Bildirim
OnePlus 9 [ANA KONU] (98. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir sonraki sürüm:
-
Sanmıyorum ama şarj konusunda bir değişim var mı hocam ?
Ayrıca ne gibi yenilikler var? Bana gelmedi henüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha gelmedi, başka model için geldi. Görüntü ordan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Android 14 sonrası kilit ekranında bildirimler bir kez görüntüleniyor. Önceden böyle değildi. Bu benim için sıkıntı. ColorOS gibi oldu. AoD'de de sıkıntılar arttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 20 Haziran 2024; 0:48:24 >
-
"Loş ışıkta ekranı parlat" seçeneğini kapatmalısınız.
Basit ama beni çok irrite eden bir sorundu. Teşekkür ederim halloldu.quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
"Loş ışıkta ekranı parlat" seçeneğini kapatmalısınız.
Hocam eşime almıştım bu telefonu a11 çıkmıştı dedim güncelleme neyse ona başka bir telefon aldık şimdi bana geçti telefon hala öyle a11 bir forsunu görmediğim için inat ettim güncellemedim. Batarya süresi ev dışarısı karışık 6.30 saatti dün batarya süresi 120hz de açık nova launcher ile kullanıyorum telefonu. Bence fantezi aramaya gerek yok diye düşünüyorum eğer düşürülüyor ise a11 e dönün keyifle kullanın cihazı.
Arkadaşlar 2115 için siyah kılıf linki paylaşır mısınız? Kilit tuşu sorun olabiliyor biliyorsunuz alan kullanan yer söyleyebilir mi birde kalın olmasın ince çizilmelere karşı korusun yeter telefon büyük daha da büyüsün istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Hangi sürüm 11in hocam
2021.11.01 android güvenlik güncellemesi yazıyor hocam
Arkadaşlar Facebook ta bir aksesuarcı buldum. Oneplus 9 2115le için kılıf satıyor ve tam uyumlu 2 tane farklı model aldım. İsteyen olursa yazabilir.
Arkadaşlar şöyle bir ürün var sahibinden de buradan satan var mı yada alabileceğimiz yer? Arkadaş konyadan gönderiyor kargo ile birlikte 200 ü geçer aliexpress te 100 lira herşey dahil tek sorun yanlış gelir beklediğime değmez diye buraya bir sormak istedim
Yeni sürüm gelmiş 14.0.0.701
https://gauss-componentotacostmanual-sg.allawnofs.com/remove-2e62bf0c7afb7c3b31e73490f7ce77cd/component-ota/24/06/20/76d504244daf43cd83ce0c926973b147.zip
-
Bizim cihazlar ne kadar eder bilgisi olan varmı l2115 sürümü
Hocam elden tavsiyemdir telefoncu geçen sordum İstanbulda çarşı iletişime 5 bin vereyim dedi o da ter temizse imei kayıtlı falan dedim ne diyorsun 😊ki nokta çizik yoktur eşim kullanıyordu. O yüzden elden atmanız daha mantıklı
Ne kadardan gider hocam sizce
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X