Evet. Magisk modülü bunlar. Cihazda Magisk yüklü olmalı. |
OnePlus 9 [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Data OBB ye nasıl ulaşabiliriz rahat rahat dosya kopyalama silme işlemi yapamıyorum oyun yüklerken sıkıntı çıkıyor rootlarsam ya da a11 dönsem problem çözülür mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Es Dosya yöneticisi ulaşıyordu sanırım
-
Çok teşekkürler
-
Bugün bir güncelleme geldi bende yaptım keşke yapmaz olaydım mobil internet gitti sadece wifi den girebiliyorum.2 kere formatladım telefonu 2-3 telefoncuya gittim onlarda yapamadılar acaba neden giti anlamadım mobil ağ.
-
Hangi güncelleme bu? Son gelende herhangi bir sıkıntı yok.
-
Selamlar, Ahmet Mardin sitesinden 9 modelini almayı düşünüyorum aradaki 3000 lira farka değer mi Pro modeli için, forumda belki yazıyor olabilir birkaç sayfa geriye kadar okudum ama bulamadım buna benzer cevap, fikir verebilirseniz sevinirim, daha çok fotoğraf kısmı için sordum oyun oynanmaz, internet görüşme ve fotoğraf ve video kullanılır çoğunlukla.
fb da ilhami özsolak isminde bir satıcı var arkadaşlar biraz daha makul bir fiyata satıyor. hiç alan oldumu nasıl bir satıcı sıkıntı yaşarmıyız.
birde bu telefonların üretim tarihi nedir eski cihaz olma olasılığı varmı pili bayatlamış olabilir mi sizdeki cihazların üretim tarihini görebiliyormusunuz.
-
Evet hocam onu ben de kullaniyorum. Sizde chromeda reklamli hareketli sayfalarda glitch oluyor mu? Gpu ile oynamiyor ama bunu kullanmaya basladiktan sonra bende boyle bir durum oldu.
Reklam engelleyici kullanmiyordum o cok iyi oldu tesekkur ederim.
kaça satıyuo hocam ahmet mardinden daha mı uyguna satıyor
-
Selam beyler one Plus düz 9 modeli almayı planlıyorum. 8 pro modeli ilk çıktığında alıp kullanmıştım bir süre, iPhone geçtiğimden baya uzak kaldım androide. Kılıfsız cihaz kullanmak ve fiyatı makul olduğundan 9 modeli aklıma yattı. Kılıfsız kullanan var mı cihazı elde kayma vs yapıyor mu acaba? Fabrika çıkışlı ekran koruyucusu var mı yoksa almak gerekir mi? Ekran çizilmesin yeter benim için.
-
11221122211111 IMEI li cihaz, kimlik bilgilerinin degistirildigi tespit edildigi icin 30 gun icinde kapatilacaktir. Lutfen cihazi satin aldiginiz yere basvurunuz. B001
Bugün IMEI kayıtlı cihazımda bu şekilde bir mesaj aldım
Normalde kayıtdisi olduğu tespit edildi şeklinde gelirdi
Bu şekilde mesaj alan oldu mu acaba ?
Bir kaç gün kılıfsiz kullandım. Kayıyor elden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Btk sitesinden kontrol ettiniz mi? Orada ne yazıyor?
Oyun dışı kılıfsız kullanımda ısınma söz konusu oluyor mu hocam?
-
Isınma olmadı.
Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
yazıyor
-
hayır hocam bende olmuyor
Doğubanka gittim orada 4.katta bir dükkandaki arkadaş yeni yazılım attı düzeldi mobil internete giriyor şimdi..300 TL de para aldı..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X