Bildiğim kadarıyla henüz kaydı yok. Ayrıca Google Pixel 9 serisi de TR'ye gelmiş ve kayıt yapılıyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 16 Şubat 2025; 20:55:8 > |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (335. sayfa)

-
-
ben 9 pro yu alalı 2 yılı geçti hala and. 11 deyim batarya konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum o sebeple güncelle yapmıyorum.
-
Ekran kuruyucu ve kilif tavsiyesi olan varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bahsettiğiniz batarya değişimini yaptınız mı? Nasıl memnunmusunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisi olan arkadaşlara danışmak istediğim bir sorum olacak. Cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
LE2125_14.0.0.730(EX01) (NA) sürümlü, Oneplus 9 Pro cihaz kullanıcısıyım. Bazı ek özelliklerden dolayı, sürümü/Rom'u LE2121_14.0.0.740(EX01) (IN) ile değiştirmek istiyorum. Çok uzun zamandır root, twrp vs ile uğraşmadığımdan, emin olmak adına buradan danışmak istedim.
Kısacası, LE2125_14.0.0.730(EX01) (NA) olan sürümü, LE2121_14.0.0.740(EX01) (IN) ile kolayca/risksiz nasıl değiştirebilirim? Hangi adımları izlemem gerektiğini paylaşabilirseniz çok memnun kalırım.
Not: Root yapmak istemiyorum.
-
Bu sürüm sizin telefona da gelecek benim telefonada gelecek baksettiginiz surum hindistan romlarina verilen Update biraz bekleyin. Bu telefon son Update ini alıyor. Martta destek bitiyor.
Yanıt için çok teşekkür ederim. Benim istediğim güncellemeden ziyade Hindistan sürümünün ta kendisi. En önem verdiğim konu görüşmelerin kayıt edilmesi.
Kullanmakta olduğumuz sürümlerin çağrı uygulaması google servislerine doğrudan bağlı olduğu için kayıt öncesi anons yapması. Yasal olarak güzel ve zorunlu olsada, cihazımı ingilizce dilinde kullandığım için (türkçe kullanamıyorum), anons'ta ingilizce yapılıyor ve karşı tarafın kafasını karıştırıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu kayıt edilen kayıtlar nerde saklanıyor nasıl dinliyoruz.
Teşekkür ederim performansı ve batarya süresi gayet iyi 1.5 gün götürüyor ortalama. Alışamadım kısım 9Pro elime daha iyi oturuyordu ve ses açma kısma tuşları sol taraftaydı. Sağda olmasına alışamadım, kamerası zaten efsane
-
Hayır henüz bir şey yapmadım yapan vardır belki diye yazmıştım. Birkaç yerden fiyat aldım kapasitesi arttırılmış batarya taktığını söyleyen biri işçilik dahil 1k dedi.
-
Bende bataryayı almak için hesap kesimini bekliyorum. Bu hafta sonu sipariş verip alacağım o deji batarya'yı. Bu benim 3.batarya değişimi olacak.2. batarya yan sanayi çok kötü çıktı 2-3 saat ekran süresi bile vermiyor. Gün içinde 2 defa şarja takıyorum telefonu. Telefon çok iyi ama batarya performansı berbat
Merhaba batarya değişimi sonrası performansı paylaşımı yaparsanız bende değiştirmek istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şu kılıfı almıştım, güzel oturuyor koruyuculuğu iyi ama bu şeffaf kılıflar zamanla sararıp berbat bir görüntü oluşturuyor. trendyol.com
Oneplus One Plus 9 Pro Uyumlu Kılıf Kamera Korumalı Nitro Anti Shock Silikon Şeffaf Yumuşak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/Oneplus/One-Plus-9-Pro-Uyumlu-Kilif-Kamera-Korumali-Nitro-Anti-Shock-p-149502408?boutiqueId=61&merchantId=110546&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_contentid=149502408&utm_campaign=149502408&adjust_campaign=product_free
Daha sonra temudan siyah renk aldım çok ince şık duruyor..
https://www.temu.com/tr/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099788068135&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fab9e2b41-bc0f-441d-aa72-be601691cb19.jpg&refer_share_id=oxofdlvd6mk0vyd8xsfj63fzh6bwydb6&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&locale_override=203~tr~TRY
Ekran koruyucu ise ben de bulamadım, kavisli olduğu için bir süre sonra kalkma yapıyor diyorlar. Önerilere açığım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
crdroid den stock rom a nasıl geri dönüş yapılır. detaylı rehber var mı yardımcı olursanız sevinirim.
-
MSMTool ile dönebilirsiniz. Youtube'da bir sürü rehber var.
-
Batarya konusunda bende sıkıntı yaşamaya başladım, neredeyse 3 seneyi geçti elimdeki telefon, orijinal batarya bulamadım nette, deji konusunda sonuçlarınız nasıl acaba?
Batarya'yı yeni aldım yarın müsait bir zaman bulursam telefoncuda taktıracağım. Kullandıktan sonra detaylı bilgi veririm 👍
Merakla bekliyoruz hocam çünkü bir nebze fark edecekse bende alacağım. Hızlı şarj oluyor mu günü çıkarıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim şuan telefonu kullanmasam bile beklemede dahil şarjı 3 saat zor gidiyor. Beklemede bile çok yiyor..
-
Benim acele değiştirtmem lazımdı, doğubankta tek bir yerde yan sanayi buldum, bu telefonun herhangi bir parçasını bulmak mucize. Adam taktı, şarj ettim, telefon çok hızlı bir şekilde yüzde bire düşüyor, 2 saat yüzde 1 deyken kullanılıyor. Saçma sapan bir durum oluştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X