< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Abi senin yorum biraz içimi rahatlattı 11t ile gitgel yaşamıştım bakalım 11 pro maxdan geçeceğiz umarım pisman olmam iosun gecici dayatmalarından sıkıldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone dan hangi cihaza geçersen geç başta bir pişmanlık oluşur ama android işletim sistemine alıştıktan sonra da yahu Android tarafı baya özgür dersin . Ben iPhone 3g-3gs-4-4s-5-5s-6-6s-7 cihaza kadar kullandım sonrasında geçtim. iPhone 2g hariç çok eski kullancıydım fakat şimdi aklıma gelmiyor artık . O zamanlar da özgürlük aramak için jailbreak işlemi yapardık telefona android tayfası bilmez ama iPhone forum bölümünde epey mesaj yazmışlığımız vardır. iPhone 11 pro sana neler sunuyor bilemem ama bu cihaz da amiral gemisi cihaz öyle attan eşeğe düşürecek bir duruma düşmezsin .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle bunlar kendi fikirlerim onu belirteyim;
Bence 11Pro Maxtan sonra bu telefonun kamerası seni tatmin etmeyebilir ama çok da sırıtacağını sanmıyorum. 11T ile git gel yaşamışın ben 11Tden bu telefona geçen birisi olarak söyleyim bu telefon çok daha akıcı, akıcılık konusunda iphone hissiyatı alabilirsin o yüzden bu tercih daha iyi olur 11Tde ben birkaç güne bir deli oluyordum arayüzden dolayı. Ayrıyeten büyük ihtimal 11 Pro Max nasıldı bilmiyorum ama hafiften bir ısınma problemi şikayetin de olabilir bu şikayet günlük kullanımda fark etmezsin sanırım ama oyun falan oynuyorsan fark edersin. Forumda şarjın çok iyi gittiğini söyleyen arkadaşlar var ama şu anlık kullanımıma kadar olan periyotta ben tek eksi bulduğum nokta batarya problemi benim için ekran süresi 120hzde 3-4 maksimum 5 saat alıyorum 11T'de ise 6-6.30 saatleri görüyordum sanırım.
Edit: yukarıda renk de sormuşsun sanırım bana göre siyah çok düz bir renk dururken mor rengi aşırı hoş ve premium hissiyatı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theemrys7 -- 5 Mart 2023; 11:40:37 >
-
Beyler telefonu henüz almadım piyasa araştırmasına devam ediyorum. NFC kablosuz şarj desteği varmış. Fiyat performans olarak alttaki ürünleri buldum. (Yorumlara baktım genelde olumsuz yorum yapanlar 10w ve altında adaptör bağladığı için ürüne suçu atmış. Cihazın watt değeri üstünde adaptör bağlarsanız iyi verim alırsınız.)
Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırsa iyi olur.
www.hepsiburada.com
Trust UR YUDO 21310 Kablosuz Telefon Şarj Cihazı Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/trust-ur-yudo-21310-kablosuz-telefon-sarj-cihazi-pm-HB000000EZVVhttps://www.hepsiburada.com/epik-10w-1-5a-wireless-kablosuz-sarj-cihazi-siyah-pm-HBC00000ZQT3T
https://www.hepsiburada.com/choetech-kablosuz-sarj-cihazi-10w-t526-s-pm-HBC0000050KXO
-
15W kablosuz şarj, 5W ters şarj özelliği var. iPhone 13 ve Galaxy S23+ modellerini şarj ettiğini bizzat test ettim.
Arkadaşlar 9 pro ve 9 arasında kaldım .İki telefonu da kullanmış arkadaşlar hangisini önerirsiniz ? İkinci cihaz olarak kullanacağım .Kameralar arasındaki fark keşke 9 pro alsaydım dedirtecek kadar var mı ?
Hangisini alayım ? telefon 27w yada 33w şarjı anlayıp turboyu destekler mi ? bu başlıkları kablosuz şarj aletine takarak , akşam komodinde telefonu şarjda bırakmayı düşünüyorum.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-uyumlu-turbo-sarj-aleti-mdy-11-ez-type-c-5a-33w-p-HBCV00003OZR7U?magaza=Kemsuca
-
Ondan üç tane one plus 9 telefon aldık. İki arkadaşa bir de kendim için. Tavsiye ederim. Kargo yoğunluktan dolayı geç çıkıyor ama haberin olsun.
Kamera kısmına gelirsek 1.5-2 seneki önceki telefonlarla kıyaslamak lazım. S20fe gibi misal. İşlemcide s21fe kamerada s20fe ile kıyaslamak mantıklı olur. Benim işimi görüyor.
Şarjı ise ilk gün ne oluyor ya demiştim durduk yere geceden sabaha yüzde 8 falan gidiyordu. Ayarları kurcaladım kullanmadığım servisleri kapattım su an 7 saat civarı alıyorum çok rahat günlük normal kullanımda. Su an 2 falan gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 5 Mart 2023; 16:13:5 >
Desteklemez. Bu telefonların protokolü farklı.
OnePlus ya da OPPO şarj aletleri ile uyumlu.
Anladım abi kullanmadığın servisler neler kıdaca bahsetsen yıllardır ios kullanıyorum androidi halen yam çözemedim
Oneplus telefonlarda kablosuz şarj cihazından tam verim almanız için EPP protokolü olmalı. EPP yoksa 5w ile şarj olur.
-
-
telefon için
kablosuz şarj cihazı için istiyorsanız herhangi bir Quick charge 3.0 cihaz alabilirsiniz.
hocam bunlarda birini alsam typc -c ile şarja taksam 33w ya da 27w güc alamaz mıyım ? normal kablolu şarjda da epp protokolüne mi bakmalıyım ya da oppo şarj cihazını tercih etmek zorunda mıyım ?
-
Always on hep kapali,
Bluetooth ve konum kapalı kullanmadığım zamanlarda hep kapatıyorum.
Kaldırınca uyandır kapalı
Dokunsal titreşim kapalı
Otomatik Başlatma burada kullanmadığım uygulamalar kapalı
Uygulama bildirimleri kapalı, sadece kullandiklarım açık
Yüksek performans modu kapalı
Uykuda bekleme optimizasyonu açık
Pil kullanımını optimize et hep daima sor modunda
Karanlık tema açık
Youtube uygulaması devre dışı Samsung browser üzerinden izliyorum YouTube kısmını veya Kiwi browser +ublockorigin. (Reklamsız izlemek için.)
Hatirladiklarim bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 5 Mart 2023; 20:58:45 >
9 modeli -> ekranı düz olduğu için bence daha iyi, pil ömrü daha iyi, plastik kasa.
9pro -> kamera olarak daha iyi, daha çabuk ısınıyor, ekranı daha uzun, kavisli ekran, metal kasa.
9 pro bildiğim kadarıyla 12/256. çokça video-foto çeken biri için 256gb rom daha iyidir.
Bütçeniz yetiyorsa 9 pro alabilrsiniz, çeşke 9 pro alsaydım dememiş olursunuz. ama ben kavisli ekran sevmediğim için 9 pro almazdım, ekranın yanları hoş durmuyor
-
Arkadaşlar selamlar, oneplus 9 alma arefesindeyim fakat şunu merak ediyorum. Yurtdışı satanlardan alacağım onlarda hep T-Mobile versiyonu, sorun yaşar mıyım ? birde sonra globale çeviriliyor mu acaba
-
global'e cevirilip satıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X