Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
68
Favori
126.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam imei gitme durumu oluyor mu? olmazsa bir hafta sonu uğraşacağım 14 bezdirdi

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

Yok hocam gitmiyor. Tek tuşla geri dönüyorsunuz.

• Bu telefon 11 de bambaşka. Ekran süresi 7 saatlere dayandı

OnePlus 9 [ANA KONU]
  • to9y kullanıcısına yanıt

her zaman aynı süreyi veriyorsa ayrı. benim ortalama 80 den 10-15 e aralığında 4 saat ekran süresi veriyor. ama bazen aynı kullanmama rağmen ( oyun video youtube vb yok ) bu süre 2,5 saatlere düşüyor. yani dediğim aralıkta 4 saat verse zaten toplam da 6 saat gibi olur ki yeterli. oneplus güncelleme ve yazılım konularında başarısız kaldı bana göre. keşke android 15 i verseydi.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

15 i verse telefon akıcı kullanılamaz hale gelirdi bence artık. ben 14 ün takılmalarından bıkıp 11 e döndüm ve cihaz rahatladı. ufak tefek sorunları olsa da 11 bu cihaz için en iyi sürüm bana göre.

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

ben telefonun gücünün yetmediğini düşünmüyorum telefon firmaya göre eskdinden özenli güncelleme vermiyor bence. bende 14 teyim açıkçası takılma vs hiç yaşamıyorum. tek sıkıntım bu telefonda batarya. beklemede bazen gecedenn nsabaha 4 yerken bazen 15 gidiyor. birde son 2 güncelleme önceyd sanırım wifi aramaya wifi öncelikli seçeneini kaldırdılar şu an wowifi düzgün kullanamıyorum yurtdışında.

Hocam genellikle 6 saate yakın ekran sürem. Geceden sabaha yüzde 2 düşüyor pil bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: semsengineer

ben telefonun gücünün yetmediğini düşünmüyorum telefon firmaya göre eskdinden özenli güncelleme vermiyor bence. bende 14 teyim açıkçası takılma vs hiç yaşamıyorum. tek sıkıntım bu telefonda batarya. beklemede bazen gecedenn nsabaha 4 yerken bazen 15 gidiyor. birde son 2 güncelleme önceyd sanırım wifi aramaya wifi öncelikli seçeneini kaldırdılar şu an wowifi düzgün kullanamıyorum yurtdışında.

14 çıktığı gibi yükleyip uzun süre kullandım ben telefon normal kullanımda ısınması oluyordu artık buna bağlı zaten batarya çabuk bitiyor buna en büyük etken bu. 1 haftadır 11 deyim aynı kullanımda cihaz ısınmıyor ve yorulmuyor. dediğiniz gibi özenseler 11 deki durumu 14 e yansıtabilirlerdi. İşte bir üst model cihaz çıkartıyorlar daha çok ilgi oraya kayıyor vs durumu oluyor. Ben bu cihaza çok alıştığım için bırakasım da gelmiyor.

Hocam andrpid 14 de ekran sureniz nedir?
  • afyonlu1977 A kullanıcısına yanıt

oyun video müzik yok. internette gezinme sosyal medya bol bol uygulama yüzde 80 den yüzde 10 a 4 saat filan veriyor.şu an 22saat 47 dakika beklemeye 3 saat 57 dakika ekranvermiş ama yüzde 97 de çekmiştim bu sefer. hep wifi bu arada diyebiliriz.

Cok tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.