< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Sorun son gelen güncelleme ile alakalı onu yaptığınız için fabrika ayarlarına dönseniz de yine aynı sürümde kalıyorsunuz. Doğu banktaki arkadaş bir eski sürüme yada custom bir rom a geçirmiş sizi başka bir şey yaptığı yok.
Edit: telefon sorunsuz çalışıyorsa her gelen güncellemeyi yapmak zorunda değilsiniz, insanlar sanıyor ki aha güncelleme geldi telefonum uçup kaçacak aslında tam tersi bir çok firma bu tarz güncellemelerle sabırsız kullanıcıları kobay olarak kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 12 Şubat 2023; 23:20:42 > -
5725 TL ye oneplus 9 mu 8250 TL yr 9 pto mu. İkinci cihaz olarak duracak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de t mobile sıfır
Nerde var o fiyata acaba hocam, ben de almak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekran koruyucu bulmakta zorluk çekenler samsung a51 modelinin camını kullanabilir ben şahsen onu kullanıyorum gayet iyi oturuyor benim açımdan :)
-
İlki oneplus 9 diğeri oneplus 9 pro.ıraktan gelecek. Sizce hangisini tercih etmeliyiö
2115 için aldım kullandım. Sorunsuz.
-
Bu kılıfı 2115 için alan var mı. Arkadan yüzüklü olarak tavsiye verebilecek var mı.
amazonMicrocase OnePlus 9 Focus Serisi Yüzük Standlı Silikon Kılıf - Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B093L5ZXPS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3IORC2335JG4W&psc=1 -
fiyat çok uygunmuş sanıyorum iksiide 8 gb ram modeli. 2. cihaz olarak 9 bence yeterli. ben 1. cihaz olarak kullanıyorum bataryası çok memnun etmiyor sadece. oda bir günü rahat çıkarıyor tabi. 9 pro ekran boyutu ve kamera da öne çıkıyor sizin için kriter ise 9 opro tercih edebilirsiniz ama dediğim gibi 2. cihaz için fazla bir model olur bence.
-
hocam a51 kamera deliği ortada gördüm . bizim kameranın üstünü kapatıp ortada boşluk mu kalıyor. ben idareten buldum kenarlardan açık bırakıor ( tam kapatmıyor sadece )
-
A51 ekran koruyucuda tam ekran olabillir. mi 11 lite da oluyor diyorlar
-
Bazı telefoncularda lazerle kesim yapıyorlar ekran koruyucu için. Onlardan tavsiye ederim. Tam oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaz bugün elime ulaştı. Akşam güncellemeleri yaptım şuan android 13 ve F20 sürümünde.
Merak ettiğim güncellemelerden sonra format için hangi yolu kullanmamız gerekiyor? ayarlardan fabrika ayarlarına dönmek mi? yoksa ses kısma + power tuşu ile wipe reset mi?
-
-
Cihaz oturmaya başladı.
Bu eski bir güncelleme, yapabilirsiniz. Son sürüm dahil sorun yok şu an.
yaptım şimdi bir büyük güncelleme daha var. Onuda yapayım mı. Dediğinizden sorun olmadığını anladım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X