Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.072
Cevap
68
Favori
126.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sabit 120 hz. Bazı uygulamalar 60 hz kilitli oluyor. O yüzden öyle gösteriyor. Ayrıca android 14 ile beraber uygulamalara düşük veya yüksek tazeleme hızı atayabilirsiniz.

• to9y kullanıcısına yanıt
    Hocam kafa karıştırma ben 11 deyim düşünmüyorum şu yeşil çizgi olayından zaten sorunsuz kullanıyorum. 😊Değiöek için birşey göremedim. Sessizce böyle devam 😄
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Bende 11'e dönebilirim pil beni çok üzüyor. Siz ekran süresi olarak kaç saat alıyorsunuz?

Hocam wifi ile evde olduğum zamanlar 7 saate yakın ama wifi + mobil veri de 5-6 saat arası ekran görüntüsü veriyor diyebilirim. 120hz açık her zaman. Şuan mesela %48 kalmış sabah dışarı çıktım 2-3 saat vs dışarıdaydım evde wifi ile 3.30 saat ekran süresi gözüküyor

5 saat bile yeter bana. Çok rezilleşti pil. Son sürümle biraz toparladı ama hala yeterli değil.

5 saat çok rahat çıkarıyor hocam ben cihazı ilk eşime aldım geçen sene o kullandı sonra da bana geçti bende aynı şekilde kullandım sarj çok iyi herşeyi mükemmel ayıldım ben cihaza
  • Benim ekran süresi karma 6 saat cıvarı.
    Merhaba, link paylaşabilir misiniz?

Hocam pil sürenizi SS atma imkanınız varmı saygılar.

• Clint Sexwood kullanıcısına yanıt
    www.facebook.com
    Redirecting...
    https://www.facebook.com/akiftahta26

Arkadaşın hesabı özelden yazın dönüş yapar güvenilir arkadaş ben 2 tane aldım. Farklı model siyah var zaten elinde
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam kullanınca atarım normalde talip ediyorum ekrana da koydum widget aklımdan çıkmazsa atarım.
    Hangi versiyondasiniz hangi surumdesiniz hocam?
    Ona göre bende i sürümde kalayım..
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    OnePlus 9 [ANA KONU]

Bu sürümdeyim hocam.
  • OnePlus 9 [ANA KONU]

Siyah duvar kağıdı 120hz açık dark Mode
    Dün de canlı duvar kağıdı beyaz kullanımda 4.50 dk mıydı neydi.
  • Benim ışın kılıcı da yıllar sonra ortaya çıktı. Hayırlı olsun diyelim, bundan kaçış yok. Telefon elimde dururken ince ince belirdi gözümün önünde :)
  • A14 ile telefon resmen rezil hale geldi.keske 13 de kalsaydim,benim cihazda da ekran yanıkları hafiften kendini gostermeye basladi.umarim ekranda çizgi cikmaz
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt

ekran koruyucudaki bugulasma ekrna yanigi gibi gozukuyor gündüz karanliktata gozukuyorsa yanıktır

• OnePlus 9 [ANA KONU]

%80 evde wifi ile siyah mod. Son %15 güç tasarrufu açık şekilde. Şuan %1 ekran görüntüsü. Batarya perf.
  • wolferto kullanıcısına yanıt

bildigimiz ekran yanığı,cihazi kullanmaya başladığım zamandan bu yana(2 yil) ekran parlaklığını %60 in üzerine hiç çıkarmadım ,ona ragmen bu hale gelmeye başladı

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.