Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
66
Favori
127.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 14 Pro Max gibi cihaz valla. Hele iPhone 14 Pro Max'deki o çentik yok mu beni mahvediyor.. Aradaki fiyat farkına macbook, profesyonel fotoğraf makinesi, yurt dışı turu aklınıza ne gelirse artık OnePlus 9 [ANA KONU] Valla cihaz yağ gibi akıyor. En güçlü ve en güncel snapdragon işlemci mevcut. Ekran kasa oranı muazzam. Boydan boya ekran. Ön kamera köşede. Hiç göze batmıyor. Hele 6000-6500 TL arası fiyat baz alındığında tam bir F/P canavarı. Kafasında soru işareti olan varsa kalmasın bence. Sadece aldığınız yer ve şans önemli bir faktör.

• F.20 sürümünde gördüğüm diğer yenilikler:

- Telefon Chrome uygulamasında sapıtıyordu, sorun düzeltilmiş.

- Son görevler yöneticisinden kayan pencereye geçiş ekranında görsel olarak değişiklik yapılmış.

- Son görevler yöneticisinde pencereleri kaydırırken simgeler ve uygulamalar karışıyordu, sorun düzeltilmiş.

- Performans olarak artış olmuş, pil olarak düşme olmuş.

- Kilit ekranında bildirimleri genişletince, tekrar bu ekrandan çıkılamıyordu, sorun düzeltilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 5 Şubat 2023; 16:26:48 >
  • covanni13 C kullanıcısına yanıt

Mi11 lite ki problemlerin çözümü mevcut.

10 ay bende kullandım IMEI atılı olarak.sayfadan mevcut MIUI sürümüne uygun olanı seçip yükleyin 👍

https://www.haberservis.com/teknoloji/mi-11-lite-kamera-ai-mod-gece-gorusu-nfc-fix-modem-dosyasi-haberi-88.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt

Evet hocam kamera sorununu hallettim ancak şebeke sorunu illallah ettirdi yine de teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

• covanni13 C kullanıcısına yanıt

Kendi adıma yıllarca xiaomi kullandım en son k40 gaming gibi güzel bir telefon kullandım. Onun 10 mbps çektiği yerde oneplus 9 5g ile 36 mbps çekiyor turkcell. Telefonda cat 20 modem var. Çekim konusunda sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Pil performansının düşmesi kötü olmuş hocam.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

İşlemci güçlü ama sd888 üzerine 3 işlemci daha çıktı. Ve sd888 maalesef sorunlu bir işlemci.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Valla sorun falan yok şimdilik. Akıyor cihaz. Oyun oynamıyorum bu arada. Full sosyal medya. Birde dizi,film v.b. şeyler işte.

• Valla o kadar da akmıyor bence video çekerken takılmalar oluyor veya lens geçişlerinde de aynı şekilde. Parasına göre mükemmel bir cihaz orası ayrı

• 5.900 tl ye satan ali mardin isimli satıcı güvenilir mi arkadaşlar.

Mor model kodu 2115

Siyah model kodu 2117

olduğunu söylüyor facebook oneplus türkiye grubunda ilanı var.

• byAndroid kullanıcısına yanıt

Kamera kısmında sorun var haklısınız 1080p 60fps video çekerken kamerayı biraz hızlı oynattığında takılmalar oluyor. 4k 60fps de zaten iyice dökülüyor

• sakalak kullanıcısına yanıt

okadar düşürmüş mü fiyatı yaa sitesinde 6600 görünüyor ?

https://www.ahmetmardin.net/product/oneplus-9-5g-le2115/

• Merhaba. Cift tiklama ile ekran uyandirma kullanan var mi? Ben parmak izi ya da yuz tanima gibi kilitler kullanmiyorum. Telefonu elime aldigim zaman tasirken vs. ekran kendiliginden aciliyor ve ekran kilidi de aciliyor. Bir bakmisim nerelere girmis telefon. Eski telefonlarda boyle olmuyordu. Buna bir cozum bilen var mi?

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt

Kaldırınca uyandır seçeneği açık olabilir, onu kontrol edin.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Ben ayarlarda sadece double tap to wake up ı bulabilidim ama dediğiniz gibi kaldırınca sadece always on display açılıyor. Kaldırınca uyandırma ayarı hangi bölümde?

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt

Ayarlar kısmında arama yerine "kaldırınca uyandır" yazın çıkar zaten ilgili bölüm

OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 6 Şubat 2023; 15:47:44 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

Onu denedim tabii ki.

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Merhaba sorunu cozebildinizmi imei klonlama bende aynı problemi yaşıyorum herhangi bir çözüm bulursanız burdan paylasmanizi rica ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Hocam imei klonlama sorunum var oneplus9 cihazımda bu konuda teknik destek alabileceğim bir kimse varmıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.