Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
66
Favori
127.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke bu paylaşımı önceden yapılsaydı. 50 TL'ye şunu satın aldım bu da iPhone içinmiş. Ama daha takmadım. İade etsem olur mu ki ? Bunu alayım daha iyi. 20 TL daha ucuz sonuçta. Hem de siyah renk.

Edit : İade ettim.

https://www.hepsiburada.com/nanospace-oneplus-9-9-pro-uyumlu-kamera-lens-koruyucu-cam-2-adet-p-HBCV00000MVE5B?magaza=Nanospace&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 23 Şubat 2023; 12:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim oneplus 9 telefonumda ön kamera 1080 60 kare iken güncelleme sonunda 1080 30 kare oldu bunu nasıl düzeltebiliriz

• ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

dpi değiştirmenin faydası nedir hocam. normal standardı kaç.

• neronidas kullanıcısına yanıt

Ben de bundan satın almıştım. Hem rengi hoşuma gitmedi hem de normalden 20 TL daha pahalı. Bir de indirim yapılmış hali bu. Hepsi iPhone için üretilmiş. Oneplus diye satıyorlar.

• oneplus 9 2115 modeli 4g sebekesi surekli 3g düşuyor 4g sebekesi normalde var ama düşüyor neden acaba volte açik durumda

• Arkadaşlar bu cihazın tmobile sürümü satılıyor şuan piyasada oldukça uygun fiyatlara (6600 civarı).

Daha önce tecrübe eden oldu mu acaba ? Acilen telefon almam gerekli sizden gelecek yorumlara göre bugün gidip almayı düşünüyorum. Müsaitseniz erken cevap atarsanız çok sevinirim bugün telefon almam gerekli çünkü :) Çok teşekkürler şimdiden.

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt

2113 2115 tavsiye ediliyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben 2115 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firostr -- 23 Şubat 2023; 20:3:4 >
  • cimbom0476 C kullanıcısına yanıt

hocam nasıl ya ? ayni telefonu ben de kullanıyorum oyun vb oynamıyorum ama ekran 120hz de maks 4-4.30-5 saat

• genel olarak 6 saat civari bazen 7saat bazen 5.5 saat belli olmuyor

• theemrys7 kullanıcısına yanıt

Biraz android telefonlardan ve dilinden anlamak gerek.

Telefonu ve google ayarlarını biraz kurcalayın çok fazla gereksiz veri topluyor android cihazlar. Yok deneyim iyileştirme, yok konum verisi toplama, yok senkronize etme saçma sapan bir ton veri toplanıyor ve ruhunuz duymadan arka planda cayır cayır şarj yiyor cihazlar. Düşün ki senin klavye ve ses verilerini bile arka planda toplayıp google sunucularına aktarıyorlar hatta utanmadan bunun ayarını bile koymuşlar.OnePlus 9 [ANA KONU] 

İşte bilmeyen anlamayan insanlar da her şeye okey okey next next deyip geçiyor ve telefonu google ile ortaklaşa kullanıyor yani biraz kendi kullanıyor biraz google kullanıyor OnePlus 9 [ANA KONU] 

Ben şuan tüm gün 4.5G açık, ara ara bluetooth ve konum açık, parlaklık otomatik, 120hz yenileme ile 6-6,5 saat civarı görüyorum. Ekranı 60hz e çektiğim zaman bu süre ölüsü 8 saati buluyor.

Tavsiyem gün boyu dışarıda olup ''şarj etme imkanınız yoksa'' mutlaka 60hz de kullanın çünkü 60hz de ekran süresi ciddi anlamda artıyor. Bunun dışında yanınızda şarj cihazını taşıyabiliyorsanız zaten dert edecek bir durum yok demektir, bugün eve geldim %2 de şarja takıp duşa girdim 29dk da %98 yapmış muazzam bir süre. Sadece 5dk da %30 şarj olan bir cihazın ekran süresini dert etmek biraz garip kaçıyor zaten.

Bu arada One plus 9 (2115) için şeffaf kılıf arıyorsanız geçenlerde bunu 130 TL ye aldım (evet pahalı ama kılıf yok piyasada) %100 uyumlu ve cihazı sımsıkı kavrayan bir kılıf tavsiye ederim. Zar gibi incecik kılıflardan değil ama cihazı da tank kılıflar gibi kalınlaştırmıyor tam ortası diyebilirim. Hem şeffaf olsun hem korusun diyorsanız sanırım bu kılıftan daha iyisi yok piyasada.

OnePlus 9 [ANA KONU]
    OnePlus 9 [ANA KONU]trendyol.com
    Oneplus One Plus 9 Kılıf Transparan Arka Kısım Yumuşak Köşeli (volks)-lacivert Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/oneplus/one-plus-9-kilif-transparan-arka-kisim-yumusak-koseli-volks-lacivert-p-212049545?boutiqueId=61&merchantId=324399

• A12 de ya da A13 de adaptif otomatik parlaklik var mi kullanan birisi bilgi verebilir mi? Samsung'un A9 da verdigi ozelligin cogu a11 op da yok tuhaf.

• 128MilyarDolar kullanıcısına yanıt

Bişey soracam sizdede ön kamera 1080 e 30 karemi

• trakonya79 T kullanıcısına yanıt

Hocam android sürümünü nasıl düşürebildiniz

• Ben şu kılıftan sipariş verdim 2 adet. LE 2115 var. OnePlus 9 EU US seçeneğiyle siparişimi oluşturdum.

https://www.aliexpress.us/item/3256802641602233.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 24 Şubat 2023; 12:20:50 >

hocam benimde anca 4-5 saat gidiyor. konum açık bluettoth açık genelde wifi çok az mobil internet. 60 hz. çok dert etmiyorum nasılsa güünümü çıkarıyor diye ama merak ettiğim gece yatıp salab kalktığınızda yüzde kaç gidiyor ? benim 7 civarı mesela bu gün gitti. beklemede arka planda çok fazla gidiyor. pil tasarrufuda açık . geceden sabaha ne kdr gidiyor sizlerin arkadaşlar ?

• 50 TL'ye aldığım kamera koruyucuyu iade ettim ve bunu satın aldım. Hem 20 TL daha ucuz hem de rengi daha uyumlu.

https://www.hepsiburada.com/jacquelyn-iphone-111212mini-uyumlu-kamera-koruyucu-gm-renk-p-HBCV00002O86A5?magaza=iphonoloji&url_src=and-product-detail

3 günce nameless roma geçtim. 60hz de nameless rom ile zar zor 6,5 saat alıyorum ki çoğunluk wifi bağlı. oos ile 5-5,5 saat alıyordum.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Ekran tazeleme 120hz ile.

OnePlus 9 [ANA KONU]

• Zato1 kullanıcısına yanıt

Uygulama pil kullanımının detayını atabilirmisiniz hocam. Acaba bazı bataryalarda problem mi var.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.