Şimdi Ara

OnePlus 9 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
66
Favori
127.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam benim kılıf daha kalın sorun olmuyor. Bunda da sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki hangi şarj cihazını almalıyım warp gibi şarj edecek

@seffa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaş yaklaşık bir kaç gün mor renk OnePlus 9 alarak aranıza katıldım
    Ufak ufak cihaz hakkındaki ilk görüşlerimi de paylaşmak isterim.
    Bu zaman kadar fotoğraf kalitesi tercihim yüzünden hep Huawei cihazlar kullandım (mate10pro-mate20pro-p20-p30-40pro vs) ilk kez OnePlus cihaz kullanıyorum ve stabil olması hoşuma gitti şu birkaç günlük deneyimde.

Bazı arkadaşlar ve sd888'i deneyimleyenler genelde cihazın ısındığını söylemiş ama ortalama 1 saat pubg oyunlarımda büyük rahatsız edecek kadar ısınması cihaz.

Evet cihaz en dolu kamera paketine sahip değil ama bence baya başarılı kamera konusunda.

Profesyonel modda raw çekip lightroomda düzenlediğim birkaç fotoğrafı da paylaşmak isterim OnePlus 9 [ANA KONU] OnePlus 9 [ANA KONU] OnePlus 9 [ANA KONU] OnePlus 9 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada kılıf olarak amazonda şöyle bir kılıf buldum. Kılıf hem şeffaf hem ön arka koruma sağlıyor. Aşırı ince görünmüyor ama benim hoşum agitti OnePlus 9 [ANA KONU]

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım telefon gerçekten güzel ve kullanılabilir bir cihaz olmuş Samsung m52 den geçtim birşey dikkatimi çekti ekrana bakarken açık kalması özelliğini bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz.

• OnePlus 9 için Hicaseer Kılıf, Ultra İnce Püsküllü Doku Yumuşak TPU Darbeye Dayanıklı Kılıf Kaymaz Düşme Önleyici Manyetik Kılıf OnePlus 9 için - Siyah
    amazon
    OnePlus 9 için Hicaseer Kılıf, Ultra İnce Püsküllü Doku Yumuşak TPU Darbeye Dayanıklı Kılıf Kaymaz Düşme Önleyici Manyetik Kılıf OnePlus 9 için - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09G93S1LT?ref_=cm_sw_r_apann_dp_350FYAV5M1TB365DF4M4

Arkadaşlar bu ürün bizim 2115 ya da 2117 ile uyumlumudur?

• @eP_362 @neronidas Henüz one plus 9 satın almadım bu hafta uyguna satan bir satıcıdan alacağım ama internette bir haber gördüm OxygenOS 13 F.19 güncellemesi hatalıymış ve eğer cihazının OxygenOS 13 F.20 güncellemesi aldıysa yükleme yapıp yoksa kesinlikle güncelleme yapmayın diyorlar.

Şuan sizlerde sürüm nedir ? cihazı OxygenOS 13 F.19 olanlar bootloop'a düştü mü acaba ?

OnePlus 9 [ANA KONU]
    OnePlus 9 [ANA KONU]hardware plus - hwp
    Son Çıkan OnePlus 9 Güncellemesini Yüklemeyin!
    https://hwp.com.tr/son-cikan-oneplus-9-guncellemesini-yuklemeyin-231690

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    F.19 çok az kişiye dağıtıldı, hemen fark edip geri çektiler. Şu an için F.20 son sürüm.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Bendeki F20 hiçbir sorun yok sizde cihazı kontrol ederek alın .

• ByArgun B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gece performansını da iyi buldum baya ışık alıyor gözümün gördüğünden daha fazla aydınlatma yapıyor. Gündüz orta sınıf cihazlar da iyi çekiyor ama iş gece çekimi olunca çoğu çuvallıyor . Ben oneplus 9 u bu konuda beğendim.

• kalora kullanıcısına yanıt
    Ya bence doğru açıda gece çekimide geniş açısı da iyi.
    Direkt kendi rakipleri kendi muhadilleri karşısında en iyisi değil ama gerçketen beni şimdiki deneyimlerimde tatmin etti.
    Birde dediğim gibi kullandığım bütün cihazlarda pro mod kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum.
    Önemli olan şey cihazın kamerasından ne çıkartabileceğini bilmek.
    5 sene öncesinin orta seviye cihazıyla çektiğim bir fotoğraf atacağım (mate10lite) 👍 OnePlus 9 [ANA KONU]

• ByArgun B kullanıcısına yanıt
    Çok doğru en pro makinada alsak onu kimin ve nasıl kullandığı daha önemli.

• kalora kullanıcısına yanıt
    Evet ama otomatik modu da sevdim
    İnsanların ne umduğunu ne bulduğunu bilmiyorum.
    Batarya performansı bana çok iyi gelmedi ama %39 Ken şarja takınca 20 dk fulluyor dert etmiyorum.
    2k erkranı seven veya isteyen olabilir ben 2k cihaz kullanırken de fhd kullanıyordum.
    Lakin 120 hrz sürekli açık koyu tema kullanmıyorum güç tasarrufu vs kullanmıyorum sürekli aod sürekli açık kullanıp cihazın tadını çıkartıyorum.
    Birde ben sterio sesten bu performansı beklemiyordum ama beni o konuda da şaşırttı özellikle ahize tarafından çıkan ses beklediğimden büyük

• Ortalama 6500 TL fiyat bandında alınabilecek en iyi telefon bu sanırım. Xiaomi cephesinde bu fiyata yakın(8300 amazon) sadece note 10 pro fena değil deniyor.
    Samsung cephesinde m33 var 7500 TL civarında.
    En alınabilitesi olan cihaz bu gibi.

• Jimmy Vulmer kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alternatifi yok amiral gemisi cihaz orta sınıfla kıyaslanmaz

• Jimmy Vulmer kullanıcısına yanıt

Xiaomi 11T var alternatif olarak ayni bantta.

• Evet 11t de iyi cihaz bir çok konuda birbirlerine benzer cihazlar
    11t bin artısı bataryası daha uzun süre gidiyor.
    OnePlus 9'un avantajı kablosuz şarj kablosuz ters şarj, güncelleme ve sıkıntısız yazılım

• xtcx kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar Günaydın. Şu ürünün Op 9 2115 ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız? bir bakabilir misiniz?

OnePlus 9 [ANA KONU]
    OnePlus 9 [ANA KONU]amazon
    OnePlus 9 için Hicaseer Kılıf, Ultra İnce Püsküllü Doku Yumuşak TPU Darbeye Dayanıklı Kılıf Kaymaz Düşme Önleyici Manyetik Kılıf OnePlus 9 için - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Hicaseer-P%C3%BCsk%C3%BCll%C3%BC-Dayan%C4%B1kl%C4%B1-%C3%96nleyici-Manyetik/dp/B09G93S1LT?ref_=v_sp_product_dpx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtcx -- 7 Mart 2023; 11:46:51 >
  • xtcx kullanıcısına yanıt

Merhaba en uygun yol satıcıya soru sorarak bilgi alabilirsin Amazon üzerinden ürünü satan satıcıya tıkla, satıcının profilinde soru sorun seçeneği ile bilgi alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.