Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.080
Cevap
66
Favori
127.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar OnePlus 9 OnePlus 7t den kamera ve ses olarak iyimidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muttaki_34 M kullanıcısına yanıt

Sizce ? OnePlus 9 [ANA KONU] 

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

Aynen...artık güncelleme falan yapmıyorum zaten gerekte yok dediğiniz gibi..Telefon yağ gibi akıyor zaten..

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

ahmet mardinin istanbul da satış yapan ortağı/ öalışanı vardı ama sitesinden farklı mı fiyat veriyor açıkçası bilmiyorum. facebook grubundan sordurabilirsiniz.

• yurtdışı 5g modeli 8gbram tek sim 6400 tl alınırmı dostlar ? xiaomi den geçeceğim

• Böyle bir güncelleme var. Yükselteyim mi ?

OnePlus 9 [ANA KONU]

• Arkadaşlar ekran rengi modu ayarınız nasıl ? Benim böyle. Ama yine de istediğim renk skalasını yakalayamadım.

OnePlus 9 [ANA KONU]

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

yeni mi geldi hocam ? ben bir süre önce güncelledim bir kaç değişiklik var oda geçmiş sayfalarda vardı. bence güncelleme geldikçe yapılabilir ben şahsen yapıyorum direk.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

aynen bende xiaomi den geçtim . hangi telefondan gçeceğiniz önemli tabi ben mi 9 lite tan getim güçsüz br telefondu açıkçası. hız stabilite herşey çok iyi sadece beklemede bataryayı çok yiyor bence. ekran süresi hoşuma gitmedi ama bence fiyatına göre çok güzel telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 16 Şubat 2023; 0:30:0 >
  • semsengineer S kullanıcısına yanıt

Ocak 2023 güncellemesi. 0.98 GB. IMEI falan gider diye çekiniyorum biraz..

Gitmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seffa S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Yapayım o zaman.

• Güncelleme sonrası cihaz yağ gibi akıyor maşallah. Kendi klavyesinden memnun değildim ama şimdi çok memnunum. Gerekli düzeltmeler yapılmış.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Bu paralara bu özellikleri alabileceğiniz başka bir alternatif yok maalesef.

• Arkadaşlar elimde s20 fe var ama kamerasından memnun değilim. Sırf kamerası için oneplus 9a geçtiğime değer mi sizce? Ön ve arka kamerasından memnun musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt

Değme geçmez. S20 fe de olan telefoto bile yok bunda. Ön kamera da leş. Mi 9t pro dan geçtim onun ön kamerası daha iyiydi. İphone 11 le de kafe ortamında karşılaştırma yaptık op9 çamur gibi düşük ışıkta. Redmi note 11 pro dan da çok çok iyi ön kamerası. Bizzat karşılaştırma yaptığım için söylüyorum. Onun dışında performans çok iyi 29 dk da pil doluyor. Günü çıkartıyor. Arka kamera performansı güzel, video daha iyi olabilir anlık takılmalar olabiliyor.

harikaya al renkler en canlı harika modunda

• ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt
    Değmez bence de. Eşimde s20 fe var. Ön kamera s20 daha başarılı. Arka kamerada bariz fark yok.

• Cihazım 13 güncel, qr kodu nasıl okutuyoruz, ipone gibi kamerayı açınca gelen bişey yok.

• jamesdaugles J kullanıcısına yanıt

Hızlı işlemlere QR kodu kısayolunu ekleyerek Google Lens ile okutabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.