keyifli kullanımlar dilerim şimdiden 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (46. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam izin verirsen ilk konuya ekleyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MysalHocam izin verirsen ilk konuya ekleyeyim.
Çok sevinirim hocam,mutlaka bu durumu yaşayacak insanlar vardır en azından girer Türkçe kaynaktan bakarlar da cihazlarını sağ salim kurtarırlar,yoksa benim gibi 1 gecesi psikolojik çöküşle geçer :)
-
Msn ile bi vidyo atsanız ben yapamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: delimacur
Msn ile bi vidyo atsanız ben yapamadimTakıldığınız kısmı detaylı yazarsanız ve ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olurum hocam.
-
Telefonu msm ye tanitamadim bir turlu driverlerin hepsini kurdum degisik kablolar denedim -
quote:
Orijinalden alıntı: delimacur
Telefonu msm ye tanitamadim bir turlu driverlerin hepsini kurdum degisik kablolar denedimTelefonunuzun tüm driverlarını kaldırın,EDL mod için Quadcom driverı kurun: Link
Telefonu önce fastboot mod a alıp kapatın,MSM'i açın,telefonu usb'e bağlarken aynı anda Ses kısma + Ses açma tuşlarına 1-2 saniye basılı tutun,bilgisayarda usb uyarı sesini aldığınız an hemen MSM'de start'a basın,işlemleri doğru yaptı iseniz program başlayacaktır.
Burada önemli olan cihazın EDL moda girmiş olması ve doğru driverın kurulu olması
EDL modun doğru girip girmediğini Aygıt Yöneticisinden takip edebilirsiniz.QualCom driverı görünüyorsa sorunsuz almışsınızdır demektir.
-
Tesekkurler bide boyle deniyim -
-
Ayrıntılı kullanımınızı paylaşabilir misiniz? -
-
Telefonunuz kb2001 model mi? Ben de sizin kadar olmasa da pil performansından şikayetçiyim. Genelde 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Burda paylaşan diğer kişilerle karşılaştırdığım zaman çok kısa geliyor. Genellikle WhatsApp, Netflix ve Chrome harici kullanmıyorum. Oyun hiç oynamıyorum.
Eğer mümkünse cihaz hafızası silinmeden global roma geçmek istiyorum. Batarya performansı düzelebilir diye düşünüyorum. -
Ben 8 saat aldığım da oldu ama şöyle şarjdan çekip sürekli kullanırsanız o süreler oluyor ama 24 saat içinde en fazla 4 5 saat oluyor dediğiniz gibi
Roomdan kaynaklıdır umarım denemek lazım -
Benimki de aynı şekilde. 24 saate yayarak kullanınca 4-5 saat. 8 saat aldığım zamanlar sürekli kullanımlarda oluyor. -
Hocam romlar arası geçiş yaptınız mı ?
Yaptıysanız; Donanım tuşlarıyla , Recoveryden sıfırlama yapın telefon kendine geliyor o zaman. ( Verilerinizi yedeklemeyi unutmayın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 15 Mart 2021; 22:55:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapmadım. Ben verilerimi kaybetmeden direk rom değişikliği yapmak istiyorum. Bunun yolu var mı?Sağlıklı olmaz mı öyle? -
teşekkürler -
Ne gibi değişiklikler oluyor -
Hocam bende chrome youtube WhatsApp vs. Kullanıyorum ekran süresi 8-9 saat alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X