Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.072
Cevap
68
Favori
126.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 11den 14e geçtim. %50 şarjla 3.5 saat ekran aldım. 11den farkını göremedim bu konuda. Bunun yanında ısınma sorunum hep vardı ama kılıfsız kullanmaya başlayınca azaldı. Artık kılıfsız kullanacağım gittiği yere kadar gider.

OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir sonraki sürüm:

OnePlus 9 [ANA KONU]
  • eP_362 kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum ama şarj konusunda bir değişim var mı hocam ?

Ayrıca ne gibi yenilikler var? Bana gelmedi henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbtt4 H kullanıcısına yanıt
    Daha gelmedi, başka model için geldi. Görüntü ordan.

• Android 14e geçecekler için şarj bitmeye yakın bir ekran daha paylaşayım. Dediğim gibi 11 boşuna övülüyormuş bu aynı zaten şarj konusunda. Özellik olarak da çok şey eklenmiş 11den sonra. Geçtiğime değdi.

OnePlus 9 [ANA KONU]

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Android 14 sonrası kilit ekranında bildirimler bir kez görüntüleniyor. Önceden böyle değildi. Bu benim için sıkıntı. ColorOS gibi oldu. AoD'de de sıkıntılar arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 20 Haziran 2024; 0:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Android 14 sonrası kilit ekranında bildirimler bir kez görüntüleniyor. Önceden böyle değildi. Bu benim için sıkıntı. ColorOS gibi oldu. AoD'de de sıkıntılar arttı.
    Bunla alakaı bir sorunum yok dert etmem bildirimi ama android 14te saçma bir ekranla karşılaşıyorum. Karanlık ortamda şöyle bir ekran var ve nasıl engelleyebileceğimi bilmiyorum. Kilidi açınca çıkıyor karanlıkta ve o an çok aydınlık oluyor ekran.

OnePlus 9 [ANA KONU]

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    "Loş ışıkta ekranı parlat" seçeneğini kapatmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

"Loş ışıkta ekranı parlat" seçeneğini kapatmalısınız.
    Basit ama beni çok irrite eden bir sorundu. Teşekkür ederim halloldu.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Hocam eşime almıştım bu telefonu a11 çıkmıştı dedim güncelleme neyse ona başka bir telefon aldık şimdi bana geçti telefon hala öyle a11 bir forsunu görmediğim için inat ettim güncellemedim. Batarya süresi ev dışarısı karışık 6.30 saatti dün batarya süresi 120hz de açık nova launcher ile kullanıyorum telefonu. Bence fantezi aramaya gerek yok diye düşünüyorum eğer düşürülüyor ise a11 e dönün keyifle kullanın cihazı.

• Arkadaşlar 2115 için siyah kılıf linki paylaşır mısınız? Kilit tuşu sorun olabiliyor biliyorsunuz alan kullanan yer söyleyebilir mi birde kalın olmasın ince çizilmelere karşı korusun yeter telefon büyük daha da büyüsün istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Hangi sürüm 11in hocam

• 2021.11.01 android güvenlik güncellemesi yazıyor hocam

• Arkadaşlar Facebook ta bir aksesuarcı buldum. Oneplus 9 2115le için kılıf satıyor ve tam uyumlu 2 tane farklı model aldım. İsteyen olursa yazabilir.

• Arkadaşlar şöyle bir ürün var sahibinden de buradan satan var mı yada alabileceğimiz yer? Arkadaş konyadan gönderiyor kargo ile birlikte 200 ü geçer aliexpress te 100 lira herşey dahil tek sorun yanlış gelir beklediğime değmez diye buraya bir sormak istedim

• Yeni sürüm gelmiş 14.0.0.701

https://gauss-componentotacostmanual-sg.allawnofs.com/remove-2e62bf0c7afb7c3b31e73490f7ce77cd/component-ota/24/06/20/76d504244daf43cd83ce0c926973b147.zip

• Bizim cihazlar ne kadar eder bilgisi olan varmı l2115 sürümü

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Hocam elden tavsiyemdir telefoncu geçen sordum İstanbulda çarşı iletişime 5 bin vereyim dedi o da ter temizse imei kayıtlı falan dedim ne diyorsun 😊ki nokta çizik yoktur eşim kullanıyordu. O yüzden elden atmanız daha mantıklı

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Ne kadardan gider hocam sizce

• One plus 9 le2115

Ekranda yeşil çizgi çıktı

OnePlus 9 [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.