Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
66
Favori
127.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MIUI arayüzü özelleştirilmiştir, OxygenOS ise stok arayüze oldukça yakındır. O yüzden MIUI'de basit bir örnekle WhatsApp’ta metni seçerek normalde açılan pencerede metni kalın, italik vb. yapma seçenekleri bile gelmez. Arayüzü reklamlıdır, kilit ekranı bildirimleri bir kere görünür, kilit ekranı açıldıktan sonra kaybolur. Liste böyle uzar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMADEUS36 kullanıcısına yanıt

Hemen üstüne güncelleme yayınlayarak sorunu çözmüşler, çok az kullanıcı etkilenmiş, o güncelleme geri çekildi zaten. F.19 sürümünü yükledin galiba, denetlediğimde görünmüyordu.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    İçinden 2 adet ekran koruyucu çıkıyor. Ben kamera koruyucu ve arka kapak koruyucuyu kullanıyorum. Arada kılıfsiz takılıyorum çünkü. Arka koruyucu şeffaf mor renk görünüyor yine. Ha bir de maalesef vergi falan biniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seffa S kullanıcısına yanıt

Biraz araştırdığım kadarıyla Mi 11 lite modelinin ekran koruyucuları one plus 9 a birebir uyuyor.

• OnePlus 9 Facebook yurtdışı piyasasında 5.900 TL an itibariyle, 9 pro 8.700 TL civarında. 9 mu alsam 9 pro mu kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nukeshore -- 4 Şubat 2023; 16:4:54 >
  • nukeshore N kullanıcısına yanıt

T mobile dir onlar

• Turkcell kullanıyorum hesabım uygulamasına giriş yaptım oneplus telefon ile giriş yapıldı diye mesaj geldi. İmei atılı cihazın oneplus olduğunu nasıl anladı turkcell anlamadım
    OnePlus 9 [ANA KONU]

• theemrys7 kullanıcısına yanıt

Bildirimler ikon üzerinde sayı olarak yazmıyor. Flaşı yaktığında Miui de kilit tuşuna basınca flaş kapanır bu kolaylık yok. Takvim uygulaması yok Google takvimi kullanıyoruz. Sol akış bölümünü kapatamıyoruz. Ses tuşu ile sessize alamıyoruz ille yandaki tuşu çekecez. Bana kalırsa biraz daha ios vari oxygenos. Miui daha kullanışlı

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Cihaz daha elime geçmedi. Cihaz gelmeden kılıf ve ekran koruyucu alayım diye araştırmaya başlamıştım ama uygun fiyatlı ürünler pek bulamadım en son facebook grubunun birinde OP 9 ve 11 lite ın birebir aynı olduğunu yazmış biri girip ekran ölçülerine vs. baktım cidden öyle gibi.

• Kılıf: Zamass Oneplus 9 Kılıf Zore Volks Kapak Koyu Yeşil Fiyatı (hepsiburada.com)

Kamera Lens Koruyucu: NANOSPACE Oneplus 9/ 9 Pro Uyumlu Kamera Lens Koruyucu Cam Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ekranda fabrikasyon jelatin mevcut olduğu için ekstra ekran koruyucu almadım. Olur da bu çizlir ya da beni tatmin etmezse bir tane alırım diye düşündüm.

Cihazı da Facebook'tan buldum. Her şey toplam: 6200TL gibi bir fiyata geldi. Bu devirde bu fiyata giriş-orta segment cihazların satıldığını düşünürsek gayet mantıklı bir alışveriş. Alacak arkadaşlara fikir olması açısından..

• nukeshore N kullanıcısına yanıt

link var mı hocam

• Ben şunu anlamadım. Ahmet Mardin isimli satıcı direnç değiştirmeden plaka kaydı yapıldığını söyledi. Direnç değişimi yapılmadan güncelleme ve sıfırlamada oluşacak plaka kaybolması nasıl önleniyor bilmiyorum. Başka bir satıcı direnç değiştirirerek kayıt yapıyor.

• Aelfwig kullanıcısına yanıt
    Op9 ve pro da yazılımsal atılıyor sıkıntısız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Oneplus 9 5G telefonunu Ahmet Mardin veya sarı site üzerinden sıfır almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum Xiaomi Mi 11 Lite 4G. Asıl sıkıntıma geliyorum şimdi. Bahsettiğim telefonu yaklaşık 20 aydır kullanıyorum. Geçtiğimiz Eylül ayında IMEI attırdım. O günden sonra bir daha yüzüm gülmedi. Kamerasında özellikle gece modunda çok sıkıntı oldu, volte özelliği kayboldu, sürekli olarak şebeke kaybı yaşıyorum her seferinde uçak moduna almam gerekiyor, 3 güne bir telefon donup kalıyor 2-3 dk içinde kendiliğinden reset atıyor ve açılıyor. İşte bu sorunların hepsi IMEI atıldıktan sonra oldu.
    Evet oneplus 9 telefonu tüm özellikleri ile beklentimi karşılıyor ancak bana uzun süredir bu telefonu kullananlar cevap verirse sevinirim. Telefona IMEI attıktan sonra küçük-buyuk hiç sıkıntı yaşıyor musunuz? Veya yaşadığınız sıkıntıları bana kısaca bahsedebilir misiniz? Ve tabii ki bunun yanında telefonda memnun olduğunuz özellikleri de :)

• covanni13 C kullanıcısına yanıt
    Hocam OnePlus 9 kullanmıyorum ama çok OnePlus kullandim şu anda da Nord 2t kullanıyorum. OnePlus da IMEI konusu size hiçbir sorun yaşatmaz ki mevcut kullandığınız mi 11 lite da da bir sorun yaşamamanız lazım büyük ihtimalle eksik ve hatalı repair yapılmış cihazınıza .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 5 Şubat 2023; 14:20:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • covanni13 C kullanıcısına yanıt

Şu kadarını diyeyim, size telefon kutudan ilk çıktığı şekildeki gibi geliyor, sonrası size kalıyor. İşlem Xiaomi ile çok farklı. Atıldığı bile sizin tarafınızdan olmuyor.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

Bu T mobilde olayını en basit şekilde anlatabilirmisiniz alırken dikkat etmemiz gereken bir şey galiba.Alirken nelere dikkat etmemiz lazım kısaca aciklayabilirmisiniz Gaziantep'e bulabilirsem alacağım da...

• bekciozelharekat kullanıcısına yanıt

Ben de forum üzerinden sadece 3 gün kullanılmış ve acil nakit ihtiyacı sebebiyle satan birinden 6250 TL'ye satın aldım. Bir koruyucu kılıf, dönüştürücü ve yanında iki ekran korucuyu da vardı. Tabii en önemlisi de cihaz ilk alan kişi tarafından kontrol edildiği için direkt satıcıdan almaktan daha iyi oldu. Çünkü kafamda soru işareti olmadan satın alabildim. Bu markanın ilk telefonunu yine forum üzerinden sıfır olarak satın almıştım ve ölü piksel, sarı ekran gibi problemlerle karşılaşmıştım. Ondan önce de HTC One M8 almıştım onda da ekranında problem vardı. Değişim oldu sonra gelende de ölü piksel çıktı. Ama sonradan para iadesi yapıldı tarafıma. Tabii satıcı insaflı olmalı. Yoksa zor..

• shunter kullanıcısına yanıt

Hocam internetten baktığımda bu yaşadığım sıkıntıları yaşayan çok fazla insan var. Kamera sorunu ve volte/şebeke sorunu herkeste var. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim içim bir tık rahatladı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.