Arkadaşlar bu telefon fotoğraf çekimi için alınır mı |
OnePlus 9 [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Ben ucuz diye aldım. Fotoğraftan beklentiniz nedir bilmiyorum ama fotoğraf için alınmaz. Hele video için hiç alınmaz. Zaten ois de yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğraftan kastınız sosyal medya ise yeterli bence. Ama üst düzey bir beklentiniz varsa pro versiyonu bile sizi tatmin etmeyebilir. S21 ultra falan bakabilirsiniz. Ya da iPhone 12. Mi11 ultra falan var ama kayıt işi sıkıntı. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 9 Şubat 2023; 21:46:13 >
Birde bu telefonda ekran dikkatimi çekti. Beyazlar tam olarak beyaz değil. Ayarı falan mı var bunun acaba ?
Ekran rengi modundan ayar yapabilirsiniz.
Bir şeyler denedim ama yine de istediğim beyazlığa ulaşamadım.
Hocam merhaba şu anda kullandığım telefon Huawei P40 Lite gerçekten kamera konusun da bana göre iyi
8-9 bin civarı bütcem var ama yurt dışı kaynaklı bir telefon alacağım.
-
O her amoled ekranda değişiyor , kimis sarımsı kimisi beyazımsı ben 3 tane aldım pedere verdiğim daha beyaz , bendeki biraz daha sarımsı ama bendekinin parlaklığı daha iyi mesela sona açınca parlaklığı
-
P40 lite beğeniyorsaniz op 9 da ondan kötü olamaz zaten.
Op 9 dan çok daha iyi fotoğraf çeken cihazlar var ama o zaman bütçe olarak 10k + seviyesine çıkmanız lazım.
Mi11 ultra
S21 ultra gibi
Anladım hocam. Şimdi bir ayar yaptım ve şu anlık memnunum diyebilirim.
2115 için deneyen oldu mu, tam uyumlumu ki acaba?
always on display özelliği sadece pro versiyonda mı var? op9 ayarlarında always on açmayı bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlardan "Her Zaman Açık Ekran" diye arayın.
Arkadaslar, IMEI atilmis telefonu; Lineage, Pixel Experience ROM yukledikten sonra IMEI gidiyor mu? Gidiyorsa da yedeklememin bir yolu var mi ROM yuklemeden once sonra yedegi geri yuklerim?
-
Gitmez rom yüklerken.
Fakat elinizde her zaman efs yedeği olup PC de saklamanız yararınıza olacaktır.
Cihaza twrp yükleyip, Back-Up bölümünden efs tik atıp yedekleyebilirsiniz .
Bu dosya dâhili depolamada twrp klasörünün içinde olacak .
Ayrıca işlemin gerçekten kolay olduğu bir cihaz one plus 9, bu nedenle IMEI gitse bile yenisini atmak için
Android 11 dönüp miracle thunder box ile 5 dakikada işlem yapabilirsiniz
Bu cihaza rom atan oldu mu adam akıllı rehber var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redmi k40 gaming de 67 wat hızlı şarjı kullanırken telefon ateş gibi oluyordu oneplus 9 da gayet serin şarj oluyor. Helal olsun adamlar yapmış
Bir de xiaomi arayüzünü daha iyi bulan arkadaşlar olmuş geçmiş sayfalarda. Yıllarca xiaomi nin onlarca cihazını kullanmış biri olarak hiç katılmıyorum. Reklamlı, bug dolu miu arayüzünden sonra bu arayüz çok daha sade ve güzel geldi bana.
Kardeşim de aldı ama iphonecu olduğu için beğenmedi pek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 12 Şubat 2023; 19:47:51 >
Aldım gelince bilgi veririm.
Eu olan 8,7 çn olan 8,1mm.kılıf farkı bunan anladığım kadarıyla.
-
Arkadaşlar Oneplus 9 telefonumu 10 gündür kullanıyorum bir kaç güncelleme geldi ilk kurulumda.. En son güncellemeden sonra mobil internet kesinlikle gidiyor yani imei uçmuyor telefonu normal kullanıyorsunuz ama mobil internetten giriş yapılamıyor telefonu fabrika ayarlarına getirdim gene düzelmedi sorun. Gittim Doğubanka 250 liraya yazılım attı adam anca öyle düzeldi..Bilginiz olsun dedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMADEUS36 -- 12 Şubat 2023; 18:52:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X