şarjda kullanim oldu mu ? |
OnePlus 9 [ANA KONU] (101. sayfa)
-
-
son dönemde yenilenmiş ve toplama cihazlar yeniden piyasaya çıktı bu cihazın sıfırı falan yok sosyal medya üzerinde satılanlardan uzak durun -
Oneplus 9 cihazımı satıp samsunga geçmeye karar verdim. Cihazı almak isteyen olursa mesaj atabilir. LE2115 model kodlu. Ekran yanığı, herhangi bir çiziği falan yok tertemiz kullanılmıştır. -
şarjda konuşma asla yapmam,ama şarjda iken cihazi kullanırım cok fazla olmasa da
-
amoled yanığının baslica sebepleri .oyun oynarken yüksek parlaklık,şarjda telefon kullanımı, şarjda ekran acık kalması,sarjda yatak yorgan yastık altında kalma,cihazı günes altında kullanma vs.. Bence amoled telefonlarınızı karanlık modda kullanma ve omeled için özel karanlık temalı duvar kağıtları gibi alışkanlıklar edinmelisiniz bu tüm amoled ve oled ekranlı cihazlar için geçerli.
-
kaça satiyorsunuz hocam
-
Oneplus 9(le2115) için kendimi şanslı kullanıcılardan sanıyordum ama 1.5 sene sonra tam ekranın ortasında yeşil çizgi bize de nasip oldu Telefon sadece sosyal medya ve görüşme amacıyla kullanılıyordu oyun vs yok. Isınacak bir işlem düşme vs yok zaten o yüzden bu kadar dayandı sanırım. Bu telefondan kaçın.. -
Hocam halen sıfır diye face gruplarında ve sarı sitede satılanlar refurbished olanına denk gelinirse kişi kendini şanslı adledmeli onun haricinde alayı toplama cihaz T-Mobile ve Verizon çıkması cihazlar bu saatten sonra ne ikinci el olarak ne sıfır olarak alınmaz sıfır diye 400 usd civarına yakın paralara satılıyor bu cihaza halen para verenleri anlamıyorum bu cihazı sıfır diye satan kim varsa face gruplarında uzak dursun insanlar.. -
-
aynı sürümdeyim farklı yaptığınız bir ayar varmı ve wifi ile kullanım sonucumudur mobil veri ile denedinizmi ekran yenileme 60 hz demi kullanıldı teşekkür ederim ben 4 saati geçemiyorum mobil veri ile kullanıyorum sürekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodyman -- 8 Ağustos 2024; 21:38:53 > -
Hocam aldığımdan beri 60Hz kullanıyorum. Evde olduğum için genelde wifi ile kullanıyorum. Ancak yukarıda attığım görüntüde çoğunlukla hücresel veri açıktı. Oyun telefonda asla oynamam. Bluetooth vb her şey kapalı. Sadece wifi veya hücresel açık oluyor. Ev sıcaklığında kullandım ekstra bir sıcaklık görmedi gün içinde. Otomatik parlaklık açık. Karanlık modu sadece hava kararınca açıyorum. Mail senkronizasyonu ise hep açık. Yalnız ben bu cihaz özelinde artık kullanım senaryolarına inanmıyorum. Çünkü tamamen kafasına göre pil tüketiyor. Çoğu zaman aynı kullanımda 5-5.5 saat süre alıyorum. Bu attığım bir istisna oldu :D hele okulda olsam dışarı falan çıkıyor olsam telefon elimde alev alıyor.
Ayrıca şunu belirteyim. Belki biliyorsunuzdur. Eğer şebekenin az çektiği veya dengesiz olduğu bir yerde yaşıyorsanız telefon sürekli şebeke bulmaya çalışacağından çok fazla pil tüketir. Bunu forumda yazanlar olmuştu ve kendim de tecrübe ettim gerçekten öyle.
Size tavsiyem imkanınız varsa en kısa zamanda başka bir modele geçin. Ben de geçmeyi planlıyorum. Hele ki ekranda yeşil çizgi çıkıp beni çileden çıkarmadan önce..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbtt4 -- 8 Ağustos 2024; 22:25:55 >
-
Son güncelleme ile şarj mı yavaşladı yoksa kablom mu bozuk arkadaşlar? Supervooc yazıyor ama eskisi kadar hızlı değil.
Edit: Dönüştürücünün bacakları gevşemiş onu düzeltince eski hızına döndü. Bu arada opponun orjinal supervooc araç şarj cihazı bu telefon için duvar prizine çok yakın hızda şarj ediyor. Araç için şarj arayanlar varsa orjinal denk getirirse alabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 17 Ağustos 2024; 11:39:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
Son güncelleme ile şarj mı yavaşladı yoksa kablom mu bozuk arkadaşlar? Supervooc yazıyor ama eskisi kadar hızlı değil.
Edit: Dönüştürücünün bacakları gevşemiş onu düzeltince eski hızına döndü. Bu arada opponun orjinal supervooc araç şarj cihazı bu telefon için duvar prizine çok yakın hızda şarj ediyor. Araç için şarj arayanlar varsa orjinal denk getirirse alabilir.Son zamanlarda bende de öyle. Şarj oldukça yavaş doluyor. Android 14 telefonları mahvetti. Bunca yıldır telefonları yakından takip eden biri olarak gördüğüm en rezil güncelleme olduğunu söyleyebilirim
-
Dün 7000 tlye cihazımı sattım güzel bir oneplus macerasıydı. -
Nerede sattınız hocam ?
-
dolap uzerinden sattım hocam şansıma adam bulundugum şehirde ikamet ediyormuş bu sayede komisyon odemedik dolabada fiyat iyimi sizce şimdi Xiaomi 13t dusunuyorum
-
O fiyata satilacagini bilsem şimdi satarım. O yüzden sordum. Sahibindene VS koyacağım artık.
-
Senin aklında hangi cihaz var hocam
-
14.0.0.710(EX01) güncellemesi Avrupa ve Hindistan cihazlarına geldi
-
Bende bir senelik one plus maceramdan cihazı satıp mi 13 alarak devam ediyorum hepinize selam olsun batarya süresi iyi olsaydı çok beğenerek kullandığım bir cihazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodyman -- 23 Ağustos 2024; 20:47:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X