aynen öyle hocam,kullanması çok keyifli,tepkileri çok hızlı ve güzel. |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (44. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2 sene Samsung S8, 1 sene Mi 9T kullandım. Tek aradığım özellik ekran kilitliyken güç tuşuna çift basıp flaşı yakmak oldu. Onu da kilit ekranına V çizerek yapıyorum oneplus 8T de. Dediğin gibi neyin eksik olduğunu bende çözebilmiş değilim. O yüzden hiç kafaya takma cihazın keyfini çıkar. Ama şu da bi gerçek ki o dolu dedikleri telefonlarda bu cihazdaki akıcılık yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer sorunun neden kaynaklandığını ya da çözümünü bulduğunuzda paylaşırsanız sevinirim. Biz de bilgi sahibi olmuş oluruz.
-
Arkadaşlar 2 hafta önce aldığım tele bugün klon imei mesajı geldi. Yeni imei attirinca telefona format atıyorlar mı?
Hasselblad ile Oneplus ortaklığı neticesinde 23 Mart'ta Oneplus 9 serisi tanıtımı olacak ve yeni kamera özellikleride tanıtılacak. Bu ortaklık donanımsal ve yazılımsal iş birliği olduğu için eski telefonları yazılımsal ilgilendirip ilgilendirmediği konusunda Oneplus a mail attım. Şuan bir bilgimiz yok diye cevap verdiler. Arkadaşlar sizde Oneplus a mail atarsanız belki dikkate alınır. Eski telefonlarda yazılımsal olarak Hasselblad'in bilgi birikiminden faydalanılmayacaksa napacaz böyle ortaklığı :) . Biz telefonumuzu daha yeni almışız.
oneplus.custhelp.com
Email us - OnePlushttps://oneplus.custhelp.com/app/ask?store=us&sourcepage=https%3A%2F%2Fwww.oneplus.com%2Fsupport%2Fcontact
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 9 Mart 2021; 19:8:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: vanpılas
Hasselblad ile Oneplus ortaklığı neticesinde 23 Mart'ta Oneplus 9 serisi tanıtımı olacak ve yeni kamera özellikleride tanıtılacak. Bu ortaklık donanımsal ve yazılımsal iş birliği olduğu için eski telefonları yazılımsal ilgilendirip ilgilendirmediği konusunda Oneplus a mail attım. Şuan bir bilgimiz yok diye cevap verdiler. Arkadaşlar sizde Oneplus a mail atarsanız belki dikkate alınır. Eski telefonlarda yazılımsal olarak Hasselblad'in bilgi birikiminden faydalanılmayacaksa napacaz böyle ortaklığı :) . Biz telefonumuzu daha yeni almışız.
https://oneplus.custhelp.com/app/ask?store=us&sourcepage=https%3A%2F%2Fwww.oneplus.com%2Fsupport%2Fcontact23 martta tanıtım yapılsa çıkması tr gelmesi ne zamanı bulur sizce?
-
ses açma kapama tusunun solda olmasi disinda hosuma giden bir telefon, 1 haftaya kadar bu telefondan alacagim beni gazlayin arkadaslar hos seyler soyleyin, 1-hizli mi? 2- hafif mi? 3- elde kaba duruyor mu telefon ince mi? 4- ultra ince kaplama koruyucu mevcut mu? 5- imei sorunu var mı? 6- fazla oyun oynamazsak sarji ne kadar gider 7- hangi renk seçenekleri var? hangi rengi tavsiye edersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 9 Mart 2021; 20:52:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: komedi6
ses açma kapama tusunun solda olmasi disinda hosuma giden bir telefon, 1 haftaya kadar bu telefondan alacagim beni gazlayin arkadaslar hos seyler soyleyin, 1-hizli mi? 2- hafif mi? 3- elde kaba duruyor mu telefon ince mi? 4- ultra ince kaplama koruyucu mevcut mu? 5- imei sorunu var mı? 6- fazla oyun oynamazsak sarji ne kadar gider 7- hangi renk seçenekleri var? hangi rengi tavsiye edersiniz?Hocam merhaba. Gaz ile bu telefonu almayın. Yanitlar şöyle 1. Cihaz gerçekten hızlı. 2. Muadillerine gore hafif. 3.Elde kibar duruyor kılıfsız, kılıf kullaninca bir nebze kaba. 4.facebookta coverbros var temin edebilirsiniz. 5.imei sorunu yok. 6. 7-8 saat ekran suresi aliyorum.7. renkler kişiye göre değişir fakat aranan ve az bulunan renk gridir.
Selamlar.
Hayır atılmıyor. Veri kaybı yaşamazsınız
Israrla mail atınca kısaca bu cevabı verdiler. Umarım bu ortaklık işe yarar.
" Ortaklığın bir parçası olarak, Hasselblad ile çeşitli kamera iyileştirmeleri üzerinde çalışıyoruz. Eski donanımlarla, şu anda tüm cihazlarımızda kameralarımızı geliştirmek için hesaplamalı fotoğrafçılığı ve Hasselblad'ın geleneksel fotoğrafçılıktaki zengin estetik bilgisini en iyi nasıl kullanabileceğimizi araştırıyoruz. "
" 90hz'e kadar ekran yenileme hızı ile ilgili endişenizi kesinlikle anlıyorum. Bu konuda sana yardım edeceğim.
Bu konuda size verilen rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Oneplus 8T için 90hz seçeneğine sahip olmadığını, 60 veya 120hz kullanabileceğini inceledim ve gördüm.
Bunu bir geri bildirim olarak alacağım ve bu endişeyi ekibimizle paylaşacağım, böylece gelecekteki amaç üzerinde çalışacak ve bu seçenek gelecekteki güncellemelerde sağlanabilir. Daha fazla güncelleme için resmi web sitemizi takip etmenizi rica ediyoruz.
Nazik anlayışınız çok takdir edilmektedir.
İyi günler "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 10 Mart 2021; 14:38:0 >
-
quote:
ses açma kapama tusunun solda olmasi disinda hosuma giden bir telefon, 1 haftaya kadar bu telefondan alacagim beni gazlayin arkadaslar hos seyler soyleyin, 1-hizli mi? 2- hafif mi? 3- elde kaba duruyor mu telefon ince mi? 4- ultra ince kaplama koruyucu mevcut mu? 5- imei sorunu var mı? 6- fazla oyun oynamazsak sarji ne kadar gider 7- hangi renk seçenekleri var? hangi rengi tavsiye edersiniz?1) Bu paraya alabileceğin her telefon gibi oldukça hızlı.
2) Piyasadaki çoğu telefon 200 Gr+ ağırlığa sahip bu cihaz ise 186 gram. Ayrıca ağırlığı çok güzel dağıtmışlar bu sebeple ağır gelmiyor.
3) Kılıfsız haliyle gayet kibar duruyor. Kılıf takınca da yine de piyasadaki çoğu telefona göre iyi denebilir.
4) Coverbros'dan temin edebilirsiniz. Ben ihtiyaç duymadım henüz.
5) IMEI sorunu derken? Yurtdışı her cihazla aynı. Tek fark daha kolay IMEI atılıyor.
6) Oyun oynamadan 2 güne yakın performans veriyor. Yoğun kullanımda ise 1 günü çıkarıyor.
7) Zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
Merhaba arkadaşlar;
kilit ekranında bildirim geldiğinde ekranın uyanması için ortam ekranının açık olması zorunlu mu?horizonu zorunlu mu kılıyor?
ben AOD kullanmak istemiyorsam kapattığımda bildirim geldiğinde ekran uyanmıyor.
bunun bir ayarı var da ben bulamadım sanırım
-
quote:
ses açma kapama tusunun solda olmasi disinda hosuma giden bir telefon, 1 haftaya kadar bu telefondan alacagim beni gazlayin arkadaslar hos seyler soyleyin, 1-hizli mi? 2- hafif mi? 3- elde kaba duruyor mu telefon ince mi? 4- ultra ince kaplama koruyucu mevcut mu? 5- imei sorunu var mı? 6- fazla oyun oynamazsak sarji ne kadar gider 7- hangi renk seçenekleri var? hangi rengi tavsiye edersiniz?Hangi telefondan geçeceğine bağlı biraz bu konu
quote:
Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuLHangi telefondan geçeceğine bağlı biraz bu konu
Alıntıları Gösterbir çok farklı android telefon kullandım şimdiye kadar kullandigim en hizli telefon bu olacak sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 8 Nisan 2021; 20:15:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: komedi6bir çok farklı android telefon kullandım şimdiye kadar kullandigim en hizli telefon bu olacak sanirim
Alıntıları GösterÖncelikle ben iPhone x den geçtim en büyük derdim şarj di bu telefonda 6-7 saat açık ekran almak hiç supriz değil saatlerce görüşme yapıyorum araca biner binmez Spotify açıp müzik dinliyorum Bluetooth ile en az 2-3 saat uydu açık navigasyon kullanıyorum yinede bana akşam eve gelince yüzde 30 35 arası şarj bırakıyor
Gece asla şarja takmıyorum sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkadım kahvaltı dis fırçalama 20-25 dk batarya full doluyor
1 aşırı hizli 12 GB ram 256 rom fazla fazla yetiyor
2 evet hafif
3 elde kaba durmuyor özellikle diğer android telefonlar göre oldukça zarif
4 evet aliexpress gibi sitelerden bulabiliyorsunuz
5 evet evde kendin YouTube dan izleyerek bile atabilecek kadar basit
6 bu gün pazar saat su an akşam 22 şarjım yüzde 62
7 en büyük sorun bu sanırım yeşil ve gri var ben gri olanını aldım yeşil olan bence hiç güzel değil keşke siyah mavi renkleri olsaydı
Ben şu an 9 bekliyorum çıkar çıkmaz alacağım en saf temiz android telefon eğer durumun iyi ise maddi olarak ve 1 1.5 ay daha beklerim dersen 9 al derim
-
12 GB 256 lık 8t siparişi vererek aranıza katıldım yeşil renk bakalım pisman olmayiz insallah
Almak isteyen arkadaşlara söylüyorum bu fiyata bundan iyisi yok.Ben de 8 plustan geçtim çok memnunum.İos yazılım olaral hala 100x önde olsa da bu cihazı sevdim.Beni şarj derdinden kurtardı.Şarjı bitmediği gibi 30 dk da doluyor.Oyun performansı çok iyi.Kamerası gcam ile gayet güzel.
yaw ince kılıf yokmu telefonu kalınlaştırmayan kaba gostermeyen kılıf ve ekran koruyucu lazım
Merhaba arkadaşlar, İstanbul içi Oneplus 8T satan varsa iletişime geçebilir mi ? (İlk tercihim 8/128)
quote:
Orijinalden alıntı: barış19
Merhaba arkadaşlar, İstanbul içi Oneplus 8T satan varsa iletişime geçebilir mi ? (İlk tercihim 8/128)dostum benim sipariş verdiğim yer zaten saglam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 8 Nisan 2021; 20:16:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X