|
OnePlus 9 [ANA KONU] (103. sayfa)
-
-
Beyler ekran lazım bildiğiniz site veya bir yer var mı? Ekranım çatlak çatlak kullanıyorum.
-
Doğubank yada yazıcı han esnafına sorman lazım. 2 gün önce sordum a+ kalite çin malı ekran 85dolar dediler -
Teşekkürler İstanbul sanırım ben İzmir'deyim. Kargo ile iş yapamam herşey olabilir. Tekrar teşekkürler bilgi için.
-
-
son 1 haftadır şarjım çok hızlı boşalıyor. geceden sabaha önceden 3-4 giderken bu son 1 haftadır ( güncellemeden öncede ) her kullanım aynı olmasına rağmen ve yeni uygulamada yüklemememe rağmen geceden sabaha yüzde 20 gidiyor bazen daha fazla. deepsleep e giriyor onu kontrol ettim. telefonu antivirüsle tarattım ( 2 ayrı program) açtım kapatım aynı. zaten iyi değildi bataryası telefonun hepten eski iphone ciler gibi şarjla dolşıyoruz artık. varmı başına gelen ?
-
Ben guncelledim. Sanki biraz daha akıcı oldu uygulama geçişleri. Belki de bana öyle geldi bilemedim 🙂
-
Toolu bulmak veya bu konuda kaynak bulmak zor, ya da ben bulamadım... İstanbul'da bu cihaza imei atan var mıdır acaba, bilen var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar ekran parlaklığı aniden yükselip 3 - 5 saniye sonra normale dönüyor bu sorunu yaşayan varmı? -
Yazı tipi seçme geldi mi?
Bu yüzden 13'te bekliyorum
-
Gelmedi. -
Arkadaşlar merhaba. Oneplus 9 (pro değil) batarya kodu nedir? Ve orijinalini (veya iyi kalitesini) nereden alabilirim? -
Cumleten merhaba arkadaslar benim cihaz android 13 de. Android 14e yukseltmemi tavsiye edermisiniz? -
ben etmem şahsen geri dönmesi zor olmasa 11 bile dönmek daha iyi
-
Sizin andorit 14 ile ilgili gordugunuz problemler neler? -
bir artısı yok eksisi şarj ve takılma problemleri. 11 gibi akıcı sürüm olmadı bu cihazda
-
Tesekkurler sagolun. -
11 ile devam ediyorum. Cihaz bambaşka bu sürümde. Akıyor resmen.
-
valla becerebilsem bende 11 e dönmeyi istiyorum
-
MSMTool ile dönebilirsiniz hocam. Çok basit.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X