Haklısınız hocam. Yedek parça bulmak imkansız gibi birşey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
IMEI kalır bir sorun olmaz Avrupa ile ABD ürünü aslında aynı ama sonu 7 ile biten T-Mobile cihazlarında band farkı falan olabiliyor ancak IMEI vs gitmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 12de aynıydı ama onda günlük kullanımda 6saat cıvarı ekran aliyorken 13de 5 saati bulmuyor. Telefonda oyun oynamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an yurtdışı olarak 6500-7000 lere kadar düştü. dolar cinsinden de tl cinsinden de baktığımızda sadece 2 nesil eski amiral gemisi bi cihaz için bu piyasada harika fiyat değil mi? siz neler düşünüyorsunuz ben dayanamayıp alıcam galiba. hiç amiral gemi cihaz kullanmadım ilk defa heves ettim.
-
hayırlı olsun hocam kaça aldın ve kaç günde geldi memnun musuun genel bi değerlendirme yapabilir misn
-
Teşekkürler hocam öncelikle. İstanbulda elden teslim aldım 6700TL'ye. Cihaza MI 10T'den geçtim ekran kamera ses olarak inanılmaz hoşuma gitti. Batarya olarak 5-6 saat ekran süresi veriyor ki benim için fazlasıyla yeterli bir süre. 65W şarj aleti ise inanılmaz rahat bir deneyim sunuyor. Yemek yerken şarja taktım %10'du yemeğimi yedim telefonu elime bi aldım %82 olmuş :D. Malzeme kalitesi olarak ilk başta çerçeveler plastik diye bir önyargım vardı ama yine kaliteli hissettiriyor bir sorun yaşamadım. Kameraya geleceksek Hasselblad ile yapılan işbirliği meyvesini gerçekten vermiş. HDR çekimleri çok hoşuma gitti. İşin ilginç tarafı Android tarafında uzun zaman sonra ilk defa video çekimi güzel olan bir cihaz kullandım. Yazılım olarak ise kutudan A11 ile çıkıyor ama 3 güncellemeyle OxygenOS 13 sürümüne güncelliyorsunuz ki OxygenOS çok rafine bir arayüz olmuş son sürümle birlikte. Uzun lafın kısası cihazı almayı isteyip tereddüt edenler kesinlikle tavsiye ederim.
-
İstanbul içi elden satan kim var acaba? Bende düşünüyorum.
Ahmet Mardin'den elden teslim seçeneği ile aldım
a12 ya da a13 güncellemesi yapanlar feedback verebilir mi? Oneplus komitesinde kimisi bir daha asla op almam demiş. Ben şu an a11 de pek bloatware göremiyorum a12 a13 de bloatware ya da stabilite sorunu gözlemleyen var mı?
-
cihazı aldığım gün Android 13 sürümünü kurdum şu ana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım batarya olsun performans olsun gayet memnunum
O yakınmalar genel olarak ColorOS arayüzünden esinlenmeler olduğu için ki ben de bu konuda şikayetçiyim. Stabilite olarak sorun yok.
-
Merhaba arkadaşlar. Mi 9T nin ekranı kırıldı ve yeni bir cihaz arayışına girdim. Aklımda 11T vardı fakat OP9 u sonradan keşfettim ve kafamı fena karıştırdı.
Sizce yurtdışı 11T yerine yurtdışı OP9 alınır mı? uzun yıllar xiaomi kullanmış biri olarak tavsiye eder misiniz? bir de one plus ın yurtdışı kayıtlı olanları sorun çıkarır mı? xiaomi de bugüne kadar hiç sorun yaşamadım.
-
-
Telefon beklediğimden iyi çıktı. Ses ve kamera şahane. Bu arada kılıf tavsiyesi olan varsa paylaşabilir misiniz.
Evet anladim. Bence de oyle kesinlikle. Simdi biraz baktim arayuz cok kotu olmus ucuz cin mali telefonlar gibi. Hele ki o ikonlar nedir oyle? Vanilla arayuzu bile tercih ederim buna acikcasi. En iyisi ben custom romlara girisene kadar 11 de takilayim biraz.
Bir diger sorum ise yine komunitede gordugum kadariyla 13 den 12'ye downgrade icin bir resmi yontem var. 11'e down etmek icin goremedim. Olur da denemek icin 12 13 kurarsam 11'e donus yapabiliyor muyum? Ya da 11'de kalarak fix vs updateleri alabiliyor muyum? Bilgisi olan var mi?
Edit: Evet varmış 11'e dönüş şimdi gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 22 Ocak 2023; 21:47:0 >
Kılıf bulamadım bende hiç gittim kaplama yaptırdım
Amazonda falan var aslında. Olmazsa oradan getirteceğiz artık.
Aslında kılıf tercih etmeme sebebim cihazın hissiyatını çok öldürüyor.. Kaplamayı da en azından çizilmesini engellesin diye taktırdım.
Arkadaşlar Mi 11T ile Oneplus 9 arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı ikilemde 12t aldım :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X