Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.080
Cevap
66
Favori
127.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnce silikon kılıf var mı tank kılıf istemiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Benim gibi kılıf merak eden varsa da bu soruma cevap olarak sorabilir. Aliekspresten şeffaf aldım 90 liraya patladı. Gayet de hızlı geldi. Eve geçince deneyeceğim merak eden olursa görüş paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczaci20 E kullanıcısına yanıt

Link var mı hocam

• fefeyx kullanıcısına yanıt

Şu an son sürümdeyin, herhangi bir sıkıntı yok. Konuda da ekran görüntüsü bulabilirsiniz.

• 5elehattin kullanıcısına yanıt

hangi kılıfı aldınız. link paylaşabilirmisiniz?

• Selamlar, güncelleme ile ilgili çok sorulmuş ama bir de ben soracağım kusura bakmayın. Yeni aldım telefonu Android 11 ile geldi, bu sürüm ile güncelleme ile son hali arasında kayda değer fark var mı neler değişti bilgisi olan var mı acaba?, ekran koruyucu olarak mi11lite önerilmişti ekran kısmı ile sıfıra sıfır oturuyor kenarlarda biraz cam boşluğu var kamera üzeri de cam oluyor. Ben beğendim.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Akşam yapicam bazı yerlerde imei uçtuğu yazılmış.

• 2115 modelini kullanan arkadaşlar cihazda çift sim yuvası var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erengiray1 E kullanıcısına yanıt

Tek sim.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Partir kullanıcısına yanıt

mi 11 lite için alınan koruma camındaki kamera deliği tam olarak nereye geliyor peki ekranda ? kamerları tam birbirine denk gelmiyordur sanırım ? bizim telefona pek yok ekran koruma mi 11 lite uyumlu ise baya model var

• Şu cihaz için adam akıllı bir şeffaf silikon kılıf yok ya ona yanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: semsengineer

mi 11 lite için alınan koruma camındaki kamera deliği tam olarak nereye geliyor peki ekranda ? kamerları tam birbirine denk gelmiyordur sanırım ? bizim telefona pek yok ekran koruma mi 11 lite uyumlu ise baya model var

Kamera deliği yok düz cam

aynı zamnda kamerada korunmuş oluyor. peki kamera çekimine sorun oluyor mu hocam ?ben oneplus 9 için aldım knearları düz kesim elime takılyıor ve kenarları tam kapatmıyor seçenek az maalesef.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt
    Alır almaz taktım öncesi nasıl bilmiyorum

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    0.2TRY 99% OFF|Ultra ince şeffaf silikon telefon kılıfı Oneplus 9 8 7 8T 7T Pro 9R yumuşak tam kapak geri kabuk 1 + 9 8 7 artı Funda Coque TPU|Telefon Tamponu| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005003644686340.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1963406aaVoQ4P&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

aliexpress.com
    0.2TRY 99% OFF|Darbeye şeffaf kılıf Oneplus 10 için 9 8 7 Pro 9RT 9R 9E 8T 7T 6T kılıf Oneplus Nord 2 CE N10 N100 N20 telefon kılıfı kapak| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005004723545737.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1963406aaVoQ4P&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur

Bu kılıflar da güzel duruyor fakat birinin 73 diğerinin 82 TL kargo ücreti var + vergi de cabası yani 250 TL yi bulacak bir kılıf.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt
    Alttaki Çin uyumlu. Ben 2 tane aldım. Sağ tuşlar uymadı. Ses kısmını kesip büyüttüm. Güç dugmesinin olduğu yeri de içten kazidim incelttim. Şimdilik memnunum.

teşekkürler hocam. ekrana nasıl oturuyor başka bir telefonla çekme şansınız var mı ? ben kılıf aldım memnunum bir tane de amazon yurtdışından verdim sipaiş gelirse yedek olacak. ama nano koruma skıntı. mi 11 lite için ise sürüyle var.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

Bakayım çekmeye çalışırım

• istanbul içi elden cihaz satan varmı acaba bildiğiniz bir yer ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.