Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.272
Cevap
44
Favori
202.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 11 den bu cihaza geçen varmi.Artik birinde karar kılıp almak istiyorum yoruldum.oneplustaki tereddutum telefonda deil ama garantisi aklimi kurcaliyo.Uzun sure kullanmak istiyorum.Bi sikinti cikarsa nasil hallolur.Yoksa donanim olarak bi suphem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fitmans

Hocam her türlü denedim sorun ayni valla

Bilmiyorum ki şimdi. Ben aslında hiç şarjı o kadar düşürmem. Batarya için en sağlıklı olan %20 altına düşmeden şarj etmektir. O yüzden evdeysem %20 altına düşürmem. Her hangi bi vakitte şarjım azaldı mı takarım. %100 olmasını beklemeye de gerek duymuyorum. O yüzden çok takmıyorum. Accubattery uygulamasından batarya ömrü %92 görünüyor. Zaten hızlı şarj var. İstediğin zaman şarj et çıkar hiç farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMen

İphone 11 den bu cihaza geçen varmi.Artik birinde karar kılıp almak istiyorum yoruldum.oneplustaki tereddutum telefonda deil ama garantisi aklimi kurcaliyo.Uzun sure kullanmak istiyorum.Bi sikinti cikarsa nasil hallolur.Yoksa donanim olarak bi suphem yok.

Haklısın hocam garantili cihaz her zaman iyidir de malum vergiler yüzünden biz de yurtdışı cihazı alıyoruz. Bu telefon garantili olarak satılırsa 8.000 tl olur kesinlikle. Ekranı kırmayın onun dışında bi arıza falan olmaz inşallah. Oneplus cihazları sağlamdır. Kendini kanıtlamış bi firma. Bu cihaz 4 veya 5 sene rahat götürür. Binlerce insan garantisiz telefon kullanıyor. Eğer sizin şansınıza sıkıntılı cihaz elinize düşmezse hiç korkmayın bi sorun yaşamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

Bu büyük bir sorun.
    Mevcutra qc 3.0 şarj aleti ve type c kablo var, 8t yi çok yavaş şarj ediyor. eldeki şarj aleti ve kabloları bu telefonda şarj amaçlı kullanamayacağız sanırım.
    sizler nasıl çözüm buldunuz arkadaşlar..

Alıntıları Göster

Maalesef çözüm yok. Mecbur 30w veya 65w warp şarj almamız gerekecek

• Dün itibariyle iphone 11den bu cihaza geçtim. İyi ki geçmişim diyorum. Eksik olduğu tek nokta ön kamerası bence o konuda baya kötü iphone 11e göre. Geri kalan her şey için kendimce mükemmel diyebilirim. 5w şarj aletinden 65e geçince %100 görmeme rağmen acaba tam doldu mu ki bu kadar kısa sürede diyorum ama alışırım herhalde 😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetmax

Dün itibariyle iphone 11den bu cihaza geçtim. İyi ki geçmişim diyorum. Eksik olduğu tek nokta ön kamerası bence o konuda baya kötü iphone 11e göre. Geri kalan her şey için kendimce mükemmel diyebilirim. 5w şarj aletinden 65e geçince %100 görmeme rağmen acaba tam doldu mu ki bu kadar kısa sürede diyorum ama alışırım herhalde 😁

Aynen cihazın en iyi tarafı da hızlı şarj olması. O yüzden şarj sıkıntısı cekmiyor insan. 10 dk tak şarja %40 doluyor

• shunter kullanıcısına yanıt

Ben cihazı rootlayınca benimde o widget gitti, linktekini kurdum sıkıntısız kullanıyorum.

• hako7445 H kullanıcısına yanıt
    Bende root da yok ama hocam
  • Ön kamera deliğine göre uyarlanmış resimler mevcut. İsteyen kaydedip kullanabilir.

LINK

• shunter kullanıcısına yanıt

Widgetin olmadığına emin misiniz, çünkü yüklü bir program varken aynısını yükleyemiyor. Ayarlar-uygulamalardan devre dışı uygulamalarada bakın belki devre dışı bırakılmıştır.

Hocam hava durumu uygulaması açık kullaniyorum ama
  • Hindistan Romundan Global Rom'a nasıl geçebilirim

• Merhaba Arkadaşlar cihazı en uygun nereden temin edebilirim.
    Bende 1 hafta içinde almak istiyorum kısmetse ama güvenilir bir yer yada kişi bulmak zor

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Sirkeci teknoess iletişim. Emin Yılmaz dan temin edebilirsiniz.
  • Çin yada hindistan cihazı kullanıp şebeke sorunu yaşayan oldu mu arkadaşlar,
    Cihaz alma arefesindeyim, global bulamazsak cin sürümü falan alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Çin yada hindistan cihazı kullanıp şebeke sorunu yaşayan oldu mu arkadaşlar,
    Cihaz alma arefesindeyim, global bulamazsak cin sürümü falan alabilirim

hindistan kullanıyorum sorun yok çini bilmiyorum

• Çin kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.

Rootladıktan sonra netflix l1 sertifikası gitti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

Rootladıktan sonra netflix l1 sertifikası gitti mi ?

Evet

• Arkadaşlar tam bu telefona karar verdim bugün alacaktım ki Facebook ana konusunda yazmışlar telefonun yedek parçalarını bulmak sıkıntı... pili ekranı vs hiç bir yerde bulunmuyormuş.... Bu telefonu almayı çok istesem de böyle bir şey varsa yine istemeye istemeye xiaomi almak zorunda kalacağım

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.