Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
66
Favori
127.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de düşünüyorum fakat piyasada mor renk var ve minimum 6650 fiyat bulabildim.

• Sıfır kayıtlı ONEPLUS 9 le2115 modeli satılıktır arkadaşlar. Düşünen pm atsın. Hızlı iletişim 0539 832 66 06

İlan için
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-1-gunluk-oneplus-9-5g-kayitli--155100098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 4 Mart 2023; 19:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. Olanın siyahını kullanıyorum çok güzel ve sağlam duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonu almayı düşünenler varsa bana mesaj atsın, birkaç satıcıyla görüşüyorum. 3-5 kişi olursak fiyatta indirim almaya çalışacağım.

Telefonlar kutusuzdur. Şarj aleti ve usb kabloyla teslim ediliyormuş. +50TL 'de imei ücreti isteniyor.

• Quaker kullanıcısına yanıt

Ben de almayı düşünüyorum bütçeyi denkleştirirsem 6430₺'ye 2115 modeli buldum. Satıcının listesini özelden bırakıyorum almak isterseniz değerlendirebilirsiniz.

• Merhabalar. Şu an Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. 3 yıldır hiçbir sorun çıkarmadı ancak aldığım günden beri tek şikayetim telefonun ağırlığı ve boyutu. Yurtdışı OP 9 almayı düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim. Sosyal medya, iletişim, ders ve video izleme için kullanıyorum telefonumu. Sizce bu telefon bana uygun mudur? Kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim.

• Ağırlık ve boyutuna bakarak al derim. Ufak bir telefon değil çünkü bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 4 Mart 2023; 19:29:45 >
  • zalads Z kullanıcısına yanıt

Önceden insanlar büyük boyutlu telefon almak için ekstra para verirlerdi. Şimdi ise küçük boyutlu alabilmek için bir ton para dökmemiz gerekiyor. Küçük boyutlu en uygun telefon S22. Keşke sıfır S10e uyguna satılsa da alsak. Sizin bildiğiniz başka alternatif var mı?

• Telefona veri silinmeden root (magisk) yükleme yöntemi var mı?

• theemrys7 kullanıcısına yanıt

Bootloader kilidi açıksa veriler silinmeden root yüklenir. Bootloader kilidi açık değilse açılınca telefon sıfırlanır.

• Arkadaşlar kısa ve öz telefon hakkında birkaç yorum alabilirmiyim mor renk ve siyah var sizce hangisi en ucuz ahmet mardin isimli kişide buldum tavsiye edermisiniz?

ayrıca sanılanın aksine kamerası çokmu kötü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 5 Mart 2023; 0:28:43 >
  • milk0 kullanıcısına yanıt

Abi selam bende iphone 11 pro maxdan gerek bataryanın eskimesinden gerek rahatca apk kuramadığım için geçme kararı aldım kamera sanılanın aksine çokmu kötü? Cihazdan memmunmusunuz genel olarak ve kılıf kullanıyormusunuz

• kalora kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba konuda gezerken gördüm cihazı yeni alan kişilerdensiniz 5 gün olmuş galiba hangi cihazdan geçtiniz memmunmusunuz kamerası sanılanın aksine halen kötümü?

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim ben cihazdan çok memnunum milletin kamera anlayışı ne bilmiyorum ama bana göre gayet güzel işini yapıyor. Kötü diyen arkadaşlar hepsi sanırım 30-40 bin TL profesyonel makina kullanıyor onla kıyaslıyor . Cihaz bu fiyata bana göre mükemmel cihaz zaten amiral gemisi cihazı Samsung s21 dengi cihaz . Ben Xiaomi note 10s den geçtim . Ben alırken biraz yorum okudum neredeyse almaktan vazgeçecektim biraz YouTube video biraz yabancı sitelerden okudum cihazı aldım iyikide almışım . Sarj benim günümü tamamlıyor ben oyun oynayan biri değilim sosyal medya internet borsa banka işlemleri o kadar . Isınıyor diyen arkadaşlar Samsung s20fe aldım Samsung işlemcili aldığım gün iade ettim cihaz durduğu yerde ısınıyordu . Bu cihaz oyun hariç öyle ısı yok .

• kalora kullanıcısına yanıt
    Şu dönemde fiyat olarak çok cezbedici duruyor bende dün fark ettim cihazı. Garantisiz olduğu için kronik bir sorunu vs var mı? Hep yeni kullanıcılar yorum yazmış uzun süredir kullanan birileri yok mu cihazı?
    Sizle aynı kullanım modeline sahibim. Cihaza imei atılması için müdahale ediliyor ya bunun bankacılık vs açısından herhangi bir riski var mı?
    İlerde imei uçması vs olursa bu cihazlara küçük şehirlerde imei attırmak zor mudur?
    Alırken Çin olmadığını vs telefonun hakkında kısmından mı kontrol etmeliyiz?

• PieCeSs kullanıcısına yanıt

Halen kullanmaya devamı memmunmusunuz hocam

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bu cihaz ile üçüncü yurtdışı çihazım . Hiçbirinde garantili olsaydı keske diyecek bir sorun yaşamadım . IMEI konusunda en kolay cihaz zaten oneplus cihazlar öyle içi açılma falan bi olayı yok direk bilgisayar da birkaç program ile kolayca hallediyorlar . Cihaza yapılan işlem yazılım güncellemesi veya telefonu sıfırılama yaptığınız vakitte gitmiyor . Olduda devletin sistemine takıldı ve kapatılma mesajı gelip kapatıldı . Cihaza hiçbir yere gitmeden uzaktan bilgisayara bağlantı yaparak ücret karşılığı ime işlemini halleden arkadaşlar var .

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.