Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.666
Cevap
184
Favori
610.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncelleme ile şarj süresi haricinde değişen başka birşey var mı acaba ?

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt

Hocam tekrardan merhaba. Dediğiniz arkadaşa nasıl ulaşabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaosGeneto kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj atabilirsiniz dhforumda var kendisi. Bir önceki mesajda nicki mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar 2 gündür telefonumda sistem başlatıcı hata veriyor kendi kendine kilit ekranına geçiyor başına gelen varmı?

• Nova launcher yükledim yine yapiyor

• Arkadaşlar cihazla Samsung Galaxy buds 2 pro kullanan var mı,uyum sorunu var mı?
    Yada oneplus buds pro yada pro 2

Samsung tr piyasasında oneplus buds pro ve pro 2 den uyguna bulunabiliyor,aradaki farka değer mi bilemedim

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    buds live ile kullanıyorum sorunsuz. galaxy wear uygulamasını kurmak şart tabi

• iscender kullanıcısına yanıt
    2-3 gün önce gelen android güncellemesini yaptınız mı?

• Arkadaşlar merhaba. Oneplus 10 pro kullanıcısıyım. Ne yaptıysam ısınma sorunundan kurtulamadım. Normal kullanımda bile aşırı derece ısınıyor. Bu iş rom ile çözülür mü? Çözülecek ise bu işi yapacak biri var mı grupta? Lütfen yardımcı olun. Bu gidişle telefon patlayacak

• KaTaRaKT44 K kullanıcısına yanıt
    Kardeş merhaba. Bende de 9pro var. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aşırı ısınıyor telefon. Rom attırdım ama sorun çözülmedi. Halen sorunu çözecek birileri arıyorum

Reis son gelen güncelleme ile ısınma sorunu çok çok azaldı.
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]

• bilalavci kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yaptım ama halen isininiyor telefon

Valla bende baya azaldı.
    Durduğu yerde elime alamıyordum aşırı ısınma vardı ama şu an gayet memnunum

Performans mode un açık olmadığına emin misiniz? bir de yedekleme yapıp hard reset atın. Bir eski uygulama bişey arkada çalışmaya devam ediyor bazen.

• merhabalar

WhatsAppta gelen son aramayı görmek için uygulamayı kapatıp tekrardan açmam gerekiyor, bunun çaresi var mı

bir de bir iki üst mesaja bakmak isterken bi anda bir kaç gün önceki eski mesajlara gidiyor.. öyle sıkıntı yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a z i z -- 12 Ağustos 2023; 15:42:23 >
  • a z i z kullanıcısına yanıt

Son arama kısmını bilmiyorum ama diğer sorun telefonla alakalı değil hocam. Mi 10T kullanırken de aynı şeyi yapıyordu whatsapp

• Tamam bu telefonlarda zaten ısınma sorunu var. Ama benimki öyle böyle isınmıyordu. Instagram'dan 2 dk video izleyince patlayacak gibi oluyordu ve ekran süresi olarak 4-5 saat ekran süresi veriyordu. Ama sonunda kurtuldum. Size yardımcı olsun diye buraya yazıyorum. Önce şu linkten www.getdroidtips.com/downgrade-oneplus-10-pro/ oxygen 12 Avrupa sürumünü indirin ve ardından oneplus locale update uygulaması ile yükleyin. Uygulama linki: https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-system-update// Ardından telefondaki normal güncellemeleri yükleyin tekrardan. Son sürüme kadar yüklediğinizde telefona hard reset atın ve iş tamam. Ve asla oxygen uptader kullanmayın. Telefonun ayarlar kısmindan güncelleyin. Bunu yaptıktan sonra telefon yine ısınıyor ama aşırı derecede değil. Ayrıca ekran süresi 2 kat artıyor nerdeyse. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.