Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.688
Cevap
183
Favori
612.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bildiğim kadarıyla henüz kaydı yok. Ayrıca Google Pixel 9 serisi de TR'ye gelmiş ve kayıt yapılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 16 Şubat 2025; 20:55:8 >
  • ben 9 pro yu alalı 2 yılı geçti hala and. 11 deyim batarya konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum o sebeple güncelle yapmıyorum.

• Ekran kuruyucu ve kilif tavsiyesi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASalieri A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bahsettiğiniz batarya değişimini yaptınız mı? Nasıl memnunmusunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Bilgisi olan arkadaşlara danışmak istediğim bir sorum olacak. Cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

LE2125_14.0.0.730(EX01) (NA) sürümlü, Oneplus 9 Pro cihaz kullanıcısıyım. Bazı ek özelliklerden dolayı, sürümü/Rom'u LE2121_14.0.0.740(EX01) (IN) ile değiştirmek istiyorum. Çok uzun zamandır root, twrp vs ile uğraşmadığımdan, emin olmak adına buradan danışmak istedim.

Kısacası, LE2125_14.0.0.730(EX01) (NA) olan sürümü, LE2121_14.0.0.740(EX01) (IN) ile kolayca/risksiz nasıl değiştirebilirim? Hangi adımları izlemem gerektiğini paylaşabilirseniz çok memnun kalırım.

Not: Root yapmak istemiyorum.

• llvllaster L kullanıcısına yanıt

Bu sürüm sizin telefona da gelecek benim telefonada gelecek baksettiginiz surum hindistan romlarina verilen Update biraz bekleyin. Bu telefon son Update ini alıyor. Martta destek bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Yanıt için çok teşekkür ederim. Benim istediğim güncellemeden ziyade Hindistan sürümünün ta kendisi. En önem verdiğim konu görüşmelerin kayıt edilmesi.
    Kullanmakta olduğumuz sürümlerin çağrı uygulaması google servislerine doğrudan bağlı olduğu için kayıt öncesi anons yapması. Yasal olarak güzel ve zorunlu olsada, cihazımı ingilizce dilinde kullandığım için (türkçe kullanamıyorum), anons'ta ingilizce yapılıyor ve karşı tarafın kafasını karıştırıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.