Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
67
Favori
126.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun hocam. Ben çok zorda kalırsam telefonsuz kalmıyım diye kullanmak için köşeye ayırıp yeni tel aldım, ekran değişimi vs uğraşmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün başıma felaket sayılacak bir olay geldi;
    resimler videolar bi anda kayboldu ,fotoğraflar uygulamasına giriyorum bomboş ,dosyalara giriyorum resimlerin videoların hepsi bozulmuş gözüküyor bi anda başımdan kaynar su dökülmüş gibi hissettim.felaket bir panik havasıyla cihazi kapattim actim yine yok.cihaz hafızasını kontrol ediyorum eksilme gözükmüyor ama dosyalarin hicbirine ulasamiyorum,en son bidaha yeniden başlattım dosyalara girdim fotoğraflar videolar yavaş yavaş gelmeye başladı hemen drive ve pc ye yedekledim,bu cihaz son guncellemeden sonra sapitmaya basladi,arkadaşlar siz siz olun dosyalarinizi yedekleyin.

• orijinal ya da orijinal gibi 65w üstü hızlı şarj edebileceğim şarj aleti öneriniz var mı bi türlü bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzaktan imei repair için destek alabileceğimiz bir iletişim bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• Arkadaşlar oneplus 9 android 11 cep telefonum kablolu veya kablosuz android auto kullanımında sürekli kasıyor ya da bağlantı koparıyor. Başka telefonu aynı araçta denediğimde sorun yok. Benzer sorun yaşayan ve önerisi olan var mı?

• oneplus9 için bir powerbank tavsiyesi var mı ? bazı arkadaşlar powerbank şarj devresini bozuyor filan diyorlar doğrumu ?

• Herkese selam,

İmeisi kaybolmuş, kesinlikle %100 yasal olan oneplus 9 telefonuma imei atmak istiyorum :)

En kolay, en güvenli nasıl yapabilirim? Bilgisi olan yol gösterebilirse çok memnun olurum.

• BirArtıDokuz B kullanıcısına yanıt
    FB gruplarında ONEPLUS diye bir grup var. Orda yönetici Veysel Yıldırım. 2400 kişilik grup. Selim Yalavuzun işi bıraktığı kişi. Onla görüşüp yardım alabilirsin hocam işini görecektir.

• Malamadre Cruzz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Ama ben kendim yapmak istiyorum.

• Son güncellemelerle ısınma sorunu azalıyor mu? Şuan android 11in son güncellemesindeyim şarj zaten az gidiyor o umrumda değil. Isınma azalıyorsa geçeceğim yeni sürümlere.

• Sentez* kullanıcısına yanıt

Son sürümdeyim azalan bir durum yok havalarda sıcak cihaz kullanımda alev alıyor valla 🤣

• Sentez* kullanıcısına yanıt

Hocam Android 14'teyim telefonun ekranını dahi açmıyorum ama alev alev elimi yakıyor. Bir kere ev içerisinde WhatsAppta görüntülü görüşme yaptım telefon sıcaktan dondu kafayı yedi yeniden başlatınca anca düzeldi. En kısa zamanda satacağım şarjı da dayanmıyor

• eski sürüm kullanan varmı sanki 11 daha iyi gibi 12-13-14 yaramadı gibi belki bir umut 15

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Android 15 almayacak. 3 güncelleme alma sözü vardı.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Tüh hocam siz hangi sürümdesiniz

Son sürümdeyim, ama ikinci telefon konumunda şu an.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Hangi modele terfi ettin hocam

S24 Ultra

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.