Hocam işte oneplus 5 bile hala işimi görüyordu, kamerası kötü onun dışında hala akıcı idi. Bu telefon da benim kullanım alışkanlıklarıma göre performansı eski cihazımın iki katı gibi olduğu için yeterli olur diye düşünüyorum. Oyun oynayanlar ve çok aktif kullananlar için sıkıntı olabilir tabi. |
OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (333. sayfa)
-
-
o zaman 9pro çok güzel telefon.
-
Bende 9pro var gayet memnunum hele son guncellemeden sonra sarj cok iyi oldu bende -
Telefon 2 gündür , aynı kullanım senaryosunda aşırı şarj tüketimi ve yoğun ısınma var, güncelleme mı geldi ne oldu anlamadım -
Hocam sorunu çözdünüz mu şuan bende de bu şekilde telefon da ısınma var.
-
Hayır aynı şekilde, eski xiaomi telefonumda böyle olmuştu. Başka bir güncelleme çözmüştü sorunu. Bekliyorum şimdilik.
-
Sürüm 14.0.0.720 mi sizin?
-
Herkese merhabalar.Op 7t pro mclaren, Op 8, Op 10 pro dan sonra 9 pro ya geçiş yapmış bulundum.Özellikle batarya ile ilgili eleştirilere rağmen yine de 9 pro ya geçiş yaptım.Android sürümüm 13.1 şu an, ekran süresi olarak ta 4 saat süre aldım, 2 gündür. Bazı arkadaşlar onceki mesajlarda hard reset atın ekran süresi daha da uzar gibi şeyler yazmışlar fakat nedenini tam anlayamadım.Ekran süresi ve hard reset olayının bir bağlantısı var mıdır
-
14 de guncelleme bence baya kisiye yesil cizgi ekran suprizi yapti bu guncelleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nordccold -- 20 Kasım 2024; 20:46:55 > -
Bir ay önce 9500 tl vererek aldığım Oneplus 9 pro (LE2123) ekranında yeşil çizgi ortaya çıktı. Parayı çöpe atmış olduk. Sanırım bir çözümü de yok.
-
Maalesef -
Yeşil çizgiden dolayı ekranı değiştirsek aynı sorunu tekrar yaşama durumu var mı?
-
Bu şekilde telefonu satıp yeni telefon almak daha mantıklı olur hocam -
Bu şekilde kim alır ki hocam? Ayrıca yeni derken başka model ve marka demek istediniz sanırım değil mi?
-
Satılır hocam face de alıp satan çok şahit oldum bu durumda.. Ekran taktırsan orjinal kadar sağlıklı olacağını sanmıyorum. -
9Pro, T-mobile'dan L2123'e geçirilmiş, çift hat kayıtlı, orijinal kutu, 256GB, ikinci el satış fiyatları ne civarda? Nasıl bir rakamdan gider?
-
15.000 den asa etmez -
Sanmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X