Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.072
Cevap
68
Favori
126.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyut büyükmüş, indirelim bakalım.

OnePlus 9 [ANA KONU]
  • ekran yeşil çizgili halde kaça satabilirim bu teli?

keşke yeşil çizgi çıkmadan elimden çıkarsaydım.

• Honor 200 modeline geçiş yaparak aranızdan ayrılmış bulunuyorum sevgili hocalarım. Hoşçakalın..

Her sabah acaba yeşil çizgi çıktı mı korkusuyla uyanmak yok artık. Gerçi henüz cihazı satmadım almak isteyen olursa pm gelebilir.
  • hbtt4 H kullanıcısına yanıt

Benimde ilgimi çekti, nasıl cihaz memnun musunuz

• Merhabalar. Bir arkadaşımda LE2115 kodlu cihaz var. IMEI değiştirilmiş cihaz. Geçenlerde 2 farklı banka kartından alışveriş yapılmaya çalışıldığı için format atmak istiyor. Nasıl format atılıyor ve formattan sonra IMEI gider mi?
  • muRTah kullanıcısına yanıt
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
  • mortymeh M kullanıcısına yanıt

2500

• yeşil çizgi dışında sorunu yoktur kozmetik ve pil olarak iyi durumdadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 10 Eylül 2024; 16:49:0 >
  • https://www.sahibinden.com/s/jqMKnNBs
    yesil cizgisiz oneplus 9 umu satiyorum orj kutu + 65w sarj
  • 1 yıldır kullandığım telefonumu satıyorum sorunsuz le2115 model. İstanbul Avrupa içi elden alacak olan varsa pm atabilir.
  • Yeşil çizgi çok şans işi. Kız arkadasimdada var bendede var op9 . Sarjda oyun , konusma , guneste bekletme hepsini yapmisimdir hala cikmadi bende cizgi 2 sene olacak kiz arkadasimin telefonu 8 aylik gecen youtubede video izlerken cikti. Bence tamamen sans. Bu arada telefonun konum servisleri acikken 5-6 saat suresi ekran suresi aliyordum 2 gundur kapali konum kullandigim şekil ayni ama ekran suresi direk 7+ saatlere cikti. Googlein kknonum servisleri cok pil yiyor bide artik gunumuzde butun uygulamalar kullanilirken konum yetkisi istiyor...
  • Orjinal 80w warp ve supervooc destekli araç şarjı arayan varsa veya oneplus 9 düşünen varsa ikisi de aşağıdaki linktedir.

https://forum.donanimhaber.com/oneplus-9-8-128-warp-sarj-satilik-80w-arac-sarji--159663386

• OnePlus 9 [ANA KONU]
    soyle bir gcam fotosu birakalim zifiri karanlik 3.5 dk :)
  • 11'e geri döndüm. Pil konusu beni deli ediyor. 11 ile tekrar 6 saatlere geldim.

• oneplus 9 LE2115 satıyorum. Mor renk hiçbir sorunu yok. Temiz kullanılmış kutu çıkmasıdır. Şarj aletine ve kılıfına bu ay 1000 tl verdim. Alana şimdiden hayırlı olsun 7500 tl son fiyat OnePlus 9 [ANA KONU] OnePlus 9 [ANA KONU] OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumenglmz -- 13 Ekim 2024; 10:12:29 >

• Selamlar. Bu cihaza kendimiz imei repair yapabiliyor muyuz. Yapamıyorsak yapan birileri var mıdır istanbulda? İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.