< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
İlk olabilirsiniz hocam. Ultra tasarruf moduna bile alsam gece batarya yaklaşık %6 düşüyor. 60fps video çekerken ani dönüşlerde takılmalar oluyor.
Oneplus telgram grubuna bir bakın. Belki 1000 kişi de aynı sorunlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 18 Şubat 2023; 15:45:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi menü altında burası acaba?
Alıntı
metni:İlk olabilirsiniz hocam. Ultra tasarruf moduna bile alsam gece batarya yaklaşık %6 düşüyor. 60fps video çekerken ani dönüşlerde takılmalar oluyor. Oneplus telgram grubuna bir bakın. Belki 1000 kişi de aynı sorunlar var. Doğrudur telefonu kutudan çıktığı gibi kullanmam kurcalarım, muhtemelen onların sonucudur. Performans konusunda yaşadığım tek sorun multitask penceresinde anlık donmalar olabiliyor ama çok nadir 1 aydır 2-3 kere oldu. O da muhtemelen ui optimizasyon kaynaklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 18 Şubat 2023; 17:55:42 > -
Ayarlar >Wi-Fi>Wi-Fi Asistanı
Sizin kullandiginiz surum ne acaba? Bende yine yok bu alan.
LE2115_11_F.20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 18 Şubat 2023; 18:34:13 >
Mi 11t mi bu cihaz mı alınır?
Prosuna değer mi aradaki fiyat farkı? Standart kullanıcı için soruyorum. 3k çok değil ama neredeyse %40 bi fiyat farkı az değil.
Android 13'te imei atılmıyor mu?
-
Coloros 13'ü merak ediyorum. 9'da bu sürümü deneyen var mı? Stabil sürüm çıkmadı sanırım.
-
2si arasında bu. Proya da çıkılır bence
Arkadaşlar merhaba oneplus 9 ve 9 pro arasında kaldım.
Ekran benim için önemli değil hatta düz ekran kullanmayı daha çok seviyorum. İşlemcileri aynı zaten. Kamera ve hafıza önceliğim. Hafızayı bir şekilde çözerim. Aradaki fiyat farkı kamera için değer mi?
Hangisini tavsiye edersiniz.
Dikkatimi çekti iki telefonunda şu an malum sitelerde satılanları tek hat. Ben 7t kullanıcısıyım. Aldığımda hiç tek hatları yoktu bu oneplusların. Bu durumun sebebi nedir?
Birde dikkatimi çeken T mobile muhabbeti dönüyor. T mobile olması kötümü? Bunların alt kalitesi üst kalitesi gibi bir durum var mıdır?
T mobile olması etki etmez ikisini de kullanmış biri olarak one Plus 9 dan yana kullanırım oyumu, zaten one plus 9 modeli t mobile da değil.
Bu soruyu çok soran var aradaki o fiyat farkını hakedecek bir fark getirmiyor 9 prodaki kamera ..
merhaba..bende yarın gıdıp bu 9 cıhazı alacagım tek hatlı.. 6500 tl
alırken suraya bak, su model guncellemesı olsun uyarınız olur mu
saolun sımdıden
-
Merhabalar o fiyat fazla öncelikle 6200 TL den 1 TL fazla vermeyin derim..detay için Dm atabilirsiniz
Cihaz android 11 ile açılmalı, zaten anlarsınız 0 veya kullanılmış olduğunu
13 denemedim ben .
Kimisi yapılıyor,kimisi yapılmıyor dedi emin değilim o nedenle
LE2115 modelini aldım. Mi 6'dan beri kullandığım Ugreen marka dönüştürücü kullanıyorum ve diğer cihazlarımda da kullandığım kulaklık ile denedim. Ses yükseliği bana düşük geldi. En son F18 güncellemesini yaptım. Acaba sorun sürümden mi kaynaklı.
-
Bt kullanıyoru ses fena deği ama poweramp ile eko ayarı yaptım ses biraz yükseldi. Uygulama ne kullanıyorsunuz
Volte'yi açınca pil daha iyi gitmeye başladı
-
Bende bu modelden var rootsuz yaptım kendim de ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X