< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Link var mı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an son sürümdeyin, herhangi bir sıkıntı yok. Konuda da ekran görüntüsü bulabilirsiniz.
hangi kılıfı aldınız. link paylaşabilirmisiniz?
-
Selamlar, güncelleme ile ilgili çok sorulmuş ama bir de ben soracağım kusura bakmayın. Yeni aldım telefonu Android 11 ile geldi, bu sürüm ile güncelleme ile son hali arasında kayda değer fark var mı neler değişti bilgisi olan var mı acaba?, ekran koruyucu olarak mi11lite önerilmişti ekran kısmı ile sıfıra sıfır oturuyor kenarlarda biraz cam boşluğu var kamera üzeri de cam oluyor. Ben beğendim.
Teşekkürler. Akşam yapicam bazı yerlerde imei uçtuğu yazılmış.
2115 modelini kullanan arkadaşlar cihazda çift sim yuvası var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek sim.
Teşekkürler hocam
mi 11 lite için alınan koruma camındaki kamera deliği tam olarak nereye geliyor peki ekranda ? kamerları tam birbirine denk gelmiyordur sanırım ? bizim telefona pek yok ekran koruma mi 11 lite uyumlu ise baya model var
-
Şu cihaz için adam akıllı bir şeffaf silikon kılıf yok ya ona yanıyorum...
-
Kamera deliği yok düz camquote:
Orijinalden alıntı: semsengineermi 11 lite için alınan koruma camındaki kamera deliği tam olarak nereye geliyor peki ekranda ? kamerları tam birbirine denk gelmiyordur sanırım ? bizim telefona pek yok ekran koruma mi 11 lite uyumlu ise baya model var
aynı zamnda kamerada korunmuş oluyor. peki kamera çekimine sorun oluyor mu hocam ?ben oneplus 9 için aldım knearları düz kesim elime takılyıor ve kenarları tam kapatmıyor seçenek az maalesef.
-
Alır almaz taktım öncesi nasıl bilmiyorum
Linkteki kılıfı sipariş vermiştim ama henüz gelmedi hocam.
TRY 67.79 15%OFF | OnePlus için 9 1 + 9/bir artı 9 kapak IMAK UX-5 yumuşak TPU şeffaf ince telefon kabuk silikon arka kapak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aliexpress.com0.2TRY 99% OFF|Ultra ince şeffaf silikon telefon kılıfı Oneplus 9 8 7 8T 7T Pro 9R yumuşak tam kapak geri kabuk 1 + 9 8 7 artı Funda Coque TPU|Telefon Tamponu| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005003644686340.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1963406aaVoQ4P&mp=1&gatewayAdapt=glo2turaliexpress.com0.2TRY 99% OFF|Darbeye şeffaf kılıf Oneplus 10 için 9 8 7 Pro 9RT 9R 9E 8T 7T 6T kılıf Oneplus Nord 2 CE N10 N100 N20 telefon kılıfı kapak| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005004723545737.html?spm=a2g0o.cart.0.0.1963406aaVoQ4P&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
Bu kılıflar da güzel duruyor fakat birinin 73 diğerinin 82 TL kargo ücreti var + vergi de cabası yani 250 TL yi bulacak bir kılıf.
-
Alttaki Çin uyumlu. Ben 2 tane aldım. Sağ tuşlar uymadı. Ses kısmını kesip büyüttüm. Güç dugmesinin olduğu yeri de içten kazidim incelttim. Şimdilik memnunum.
teşekkürler hocam. ekrana nasıl oturuyor başka bir telefonla çekme şansınız var mı ? ben kılıf aldım memnunum bir tane de amazon yurtdışından verdim sipaiş gelirse yedek olacak. ama nano koruma skıntı. mi 11 lite için ise sürüyle var.
-
Bakayım çekmeye çalışırım
istanbul içi elden cihaz satan varmı acaba bildiğiniz bir yer ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X