Önceden hızlı çıkması için önce telefon gönderiliyordu. Şimdi aynı anda geliyor ikisi. Sadece İngiliz dönüştürücü almanız gerek. |
OnePlus 9 [ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
A51 ekran koruyucu denediniz mi hocam. Birde redmi note 9 uyuyor dediler ama bayide denedim ekranın üzerine koyarak yapıştırmadan. Pek uymuyor gibi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deniyemeden cihazı sattık hocam :) a51 baktım ekranına falan uyacak gibi duruyor gidip telefoncuda denemek lazım
-
Hayırlısı olsun hocam. Ben bakarım artık. Başka tel mi aldınız
Merhaba arkadaşlar. ahmetmardin sitesinde yapılan indirime kayıtsız kalamadım, mor rengini aldım Kuzey Amerika versiyonu, en ve kalınlık biraz fazla. Buna göre kılıf / kapak, ekran koruyucu tavsiyeniz var mı? Kılıf alttaki linktekini buldum ama sadece beyaz ve kırmızı renk var. Ekran koruyucu da çok yüksek; vergi hariç yaklaşık 12$. Tavsiyesi, tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.
-
Ahmet mardinden siparişi geçtik bizde bekliyoruz ne kadar sürer acaba ulaşması
-
Burada farklı renkleri de var ancak sağ taraftaki tuşların olduğu kısım korunaklı değil. Resimlerden öyle anladım.
TRY 159.37 5%OFF | Oneplus 9 9R 8T 8 Pro durumda Nillkin CamShield durumda slayt kamera çantası süper buzlu kalkanı için OnePlus 9 9R 8T 8 8 Pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba hocam. Ben de telefonu almayı planlıyorum. Sizden rica etsem telefon geldiğinde genel bir foto çekip atabilir misiniz? Telefon hangi kutu ile geldi, yanında ne geldi gibisinden?
-
Tabi. Ama gönderim geç olabiliyormuş. O sürede stok bitebilir. Pro bitmiş mesela.
şu anda istesem de alamam hocam. Stokda eninde sonunda yenilernir herhalde.
-
Muhakkak. Ama şuan indirimli satıyor. 7300TL, kutusuz idi. Şuan 6800TL, orjinal kutulu.
-
Kutulu alınca ücret farkı oluyor mu? Ben de bugün alacağım sanırım.
Telefon 7300tl iken orjinal kutu için 280tl daha ödenmesi gerekiyordu. Şuan 6800tl ve orjinal kutu ile geliyor. Dikkat etmeniz gereken ürün sayfasında orjinal kutuyu seçmeniz. Anladığım kadarıyla o seçilmezse kutusuz gönderecek.
Anladım hocam. Ne zaman sipariş verdiniz elinize geçti mi?
Dün Facebook sayfasında indirim yaptığını gördüm. Akabinde siparişi verdim. Dekontu kontrol etmişler, sabah “sipariş onaylandı, hazırlanıyor” diye mail geldi.
Yd olarak almak istiyorum fiyatlar çok değişken güvenilir bir satıcı var mı? İmei artırırken sıkıntı yaşar mıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de sipariş verdim şimdi. Hayırlı olsun. Sırada kılıf işi var.
-
Size de hayırlı olsun. Yukarda arkadaş söylemişti, siyahı da var. Muhtemelen kamera kısmı açık olanı alırım.
-
Teşekkürler. Şeffaf tercihim ama bunlar da güzelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffa -- 16 Ocak 2023; 20:58:11 >
bende ahmetmardinden aldım umarım imei vs sorunu olmaz atıp göndermişlerdir persembe teslim diyor kargo istanbul için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X