Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.083
Cevap
66
Favori
127.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle de kullanılır mi diyeceksiniz ama pil sorununu ekran hızını 60 çekerek ve yüzde 60 ten sonra pil tasarrufu moduna geçsin diye ayarlarak çözdüm gibi root yapıp işlemci hızı düşürmekten iyidir bence. Iki bi böyle deneyeceğim. Su an tek fark her zaman açık ekran çalışmıyor kilitli iken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneplus 9 xiaomi 67 waat sarj aleti kullansak herhangi bir sorun olurmu

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

poco x3 nfc 6/64 kullanıyorum

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 16 Şubat 2023; 20:3:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cimbom0476 C kullanıcısına yanıt

Ultra hızlı şarj olmaz, şarj teknolojileri farklı.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

işlemci çok farkeder hocam. benimde mi 9 lite idi açıkçası telefondaki hız xiaomiden snra muazam. tabiki işlemci farklı var. fiyata göre en uygun ve imei atılmasında sorun olmayan teleefon bana göre. ama kesinlikle geceden sabaha beklemede düşündüğümden çok şarj gidiyor. 6 civarı bazen 5 bazen 7 gidiyor yüzde olarak. memnun dğilseniz fiyat performans olarak sizi memnun edeeektir bence

• Günaydın arkadaşlar. Telefonu aldığım zaman tek eski telefondaki rehberi bu cihaza kaydetmiştim sonra ne olduysa bir anda tüm rehber gitti sadece Google hesabına kayıtlı kişiler kaldı. Cihazdan hesabı kaldır dedim belki telefona kayıtlı kişiler geri gelir diye gelmedi. Telefona kaydettiğimiz kişileri nerede görebiliriz?

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt

çift simde İmei işlemi olmadan 8 ay kullanılır ama t mobile olanlar tek sim. Ben imei ile hallettim. 2115 tek sim 4 ay kullanırsın. Yurt dışına çıkma durumun mu var.

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt

t-mobile olanlar le2117 kodlu. imei işlemleri için root gerekmiyor.

• Forum sayfasini en yukaridan asagi dogru suruklerken tekrar yukari sariyor. Boyle olan var mi? Hizlica asagi dogru surukleyince inebiliyorum ancak.

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt

Bazen bana da oluyor. Forumla alakalı olduğunu düşünüyorum.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

trendyoldan aldım oneplus 9 kılıf yazınca çıkıyor kenarı renkli arkası mat şeffaf

• Arkadaşlar selamlar , LE2115 ile bir hafta önce Mi9T emektarımdan zoraki geçiş yaparak aranıza katılmış bulunuyorum, cihaz ile bi iki sıkıntım var sizlere danışmak istiyorum.

Cihazda video kaydına (4k30/60) başlayınca 1 2 saniyelik takılma oluyor ondan sonra düzeliyor.

Bir de şarj saçma bi şekilde hızlı bitiyor. Yazılım sürümü: LE2115_11_F.20

Bkz:

OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 18 Şubat 2023; 0:6:12 >

• PieCeSs kullanıcısına yanıt

60fps çekmeye başlayınca 1080p de bile takılmalar oluyor. Hiç kullanmasan bile şarjı saatte ortalama %1 düşüyor. Kendi kullanımıma göre yaklaşık %15 çöpe gidiyor. İşlemciden kaynaklı olduğunu söylüyorlar.

• Kamera için bu koruyucudan almayı düşünüyorum. Şu an indirim var. Premium üyelik varsa kargo bedava.

https://www.hepsiburada.com/nanospace-oneplus-9-9-pro-uyumlu-kamera-lens-koruyucu-cam-2-adet-p-HBCV00000MVE5B?magaza=Nanospace&url_src=and-product-detail

• Aliekspres kılıfları tam uyumlu olmuyor

• Bende 4k 8k hic takilma olmuyor. Gece kacta sarjda birakirsam o seviyede uyaniyorum. Belki 1% dusuyor.

Telefondan wi-fi a baglandigimda ancak wi-fi modemde internet baglantisi olmadiginda otomatik olarak mobil veriye gecirmeyi bulamadim. Boyle olunca bildirim vs gelmiyor cunku. Eski kullandigim telefonlarda bu ozellik vardi ayarlarda ama acaba artik yok mu? Ya da guncel androidlerde farkli bir alana mi aldilar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 18 Şubat 2023; 13:36:31 >
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt

Sizin model neydi hocam, yazılım sürümü vs

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.