
IMEI klonmu hocam. Ben rom root vesiare uğraşmayı seviyorum. IMEI den yana basım ağrısın istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: rtahaeslik
IMEI klonmu hocam. Ben rom root vesiare uğraşmayı seviyorum. IMEI den yana basım ağrısın istemiyorum.Evet hocam. Fakat bu konuda en iyi marka oneplus kesinlikle sorunsuz.
Teşekkürler hocam. Yakın zamanda 12/256 global versiyonu almayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X