Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.053
Cevap
68
Favori
125.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun yerine iki kez dokunma ile kilitleme özelliğini öneririm. Dediğiniz gibi eklenemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, size danışmak istedim, bu global cart curt muhabbetin dolayı kafam karıştı açıkçası... İstediğim şey güncelleme sıfırlama muhabbetinde imei uçmasın bana sıkıntı çıkarmasın kafi.

Şimdi araştırdığım kadarıyla bi Semers'ten alışverişim olmuştu oradan baktım:

OnePlus 9 [ANA KONU]

Bunun olayını sordum adamlara: gerçi ben prosunu sormuşum belki yanlışta sormuş olabilirim, ama siz bana hangi model nosunda sorun olmadığını söylerseniz ona göre sipariş vereyim :)

OnePlus 9 [ANA KONU]

Ahmet mardin güvenilir biyer mi orda da şöyle bir model nosu var:

OnePlus 9 [ANA KONU]

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Uygulama bağlantısı gönderir misiniz hocam?

• PieCeSs kullanıcısına yanıt

9 modeli için konuşursak Ahmet Mardin sitesinden OnePlus 9 5G le2115 modelini alınız. 9 Pro için şu an pek global yok diye biliyorum.

• bugün Ankara'da bir satıcıdan elden teslim 7000 TL'ye aldım cihazı. Oneplus 9 gerçekten güzelmiş. akıcılık konusunda övdükleri kadar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    OnePlus 9 [ANA KONU]
    OnePlus 9 [ANA KONU]apkmirror
    Shelf 13.7.3 (arm64-v8a + arm) (Android 8.0+) APK Download by OPPO - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/apk/oppo/breeno-feed-2/breeno-feed-2-13-7-3-release/shelf-13-7-3-android-apk-download/

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    İndirdim ama app görünmüyor. Nasıl halledeceğim

• Mi note 10 kullanıyorum. (Redmi değil)

OnePlus 9 a geçsem mi kararsızım. Ne dersiniz dostlar. OIS olmaması OP9 dan uzaklaştırıyor beni :S

• Yaklaşık 2 haftadır OnePlus 9 LE2115 kullanıyorum.İstanbul içi 6850TLye aldım.Şuan gayet memnunum,sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.

• Lexaion kullanıcısına yanıt
    Ne Kadar ekran süresi alıyorsun?

• Arkadaşlar sıfırlama, wipe data factory yapmak yani komple tuşlarla sıfırlamak imeiyi götürmez değil mi.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Götürmüyor. Ben güncelleme sonrasi yaptım sorun olmadı.

• Ben de forum üzerinden bu telefonu satın aldım. Umarım memnun kalırım. Bu markanın ilk telefonunu da satın almıştım. Oneplus one.

• Arkadaşlar bugün oneplus 9 aldım hızından ve ekranından inanılmaz memnun kaldım.Yalnız bir şey soracağım.. Telefonda geri tuşunu eski sistem sağ alt kısma nasıl alırız onu bir türlü bulamadım..Yardımcı olursanız çok memnun olurum..

• AMADEUS36 kullanıcısına yanıt

Ayarlar>Ek Ayarlar>Sistemde gezinme

• Semers'ten OnePlus 9 aldım dün, Pro'nun ekranının kavisli olduğunu farketmedim, onu görünce direkt vazgeçtim, düz ekran seviyorum çünkü, bu da güzel işimi görüyor fakat kılıf önerisine ihtiyacım var, şeffaf kılıf aldığınız yerlerden link ateşleyebilir misiniz?

• seffa S kullanıcısına yanıt

Uygulamayı kurduysan buradan kapatabilirsin

OnePlus 9 [ANA KONU]

• şeffaf kılıf önerisi ben de alabilirim eğer yoksa mecbur önceki sayfalarda arkadaşın önderdiği zamass kılıfı alacağım

• jamesdaugles J kullanıcısına yanıt

Selamlar, ben 12 ve 13 birkaç gün deneyimledim , özellikle 1 hafta kadar A13 kullandım dün tekrar A11e geri dönüş yaptım , Devamlı kripto işi yaptığım için telefon hız ve stabilitesi çok önemli ne varsa A11 de var gerisi hikaye .

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Selamlar A13 de google uygulamasını disable yap kapanacakdır , A13 de bu şekilde çözümünü bulmuştum , sorunsuz oluyor bu şekilde, extra bir uygulama kurmaya gerek yok , çok araştırmıştım bulamamıştım sinir etmişti , google disable tamam .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.