Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: excelance_85 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.080
Cevap
67
Favori
126.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya performansı için yaptığınız ince ayarlar varmı konum devredısı 60hz dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 13 pil süresi. Bu telefon beklemede pili su gibi içiyor. Elden bırakmadan kullanırsam 7 saati aşan bir süre alıyorum. Ancak aralıklı kullandığım da 4 saati zor buluyorum.

OnePlus 9 [ANA KONU]

• sevgili arkadaşlar slm alykm hepinize. 1 senedir severek kullandığım cihaz OP9, 15 gündür de A14 güncellenmiş haliyle kullanıyorum. Telefonumun tek sıkıntısı 4-4.30 saat ekran süreleri.Bunu da hızlı şarj kullanarak çözüyoruz aslında.Bir tuvalete girip çıkana kadar 70-80 oluyor. Yemeğe otursam kalkana kadar 100 oluyor,yani hızlı şarj gayet başarılı bir şekilde açığı kapatıyor. Şimdi benim derdim şu; 1 senedir 2 sefer android güncellemesi yaptım ve hala cihazı formatlamadım. Neden derseniz içindeki kayıtlı biligilerimin, uygulama kayıtlarımın, bankacılık işlemlerimin bozulmasından korkuyorum. Siz nasıl bir yedekleme yöntemi kullanıyorsunuz, bana tavsiye edebileceğiniz yol nedir? Yani cihazı yeniden kurduğumda hem sıfırlanmış olsun hem de en son bıraktığım uygulama ve datalarıyla geri kurulmuş olsun. Tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

• Merhaba, bende Oneplus 9 LE2115 cihaz var. 1 sene falan oldu alalı Oxygen OS 11 ile kullanıyorum. Aldığımdan beri 13 güncellemesi var diyor ancak güncellemek istemedim. Yurtdışı cihaz çakma plaka var. Samsungda her güncelleme ile cihaz yavaşlardır bunda güncellemiyeyim dedim ama artık güncellemek istiyorum. Bu sefer de hata verip güncellemeye başlamıyor. Hatta indirmiyor bile. Oxygen updater denedim. Güncellemeyi indirdi bu sefer de güncellemeye başlamıyor. Hem telefonun kendi uygulaması hem oxygen updater güncelleme yapmıyor. Tavsiyeniz var mıdır? Batarya konusunda iyi değil diye görüşler var. Hiç güncellemesem mi acaba? Unutmadan güncellemeyi oxygen uygulamasının yüklettiği apklar ile yapamadım ama kapatıp recovery modda başlatıp güncellemeyi denemedim. Telefona format atar mı? Yoksa sıfırlamadan mı yükler?

Son olarak bazen beni arayan ulaşamıyor. Telefon açık olmasına rağmen bir de... Bazen ben de arıyorum çalma sesi hiç gelmiyor kapanıyor falan. Benzer sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 25 Nisan 2024; 11:47:19 >

• DreamSs kullanıcısına yanıt

İlk olarak hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Global mi Avrupa mı yoksa Hindistan sürümü mü? 11'den direk 13'e güncelleyemezsiniz. İlk olarak 12'ye yükseltip 13'ü sürümünü kurabilirsiniz. Tam randıman almak için 13'e güncelledikten sonra sıfırlamanızda fayda var. Pil konusu kişiden kişiye değişiyor. Ancak yüzdesel olarak pil su gibi gidiyor. 4 saat standart. Aşağıya bırakacağım 12 sürümünü. İstediğiniz şekilde hareket edin. 12'ye yükselttikten sonra otomatik 13 sürümü bildirimi gelecektir. Sorunsuz kurabilirsiniz.

Global 12 sürümü: https://redirector.gvt1.com/packages/data/ota-api/package/1797d47ddef0fca1411fb006b9c7a1a7ba33d818.zip

EU 12 sürümü: https://gauss-componentotacostmanual-sg.allawnofs.com/remove-87d2895fb6102c3e01e6fc6c95ef6637/component-ota/22/10/26/0ba3203c41bc4bc39cabb3b1e70e80a9.zip

Hindistan 12 sürümü: https://gauss-componentotacostmanual-sg.allawnofs.com/remove-3bff30d3499f41e23e21b78d44e91448/component-ota/22/10/26/3198cbee7c7e49e8a90e892ee4032c54.zip

• Güncelleme gelmiş bugün

OnePlus 9 [ANA KONU]

• to9y kullanıcısına yanıt

İlgin için tşkler hocam. Oxygen Updater'a baktığımda Oneplus 9 (NA) olarak gözüküyor. 11.2.3.3.LE25AA sürümü yüklü. Gelen güncellemeye de LE2115_13.1.0.592(EX01) demiş. Hindistan sürümü mü oluyor hocam benimki?

Bir de telefonu ben facebooktaki malum mardinli arkadaştan almıştım. İlk konusunu açtığında yanlış hatırlamıyorsam operatör cihazları ama rom yükleniyor gibi bişeylerden bahsetmişti. Ya da plaka ile alakalı söylemiş de olabilir. Sorun çıkmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 25 Nisan 2024; 13:30:24 >
  • Sizin ki Global sürüm NA ise. IMEI gitme durumu yok. Operatör cihazları 9 Pro'larda var diye biliyorum. Düz 9 modelinde öyle operatör cihazı satan görmedim ben.

• Sürümler AA-Global, BA-Avrupa, DA-Hindistan

@DreamSs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 25 Nisan 2024; 13:54:49 >

Anladım hocam. Tekrar teşekkür ederim. Global sürüm indirip deniyeyim bakalım. Format atmadan aslında pek sağlıklı bir kurulum olmuyor da ben üşeniyorum bir sürü uygulama yükle, yedekle falan. Son bir soru sorayım. Telefon üzerinden, bilgisayara bağlamadan yapacağım tüm formatlarda imei silinmez değil mi? imei silinmesine sebep olacak bir şey var mı? Bileyim de ona göre dikkat edeyim.

• Telefon kodunuz '2115'. Sorun yok hocam. İstediğiniz her güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

• hbtt4 H kullanıcısına yanıt

indirdim oto yolla telefon yeniden başladı pin kodunu girdim ardından 4-8 haneli bir kod girin dedi. Normalde kod yoktu, giriyorum giriyorum olmadı dedim alla alla ne oluyor. Kapatıp açtım düzeldi. Benim gibi panikleyen olursa diye yazmak istedim OnePlus 9 [ANA KONU] 

Güncelleme başlıyor hocam ama %25'e gelince "Sistem güncelleştirme paketi yüklenemedi" diyor. Dosyayı attığın linkten telefona indirdim. Kendi güncelleme uygulaması otomatik olarak dosyayı görüyor zaten. Güncellemeyi başlatıyor ama dediğim gibi %25'te kalıyor. Tavsiye edeceğin başka bir yöntem var mı?

Ekleme: Başka bir sitede "Önce android 11.2.10.10 yükle sonra android 12 c.47 indir yükle sonra 13.1 güncellemesi ota yükleme oluyor." denmiş. Sanırım 11.2.10.10 denemem lazım önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 25 Nisan 2024; 16:2:12 >

Aynen 11'in son sürümüne güncellemeniz lazım. Olmazsa başka bir 12 sürümü yüklenir sorun olmaz.

• Gözüme çarpanlar.
    OnePlus 9 [ANA KONU]
    OnePlus 9 [ANA KONU]
    OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 25 Nisan 2024; 17:35:24 >

• Ses çubuğunu Xiaomi gibi yapmak kimin fikriydi acaba? Kontroller o kadar zorlaşmış ki, tek tuşla medya sesini sessize alamıyoruz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

11.2.10.10'a güncelledi hocam. muhtemelen buradan sonrası gelir ama biraz temkinli ilerlemek istiyorum :D Sorunlar devam ettikçe bir bir denerim artık üst versiyonları.

Hazır gelmişken soru da sorayım başka bilenler de varsa.

-Ekranda zaman zaman hızlıca gelip giden bir uyarı çıkıyor. Tam yakalayamadım. Bir uygulama hata verip kapanıyor gibi.

-Yine ekranda zaman zaman bozulmalar oluyor. Ekran görüntüsü alınca da gözüküyor ama şimdi bulamadım denk gelirse eklerim. Bozulma dediğim ekranın bir yerinde mesela baş parmak kadar bir kısmında görüntü bozuk oluyor, siyah, çizikli falan. O bozulma bazen üst kısma geçiyor. Donanımsal bir sorun değil. Ekrana bastırmayla düzelmiyor. Ekranı hareket ettirince aşağı yukarı çekince geçiyor. Bir süre sonra tekrar çıkıyor falan. Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu?

-Son olarak 14e kadar güncellemiş olsam 11'e root atmadan, imei silinmeden geri dönebiliyor muyum?

MSMTool ile dönebilirisiniz root olmadan. Diğer sorunlar için bilgim yok maalesef. Sıfırlama zamanı gelmiş bence.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

hocam benimki de aynı şekilde başladı. çizgi yüzünden parmak izi de çalışmaz oldu.

aynı çizginin sol tarafında bir tane daha çizgi çıktı. bugün de sağ tarafında bir çizgi çıktı. valla çöp oldu tel :D

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.