< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Sizce ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen...artık güncelleme falan yapmıyorum zaten gerekte yok dediğiniz gibi..Telefon yağ gibi akıyor zaten..
-
ahmet mardinin istanbul da satış yapan ortağı/ öalışanı vardı ama sitesinden farklı mı fiyat veriyor açıkçası bilmiyorum. facebook grubundan sordurabilirsiniz.
-
yurtdışı 5g modeli 8gbram tek sim 6400 tl alınırmı dostlar ? xiaomi den geçeceğim
-
-
-
yeni mi geldi hocam ? ben bir süre önce güncelledim bir kaç değişiklik var oda geçmiş sayfalarda vardı. bence güncelleme geldikçe yapılabilir ben şahsen yapıyorum direk.
-
aynen bende xiaomi den geçtim . hangi telefondan gçeceğiniz önemli tabi ben mi 9 lite tan getim güçsüz br telefondu açıkçası. hız stabilite herşey çok iyi sadece beklemede bataryayı çok yiyor bence. ekran süresi hoşuma gitmedi ama bence fiyatına göre çok güzel telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 16 Şubat 2023; 0:30:0 > -
Ocak 2023 güncellemesi. 0.98 GB. IMEI falan gider diye çekiniyorum biraz..
Gitmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Yapayım o zaman.
Güncelleme sonrası cihaz yağ gibi akıyor maşallah. Kendi klavyesinden memnun değildim ama şimdi çok memnunum. Gerekli düzeltmeler yapılmış.
Bu paralara bu özellikleri alabileceğiniz başka bir alternatif yok maalesef.
Arkadaşlar elimde s20 fe var ama kamerasından memnun değilim. Sırf kamerası için oneplus 9a geçtiğime değer mi sizce? Ön ve arka kamerasından memnun musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değme geçmez. S20 fe de olan telefoto bile yok bunda. Ön kamera da leş. Mi 9t pro dan geçtim onun ön kamerası daha iyiydi. İphone 11 le de kafe ortamında karşılaştırma yaptık op9 çamur gibi düşük ışıkta. Redmi note 11 pro dan da çok çok iyi ön kamerası. Bizzat karşılaştırma yaptığım için söylüyorum. Onun dışında performans çok iyi 29 dk da pil doluyor. Günü çıkartıyor. Arka kamera performansı güzel, video daha iyi olabilir anlık takılmalar olabiliyor.
harikaya al renkler en canlı harika modunda
-
Değmez bence de. Eşimde s20 fe var. Ön kamera s20 daha başarılı. Arka kamerada bariz fark yok.
Cihazım 13 güncel, qr kodu nasıl okutuyoruz, ipone gibi kamerayı açınca gelen bişey yok.
-
Hızlı işlemlere QR kodu kısayolunu ekleyerek Google Lens ile okutabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X