< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
telefonun global rom mu tmobile rom mu olduğu nu nasıl anlarım. birde önerebileceğiniz kılıf ve koruma camı var mı ?
-
oneplus 9 için tmobile meselesi var mi ki? tmobile durumu sadece oneplus 9 pro için değil miydi
-
Arkadaşlar LE2115 için T-Mobile muhabbeti yok bilginiz olsun USA Modeller bunlar direkt global rom ile geliyor.
-
anladım hocam teşekkürler. bazı yerlerde global rom a dönüştürme vb yazılmış bende acaba diye sorim dedim.
-
Arkadaşlar OnePlus 8 prodan OnePlus 9 a geçmek mantıklı mı sizce? Mi11T ile OnePlus 9 arasında kalsaniz hangisini seçersiniz? Biri 6000 Biri 6500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- arkadaşlar cihaz hakkında>sürüm> derleme numarasında sizde ne yazıyor ? bende le2115_11.f18 yazıyorç bir siteden baktığımda ise
- AB ( LE2113_11.F.73 )
- NA ( LE2115_11.F.18 )
diye yazıyor. farkı var mı ?
-
2113 Avrupa
2115 Amerika
Sondaki F18 ise güncelleme kodudur büyük ihtimal. 2115de de global sürüm var o yüzden bir fark yok sanirim tam bilmesem de.
-
LE2115 T-Mobile olmadığı zaman 5G kullanılabilir oluyor mu?
-
Evet orj amerikan modelinin avrupadan hiçbir farkı yok.
-
Ahmet Mardin sitesinde LE 2115 için T-Mobile 5 G ağında bağlantı diye belirtilmiş. Bence Oneplus 9 5G LE 2115 de T- Mobile.
-
arkadaşlar imei klona düşüp iptal olunca eski nokia 6303 gibi 2g cihazların imeisini içine kopyalayabilirmiyiz.
imei kopyalanacak cihaz illa 4g uyumlu mu olması gerekli.
sizde durumlar nasıl yorumlarda imeisi patlayan epey kişi var.
-
Bu konuda böyle bir durum yaşayanı görmedim. Ama sorun olursa hurda bir cihazın imeisini kopyalayabilirsiniz. Problem olmaz. 4G uyumlu olup olmaması önemli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 2 Şubat 2023; 11:41:20 >
Bu telefonu kullanan çok fazla sayıda kişinin olması da iyi bir şey bence. Sıkıntı olduğunda birlikte çözebiliriz.
Google Gcam kuran var mı beyler telefona ,ben kurdum ancak tüm modlar çalışmıyor .
-
bu işin sencesi bencesi yokki sonu 5 ile bitiyorsa amerika sonu 7 ile bitiyorsa t-mobile.
-
Volks kılıf kullanan varsa yazabilir mi kılıf ekran üzerindeki nanoya temas edip kaldırıyor mu?
-
oneplus 9 kamera korumalı bir kilif bulamadim yada nano kamera lensini koruma gibi de olabilir kullanan varmı
Reklam engelleme https://www.dropbox.com/s/uxf5o1pxlk3xl1a/GoodbyeAds.zip?dl=0
Bir de Snapdragon Performance Scaling https://www.dropbox.com/s/4savric1gdgqndx/High%20Efficiency-V2%20%28zh_eco%29.zip?dl=0
Snapdragon Performance Scaling çok güzel. gpu ve cpu saat hızlarını az bir şey düşürüyor. Performans fark edilmiyor ama ısınma ve şarja katkısı çok iyi
-
Root gerekiyor mu alttaki için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X