Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
611.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler, WhatsApp’i silip tekrar kurayım bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,bizim cihaza LHDC desteği geldi mi,LHDC destekli kulaklıkla deneyen oldu mu ?

• Arkadaşlar yeni aldim cihazi LE2120. Fazla isiniyor sadece internet sosyal medya kullanıyorum, farklı rom mu yuklemek lazim
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• CheErnesto kullanıcısına yanıt

Ben 2127 kullanıyorum T-mobile gayet memnunum. Rom değişirseniz sıkıntı çözülür gibi. Rom dan sonra hard format atıp temiz bir kurulum yaparsanız daha iyi olur.

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Hangi rom kullanıyosunuz?

• CheErnesto kullanıcısına yanıt
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isinma sorununu cozebilen var mi arkadaslar?

• chionophile C kullanıcısına yanıt
    Bende yok hocam, yukarıda hangi sürümü kullandığım var. Benim şarj da sıkıntı vardı sadece, onu da hard reset atıp yeniden kurulum yaptım ve düzeldi.

• Iyi forumlar

Kamera da daha once farketmedigim bir detay var,
    Daha fazla sekmesinde film moduna gectigimizde
    S log renk gamutunu secebildigimiz ve iso, shutter gibi detaylari degistirebildigimiz seceneklere kavusuyoruz
    3840x1644 cozunurlukte 30 fps h265 formatinda cekim yapiyor ancak goruntuler standart 4k modundan daha keskin, denememis olan arkadaslar icin tavsiye olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostok78 -- 21 Ağustos 2023; 16:17:16 >
  • arkadaşlar 9 pro e simi destekliyormu

• Le2120 çin sürümü mevcut a11 de arkadaş. 13 e guncellemek istiyor fakat imei gitmeden nasil olur der. Rehber var mıdır?

• arimazin kullanıcısına yanıt

Şuan yok İşlemci destekliomuş belki güncelleme ile gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nordccold -- 27 Ağustos 2023; 23:17:46 >
  • Arkadaşlar merhaba oneplus 9 almayı düşünüyorum hangi sürümü alırsam sorun yaşamam yardımcı olur musunuz

• Arkadaşlar 9 pro Le2123 modeli var üst kısımda amoled yanığı oluştu.. Telefon temiz kaça satarım acaba?

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Hocam eşim 9 pro yu severek kullanıyor ancak güncelleme sonrası ısınma ve sarj tüketimi çok arttı. Telefonu satma durumuna geldim. Bu dertten nasıl kurtuldunuz.

• KaTaRaKT44 K kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 10 pro pasaport kayıtlı kullanıyorum. bu işlemleri bilgisayardan mı yapacağız

• Merhaba, bende ısınma sorunu hiç yoktu hocam. Sadece batarya olması gerekenden daha hızlı gidiyordu. Ben de hard format atıp temiz bir kurulum yaptım yeniden. Batarya sorunu kısmen çözüldü formattan sonra.

• merhaba OnePlus 9 le2115 modelini kullanıyorum telefonum IMEI kayıtlı güncelleme alıyorum ama IMEI gider korkusuyla güncelleme ve sıfırlama yapmadım bu modellerde IMEI sıfırlanıyor mu

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.