Fiyatlar ne alemde ben fiyatı biraz daha düşük olsun temiz az kullanılmış ikinci el olsun diye yazmıştım aslında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: barış19Fiyatlar ne alemde ben fiyatı biraz daha düşük olsun temiz az kullanılmış ikinci el olsun diye yazmıştım aslında.
12 GB 256 lık için 4900 tl ye anlaştım yurt dışı ikinci el zor bulursun sahibindene bakman lazım 2. el için
-
Belki forumdan satmak isteyen olur diye yazdım sahibinden de var evet baya ilan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
https://www.youtube.com/watch?v=w6HNGVHAxhs&feature=youtu.be
Bu video resmi sitede bir ay önce yayınlanmış. videodaki oneplus 8t Verizon modeli mi yoksa bizim telefonlardan mı ?(global eu veya India)
Bataryada bir farklılık gorebildiniz mi -
-
Merhaba arkadaşlar;
kilit ekranında bildirim geldiğinde ekranın uyanması için ortam ekranının açık olması zorunlu mu?horizonu zorunlu mu kılıyor?
ben AOD kullanmak istemiyorsam kapattığımda bildirim geldiğinde ekran uyanmıyor.
Bu süre 120hz de mi alındı hocam
Hocam bunun birde uygulama içerikli kısmını paylaşabilir misiniz daha iyi bir değerlendirme olur öyle -
Arkadaşlar uzun bir şarj kablosu almak istiyorum ama hangisini alacağım bilemedim .baseus 60w destekleyen 2 metre kablo var ama 65w hızlı şarj yapar mı?
Evet hocam
-
Gece beklemede ne kadar azalma oluyor acaba -
hocam bir şey daha sormak istiyorum. UPS ile geliyor kargo. bugün bana mesaj geldi. gümrük işlemlerine devam edebilmek için ve link var. evrakların doldurulup UPS maille yollamam istendi. siz bu aşamaları yaptınız mı yoksa direkt telefon kılıfı kapınıza geldi mi? -
Dün cihazın bootloader'i açtım,sonrasında root atayım derken yanlış image dosyasını flashladığım için cihaz komple gitti.Sadece fastboot ve recovery menu açılıyordu.Zar zor cihazı düzelttik şimdi olur da cihazı semi-brick ya da full-brick yapanlar için şuraya 1-2 şey eklemek istiyorum;
-Öncelikle düzeltme yaptığınız bilgisayar mümkün mertebe eski bir cihaz olursa daha rahat edersiniz,yeni nesil cihazlarda error üstüne error alıyorsunuz.
-İhtiyacımız olan Tools MSM'dir.Google üzerinden modelinize göre ( EU-India-USA) arama yaparak ihtiyacınıza uygun MSM paketini indirebilirisiniz.
-MSM'den önce mutlaka QuadComm driverını yükleyin aksi takdirde program cihazı görmüyor.
-İşleme başlamadan önce Kilit + Vol Up+Vol Down tuşuna basılı tutarak FastBoot'u açın,cihazı power off yapın.USB'e takarken aynı anda VolUp+VolDown tuşlarına basılı tutun ve programda Target'i seçtikten sonra Start'a basın,
-Herşeyi doğru yaptıysanız işlem başlayacaktır.Ortalama 10 dk civarı sürmektedir,işlemler bittikten sonrada cihazın açılması 7-8dk sürmektedir.
Eğer sıfırlama yaparken herhangi bir şekilde error alırsanız ''kablonuzu değiştirin'' ben PS5 kol şarj kablosu ile işlemi yaptım,orjinal kablo sürekli error veriyordu.
Sağ salim cihazımı kurtardım çok şükür 1 gecem ben ne yaptım diye sorgulamakla geçti:) ,başına gelen olursa umarım bu mesajı görüp yararlanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DemirBen
hocam bir şey daha sormak istiyorum. UPS ile geliyor kargo. bugün bana mesaj geldi. gümrük işlemlerine devam edebilmek için ve link var. evrakların doldurulup UPS maille yollamam istendi. siz bu aşamaları yaptınız mı yoksa direkt telefon kılıfı kapınıza geldi mi?Tc bilgini girmedin sanırım üyelik ayarlarından... benden sipariş sonrasında başka bir işlem istenmedi. direk yurtiçi ile kapıma geldi.. sevkiyat uluslararası yabanci bir firma tarafından yapılıyor(adını hatırlayamadım) ,bölgene göre anlaşmalı olduğu kargo firmasına devrediyor.. sanırım sana direk ups ile gelecek aktarım olmadan..takibini bırakma hızlı ilerliyor işler 👍 hatırladım sonradan Aramex ile geldi Turkiyeye sonra yurtici kargoya teslim etti.. takibi Aramex üzerinden yapabildim gelene kadar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox59 -- 15 Mart 2021; 18:32:15 >
UPS ile geldi Türkiye ye. istedkleri evrakları mail attım bakalım beklemedeyim -
quote:
Orijinalden alıntı: hazretidentistDün cihazın bootloader'i açtım,sonrasında root atayım derken yanlış image dosyasını flashladığım için cihaz komple gitti.Sadece fastboot ve recovery menu açılıyordu.Zar zor cihazı düzelttik şimdi olur da cihazı semi-brick ya da full-brick yapanlar için şuraya 1-2 şey eklemek istiyorum;
-Öncelikle düzeltme yaptığınız bilgisayar mümkün mertebe eski bir cihaz olursa daha rahat edersiniz,yeni nesil cihazlarda error üstüne error alıyorsunuz.
-İhtiyacımız olan Tools MSM'dir.Google üzerinden modelinize göre ( EU-India-USA) arama yaparak ihtiyacınıza uygun MSM paketini indirebilirisiniz.
-MSM'den önce mutlaka QuadComm driverını yükleyin aksi takdirde program cihazı görmüyor.
-İşleme başlamadan önce Kilit + Vol Up+Vol Down tuşuna basılı tutarak FastBoot'u açın,cihazı power off yapın.USB'e takarken aynı anda VolUp+VolDown tuşlarına basılı tutun ve programda Target'i seçtikten sonra Start'a basın,
-Herşeyi doğru yaptıysanız işlem başlayacaktır.Ortalama 10 dk civarı sürmektedir,işlemler bittikten sonrada cihazın açılması 7-8dk sürmektedir.
Eğer sıfırlama yaparken herhangi bir şekilde error alırsanız ''kablonuzu değiştirin'' ben PS5 kol şarj kablosu ile işlemi yaptım,orjinal kablo sürekli error veriyordu.
Sağ salim cihazımı kurtardım çok şükür 1 gecem ben ne yaptım diye sorgulamakla geçti:) ,başına gelen olursa umarım bu mesajı görüp yararlanır.
Bende yeni aldım cihazı kb2000 ama eu rom yüklü.
Ses ve kulaklık performansı kısıtlı o yüzden global rom a geçireceğim cihazı.
MSM tool unbrick araçları ile yapmayı düşünüyorum.
Xda de kaynak sayfalar var.umarim başarırım.biraz paslanmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X