Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.688
Cevap
183
Favori
612.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Face de oneplus gruplarına koyun hocam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni gelen güncellemeyi yapan var mı? (14.0.0.730)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amoled ekran çizgisi oluşmasının güncelleme ile ilgisi var mı?
    Korkar olduk güncellemeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • op9pro kullanıyorum hala and. 11 deyim ve memnunum. Bence her güncelleme yeni özelliklerle cihazı daha zorluyor..

• radyoaktif kullanıcısına yanıt

Selamlar aynı sorun bende de vardı, telefonda konuşurken ahizeden konuşursam sesim karşıya net gidiyordu ama hoparlöre aldığımda sesim kesik kesik gidiyordu. Elimde yedek parça olarak kullandığım bir tane daha 9 pro var, onun şarj soketine yakın yerde üzerinde dahili mikrofon bulunan kartını kendi kullandığım telefona taktım düzeldi. Bu mikrofonun çok ince bir membranı oluyor büyük ihtimal o hasar görüyor

• Oneplus 9 sarj soketi değişimi yapan bir yer var mı İstanbulda acaba? Aynı gün verip almam lazım.

• ysakay kullanıcısına yanıt
  • Merhabalar telefondan çok ama çok memnunum fakat tek bir sıkıntım var şarj. Telefonu Türkiye'de ilk moda olduğu zamandan beri kullanıyorum yaklaşık 2 yıl oldu şarjı artık 2-2.5 saat gider oldu pil değişimi yapsam Woyax by Deji de uyumlu kapasitesi biraz daha arttırılmış batarya buldum. Bu bataryayı kullanan var mı deneyimlerini aktarabilir mi ? Hızlı şarj olmaya devam ediyor mu yada telefon en azından günü kurtarıyor Teşekkürler..

• Yurtdışından Oneplus 13 alarak Oneplus 9Pro'ya veda ettim arkadaşlar. Var mı aranızda başka terfi eden

• Musical Otopsi kullanıcısına yanıt

Onda plaka işi çıkmadı değilmi

• ryalp kullanıcısına yanıt

Hayır ileride çıkar mı ona da emin değilim

• Halen kullanan varsa son güncellemeyi yapmayın. 2024 Aralık'ta gelmiş olabilir tam hatırlamıyorum ancak ben o güncellemeyi dün yaptım. Telefonda hatalar mevcut. Belli bir saatte ayarlı olmamasına rağmen alarm çalıyor ve kapatamıyorum. Telefonu yeniden başlatıyorum.

Ses açma kısma barı bazen çıkmıyor. Otomatik ekran parlaklığı kafasına göre davranıyor ve düşükte kalıyor. Daha aklıma gelmeyen bir sürü küçük hatalarla karşılaşıyorum son güncellemeyi yaptığımdan beri.

Daha önce yeşil ekran aldığımı söylemiştim. Telefon benim için artık önemli olmadığı için denedim ve başıma bunlar geldi.

• LE2121_14.0.0.740(EX01 yükledim sıkıntı yok.

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt

Bende başka güncelleme görünmüyor ve bahsettiğim güncelleme 730 (Ex01).

Yanlış bilgi vermiş olmayayım, başıma gelenleri söyledim. Telefon şu anda alarm harici sorunsuz, kendi kendine düzeldi. Saat 10'da daha önce kurduğum ve şu anda aktif olmayan alarm çalıyor.

• SimurgFC kullanıcısına yanıt

Oxygen updater e Stable sürüm gelmişti indirip kurdum. sizde kurun deneyimleyin.

• Musical Otopsi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, sd elite işlemciyle nirvanaya ulaşmışsınız
    9 pro dan sonra ne düşünüyorsunuz şu şu özellikleri daha iyi dediğiniz neler var (batarya süresi dışında )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt

Böyle bir güncelleme gözükmüyor bende. Ox. Upd. İle de baktım. Siz nereden indirdiniz?

Simdi baktım sizinki indian edition Eu ya gelmedi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 15 Şubat 2025; 20:48:21 >
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt

Sarj dayamıyor sıfırlama yapacağım o güncellemeyi yaptım. S25 ultra almayı düşünüyorum. 3 hayırla uğurlamaya hazırlanıyorum bu şarj canavarını

• myz1453 kullanıcısına yanıt
    Şarj sorunu olmasa çok iyi telefon ama bende şarj sorunu yaşıyorum. S25 ultra'yı yurt dışı mi alacaksınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt

Karar vermedim hocam. Şuan 40 bin civarı yurt dışı telefon.

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.