Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.281
Cevap
44
Favori
202.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladığım kadarıyla room değiştirdiniz değiştirmeden önce daha mı azdı bu süreler
  • Arkadaşlar rom değiştirince recovery den sıfırlama yapmazsanız sağlıklı kullanamazsınız cihazı.
    Yedeginizi alın aldıktan sonra sıfırlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrcnksr U kullanıcısına yanıt

Rom değişikliğinde ayarlardan normal sıfırlama yaptığımda hem takılma hemde şarj süresinde azalma vardı. Recoveryden sıfırlama yapınca düzeldi.

• cygnus666 C kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bende dediğiniz gibi Recoveryden sıfırlama yapılınca düzeldiği için , şarj sorunu yaşayan arkadaşların recovery yedeklemesi yapmasını tavsiye ederim

• Herkese merhaba aklıma takılan bi konu var size danışmak istedim. Telefonu araç içinde hızlı şarj edebiliyormuyuz? Birde 65w adaptörün alternatifi var mı tr de?

• pil optimizasyonu icin ne yapiyorsunuz arkadaslar oyun oynamamama ragmen pil cok hizli tukendi ilk gununde acaba ilk baslarda boyle mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 17 Mart 2021; 2:7:48 >
  • ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Bir kaç foto paylaşaım.

• komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Yüzde 10 dan 2 ye yarım saatte düştü 2 den sıfıra 1 saatte düştü kullanım aynı :) pil sorunu var bu telefonun yeteri kadar götürmüyor ve optimizasyon sorunu mevcut
  • ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] denedim ama yine olmadi usb hata ayiklamayi hem acip hep kapatip denedim telefonu gormuyor msm ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: delimacur

denedim ama yine olmadi usb hata ayiklamayi hem acip hep kapatip denedim telefonu gormuyor msm

Çünkü driver hala düzgün değil hocam akşam TW verin de halletmeye çalışalım.

• 8t için güzel bir kılıf arıyorum. Satanlar özelden yazabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrcnksr

Yüzde 10 dan 2 ye yarım saatte düştü 2 den sıfıra 1 saatte düştü kullanım aynı :) pil sorunu var bu telefonun yeteri kadar götürmüyor ve optimizasyon sorunu mevcut

Oyunda oynamiyorum ama sarj cabuk tukeniyor 5-6 saat ekran suresi aliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 8 Nisan 2021; 20:18:6 >
  • ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] az önce dikkatimi çekti. 4k 60fps te 5 dakika süre sınırı uyarısı geliyor. işlemci bunu süresiz yapabilecek kadar güçlü.samsung s10 litre daha düşük işlemciye rağmen süre sınırlaması yoktu. acaba ben her hangi bir ayar değiştirmiş olabilir miyim? yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirBen -- 18 Mart 2021; 14:7:5 >
  • bir kaç tane daha...

• Mysal kullanıcısına yanıt
    özelden soracaktım sizlere ama mesaj atamadım. 4k 60 FPS te süre sınırı çıkıyor. sizde de böyle bir sınır var mı

• DemirBen D kullanıcısına yanıt
    Var

• ugrcnksr U kullanıcısına yanıt
    Samsung s10lite kullanıyordum bundan önce. onun işlemcisi daha düşüktü ama onda böyle bir kısıtlama yoktu çok saçma değil mi

• ekran suresi 6 saat aldim fazlasini alan var mi acaba?

• IMEI numaramin birisi kopyalanmış 1 ay sonra kapanacakti bende evdeki kullanılmayan telefonlardan birinin IMEI'si ile değiştirdim box olmadan işlem 5 dk sürdü,OnePlus bir kez daha benden tam not aldı valla

• komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Benim ortalamam 5 saat. Sizinki yine iyi. Ama konuda 7-8 saat alanlar var.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.