Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ONEPLUS 9 PRO 8/128 AVRUPA LE2123 2 GÜNLÜK
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
güzel rakam ama kaç gündür satılmıyor. cihazmı yok? yoksa ilanmı güncellenmedi.
-
Yazan genelde bos muhabbete yaziyor hocam o yuzden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
-
Hayırlı satışlar cihazı bende düşünüyorum. Bu sıralar insanlar bende dahil bir çok kişi bir şey alırken daha çok sık dokuyor. Alışveriş kısmından kısma tarafındalar. Diğer neden ise piyasaya oneplus 10 proların girmiş olmasıda etkili oldu.
Ben çok uygun dibin dibi fiyata bir kaç gün önce 8T satarken bile zorlandım. Abartısız 40 kişi aradı arkadaşın yaşadığı durumu yaşadım.
Piyasa artık doymuş. İnsanlar belli bir fiyatın üstüne çıkmak istemiyorlar. Fiyatlar artıkça kayıtlı ve daha markalara kayıyorlar. Genelde bu cihazların şarj aleti ve kablosu olmaması dezavantaj oluyor.
Ben 8T için kaç telefoncu gezdim. Kusursuz olmasına rağmen 1 telefoncu hariç alıma yanaşmadı.
Ben kendimi nakit olarak ayarlayabilirsem almayı düşünüyorum. Benim elimde şarj aleti ve kablo olduğu için bu masrafım olmayacak. Başkası için ekstra masraf olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 26 Mart 2022; 13:40:30 > -
İlanınız hala güncel mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet guncel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X