Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.713
Cevap
180
Favori
614.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Batarya'yı cumartesi taktırdım. 2 gündür %99 şarj ve %25 deşarj aralığında kullandım. Hızlı şarjı da denedim orjinal pile göre biraz yavaş oluyor ama şarj süresi gerçekten farketti. Gün içinde tekrar şarj etme ihtiyacı duymadım. Şuan için kullanmaya devam ediyorum. İlerleyen zamanda durumla ilgili tekrar güncelleme yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt

Açıkçası zaten çok aktif kullanmıyorum ama şuan beklemede bile 3 saate sıfırlanıyor en azından beklemede gitmese ortalama bir kullanımda günü çıkarsa yeterli benim için

• ASalieri A kullanıcısına yanıt

Yeni taktırdığım pilin performansı, Bence gayet iyi. Yeni Taze pil olduğu belli oluyor.

OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt

Oldukça iyi duruyor bırak ekran süresini şuan telefon kapalı olsa bile 3 saat gidiyor sanırım android sürümünüz de düşük hangi sürümde kullanıyorsunuz 120hz mi kullanıyorsunuz ? Özellikle düşük tutmanızın bir sebebi var mı

Fhd+ ve 60hz de kullanıyorum. Android11 sürümünde cihaz gayet akıcı herhangi bir sorun çıkarmıyor. Şu ekranda çıkan yeşil çizgi olmasa çok daha iyi olacaktı. O biraz can sıkıyor işte.

• OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

Android 11 oyun film müzik kullanım. 120 hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 27 Mart 2025; 11:46:27 >
  • Doğubank ta da orijinal bulamayınca taktırdığım yan sanayi batarya ile telefon 2 haftadır kepaze olmuştu, 1 saatte kapanıyordu. Arkadaş iyi deyince woyax sipariş ettim ,bugün kendim montajını yaptım, gayet iyi batarya , kaç saattir kullanıyorum çok yavaş tükeniyor, umarım ömrü de bir buçuk iki sene olur da uğraşmayız daha.

• boss06 kullanıcısına yanıt

Bende a11 de kullaniyorum 3 yildir sarda asagi yukari aynisi

• ismpkr İ kullanıcısına yanıt

Hocam bende kendim yapmak istiyorum yapılabilir mi ? Nasıl açtınız saç kurutma makinesi ile ısıtıp mı ve neyle yapıştırdınız

İlk Doğubank ta yan sanayi tasarlarken bir kere açmışlardı, sonra yapıştırmışlardı. Woyax da set yolluyor açmak için, içinden iki tana kenarı ince olan plastik çıkıyor, arka kapağın araya biraz ittirdim açılmaya başladı, klips falan yok zaten, sadece yapışkan. Devamında iç kısmı sökmeye de YouTube dan video baktım, One Plus 9 pro change battery falan yazınca video çıkıyor, aynı oradaki gibi yaptım.Bir de kapatırken yapıstırmak için telefon kapağı yapıştırıcısı aldım bir alışveriş sitesinden, halloldu.

• ismpkr İ kullanıcısına yanıt
    hocam telefonun arka kapagini acinca gps wifi gibi anten cekim guclerinde bi dusus varmi bu telefonun wifisi acik alanda 1km uzaktaki modeme baglandiydi magrada da gps uydularina baglaniyordu

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.