teşekkürler, WhatsApp’i silip tekrar kurayım bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
teşekkürler, WhatsApp’i silip tekrar kurayım bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 2127 kullanıyorum T-mobile gayet memnunum. Rom değişirseniz sıkıntı çözülür gibi. Rom dan sonra hard format atıp temiz bir kurulum yaparsanız daha iyi olur. |
Hangi rom kullanıyosunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostok78 -- 21 Ağustos 2023; 16:17:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar 9 pro e simi destekliyormu |
Şuan yok İşlemci destekliomuş belki güncelleme ile gelir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nordccold -- 27 Ağustos 2023; 23:17:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam eşim 9 pro yu severek kullanıyor ancak güncelleme sonrası ısınma ve sarj tüketimi çok arttı. Telefonu satma durumuna geldim. Bu dertten nasıl kurtuldunuz. |
Hocam ben de 10 pro pasaport kayıtlı kullanıyorum. bu işlemleri bilgisayardan mı yapacağız |
Merhaba, bende ısınma sorunu hiç yoktu hocam. Sadece batarya olması gerekenden daha hızlı gidiyordu. Ben de hard format atıp temiz bir kurulum yaptım yeniden. Batarya sorunu kısmen çözüldü formattan sonra. |